woensdag 8 april 2015

Wees er snel bij... (SUPERAANBIEDINGEN!!!)

want het is bijna zover: De aanvulling van het uitverkooprek gaat bijna ( om 10.30 uur) beginnen!

(Er is inmiddels al heel veel geplaatst, ik vermoed dat je dus al met kijken en kiezen kunt starten!!!)

Klik HIER
Check of je pagina ingesteld staat op Nederland (dat zie je rechtsboven)
Klik links op Clearance Rack...

OF (als bovenstaande niet werkt:)
Ga naar www.stampinup.com
Klik rechtsboven op Nederland
Kies voor STORE
en klik dan links op Clearance Rack...

Als je op de producten klikt zie je meer informatie, en ook het bestelnummer.
Maak een duidelijk lijstje van je wensen, en mail ze snel -VOOR 16.00 uur- naar mij door (annette.elias@quicknet.nl)
Vanmiddag (woensdag)  om 16.30 uur doe ik  een EXTRA (mee-)bestelling.

Wacht deze keer even met betalen, want pas als ik bestel zie ik of alles nog voorradig is. Na het bestellen mail ik je dus terug met het totaal.

En dan hebben we ook nog de gigantisch geweldige Weekly Deals (WOWWW)  en de lopende Kijkkast Acties (hieronder nogmaals vermeld) , die natuurlijk allemaal te combineren zijn!!!!!
Het zijn er deze keer HEEELLLL VEEEEELLLLL!


Ha, een van mijn meest gebruikte ponsen! de 1 inch Square punch! Ideaal voor allerlei leuke decoraties en achtergrondjes!

Het mooi rustieke Burlap Ribbon, dat er ruig en stoer uitziet maar heel soepel en zacht is, en prachtig is voor een rustiek accent op je creatie

De Banner Punch, ook een prachtige pons! Past bij diverse leuke stempelsets, maar ook los als decoratie of accentje zijn deze bannertjes SU perleuk!

Over Banners gesproken, ook de fantastische leuke, tijdloze Banner Framelits zijn weekaanbieding! Deze zijn echt in alle stijlen en thema's te gebruiken!

Hij is er nog een keertje, HOERA!!! Het Big Shot Magnetic Platform! Houd je van stansen wil je deze echt nooit meer missen!

En als finishing touch voeg je dan een leuk fris knoopje toe! Doet het altijd goed! Een doosje vol met knoopjes in de kleurtjes uit de Brights Serie!

Maar er zijn nog meer Weekly Deals!Oh kijk eens, als je van kaarten met bewegende onderdelen of special efffects houdt is dit een topper, de Circle Cards Thinlits Die. Bij het openen flapt het middenste ronde stukje om, waardoor je op de achterkant een leuke tekst of afbeelding als verrassing kunt doen! Ook heel erg leuk om minialbumpjes mee te maken!

De Hexagon Hive Thinlits Die, oh een prachtige stans! Houd je van strak en grafisch? Of houd je meer van vintage en artsy? Je kunt deze stans in echt alle stijlen prachtig gebruiken! In de jaarcatalogus kun je ook een geweldig bijpasssend stempelsetje vinden!

De Hexagon Punch is ook een blijvertje, een mooie tijdloze vorm, die gecombineerd kan worden met de bijpassende stempels, maar ook los erg mooi is! Ook erg leuke om je eigen Embellishments mee te maken. Een Must have voor Project Life fans!

Ik ben fan van de Silver Metallic Encore Pad. Ten eerste omdat je hiermee echt mooi in zilverkleur kunt stempelen, wat vooral op donker papier natuurlijk tot zijn recht komt! Maaar ook kun je er mee patineren, sponzen etc... Supermooi bij allerlei stijlen en technieken!

Sterren zijn HOT, letterlijk en figuurlijk ;o) Houd je van trendy kaarten, mannenkaarten, origineel gevormde kaarten of scrapbooking, dan kun je met deze framelits alle kanten op. Er zijn diverse bijpassende stempelsets te vinden!

Summer Silhouettes, een van de meest veelzijdige bloemenstempelsets. Losse onderdelen die je heel makkelijk en speels combineert tot een veldboeket of bloemenweide. Net wat je leuk vindt!En als toetje hebben we dan nog heerlijk kleurrijk Designer Series Paper. Als je de naam hoort, Sunshine & Sprinklers, weet je meteen dat dit superzomers papier is in frisse kleuren en motieven!

En voor de subtiele en elegante afwerking van je werkstuk hebben we dan nog de Vintage Faceted Designer Buttons. Heel veel van deze leuke transparante knoopjes die overal bijpassen. Je kunt er ook SU perleuke embellishments mee maken! Zo leuk!

Nou, ik kan me haast niet voorstellen dat er niets iets voor je bij zit. Houd er rekening mee dat er veel "laatstekansjes" bij de aanbiedingen zullen zitten!


In April bij de Kijkkast:
*Bij je bestelling vanaf 65 euro een Classic Inkpad in een kleur naar keuze kado
*Bij je bestelling vanaf 100 euro een Classic Inkpad EN een flesje Multi Purpose Liquid Glue kado
*Maak kans op de stempelset Bloom With Hope
*VIP regeling bij je bestelling vanaf 80 euro
*Eerstvolgende reguliere (mee) bestelmoment: Maandag 13 april. 


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...