woensdag 15 april 2015

Maar liefst VEERTIEN Weekly Deals!En wat een mooie producten zijn het weer!De Embossingfolder heeft een leuk en modern Arrow-pijltjesmotief. Leuk om diverse achtergronden mee te maken. Niet alleen om structuur te maken, maar ook in combinatie met inkt is er heel veel leuks mee te doen!

De Artisan Embellishmentkit is super uitgebreid! Prachtige lintjes, kantjes, knoopjes, roosjes, doilies en nog veel meer, voor een mooi afwerking in Vintagestijl.

Ik gebruikte hem pas nog, een van mijn all/time/favourites, de achtergrondstempel met meetlinten! Voor een voorbeeldje kun je HIER even kijken!

Houd je van stoer en-of trendy.... Deze Basic Metal Buttons zijn dan helemaal goed! Mooi dun voor op kaarten!

De Be The Star Stempelset is echt HEEL leuk voor frisse kaarten, doosjes, etc!. Ook erg leuk voor jongens en mannen! Deze sterren kun je prachtig uitstansen met de Sterren Framelits! Lekker makkelijk!

Washi is hip, daar kan niemand meer om heen, en als je in plaats van strookjes ook wel eens andere vormpjes wilt maken met washi, zijn deze sheets superhandig. Je kunt er uit ponsen, stansen en knippen.


 Maar ook deze sterren kunnen uitgestanst worden! De stempelset Bright and Beautiful heeft prachtige, sierlijke, klassieke sterren, met krulmotieven en prachtige bijpassende kerstteksten!

Met de Cannery Framelits stans je superleuke potjes, dekseltjes en leuke bijpassende `vulling`voor het potje....Laat je fantasie er op los en maak leuke kaarten, boekjes en labels! Ook erg gaaf voor Project Life!

Deze week zijn er twee soorten lint. Het rustige en neutrale katoenen lint in de diepe kleur Early Espresso en het glanzende, luxe, supersoepele,matzilveren Satin Ribbon. Lint is wat mij betreft een basic!

Oh, kijk eens, de superleuke plantenstekertjes/stempels `From The Garden`is ook weekaanbieding! Dit is een van de sets waarop ik meteen viel. Zo schattig! Hij is met voorbeelden ook te zien in de voorjaarscatalogus en wordt binnenkort in een van de Kijkkastworkshops gebruikt!

Ook de Gold versie van de Metal Buttons is deze week afgeprijsd,. en ook van deze krijg je een doosje flink vol, en de knoopjes zijn mooi dun, dus prima voor op je kaarten, maar natuurlijk kunnen ze voor elk werkstuk gebruikt worden.

Als finishing touch hebben we dan nog de echt SUPERMOOIE Something Borrowed Embellishments. Zo mooi, fijntjes, en ideaal voor op romantische of klassieke creaties! Kijk voor voorbeelden maar eens in de voorjaarscatalogus!

En tenslotte hebben we nog zo´n superleuke Embossingfolder met Zig Zag motief. Dit is een echt stoere folder vind ik zelf. En wat ik ook erg leuk vind is dat de zigzag wordt onderbroken. Leuk om ook met deze embossingfolder leuke techniekjes te doen! Eerst embossen en dan sponzen met inkt bijvoorbeeld! En gebruik eens de achterkant van geembost papier!

Ik wens jullie veel uitzoekplezier! De eerstkomende Meebesteldag is dinsdag 21 april! Mocht je van deze weekaanbiedingen gebruik willen maken dan kan dat natuurlijk! Vergeet dan ook niet nog even het Clearance Rack te checken... en natuurlijk kun je ook gewoon je catalogusbestellingen bijvoegen. Wie weet kom je dan wel in aanmerking voor gratis inkt en lijm, zie de maandacties bij de Kijkkast die hier onder nog even op een rijtje staan.

In April bij de Kijkkast:
*Bij je bestelling vanaf 65 euro een Classic Inkpad in een kleur naar keuze kado
*Bij je bestelling vanaf 100 euro een Classic Inkpad EN een flesje Multi Purpose Liquid Glue kado
*Maak kans op de stempelset Bloom With Hope
*VIP regeling bij je bestelling vanaf 80 euro
*Eerstvolgende (mee) bestelmoment: Dinsdag 21 april. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...