woensdag 29 april 2015

Volop decoreren met de Weekly Deals!Als je van stempelen houdt weet je natuurlijk al dat het mooi is om je werkstukken af te werken met wat decoratie, aangezien dat het vaak net "af "maakt! Deze keer zijn de weekaanbiedingen daar helemaal op ingesteld!Het gold Satin ribbon doet het mooi op klassieke, romantische en vintageachtige projecten. Mooi mat goud, heel soepel en met een luxe uitstraling!

Dit is heel erg leuk in combinatie met de volgende aanbieding, maar ook prachtig los van elkaar te gebruiken: Gold Bakers Twine, het past eigenlijk overal bij en geeft een leuk trendy goud element zonder dominant aanwezig te zijn.

Voor wat extra kleur en structuur hebben we knoopjes, en dan moeten die natuurlijk wel precies de goede kleur hebben! We weten allemaal dat je dan bij Stampin'Up goed zit! Maar liefst 72 stuks, in drie verschillende maten en met kleuren uit de regals kleurenfamilie in een superhandig doosje!Houd je meer van zilver, dan is er ook voor jou leuks te vinden! Het Silver Ribbon is mooi smal en echt supermetallic, maar toch heel soepel te strikken. Omdat het zo mooi glanst, afgewerkt is met witte stikselrandjes is het luxe om te zien, maar toch mooi subtiel,

Het Silver Bakers Twine is eigenlijk zo'n product dat overal bij past. Prachtig bij vintageprojecten, maar ook heel mooi bij moderne stijlen en felle kleuren!

De Tiny Triangles Embossingfolder is uitgegroeid tot een van mijn favoriete embossingfolders. Dat had ik van te voren nooit verwacht maar dit motief blijkt zich moeiteloos aan te passen aan allerlei onderwerpen. Ik gebruik hem ook graag andersom, dus zo dat het relief in de diepte gaat ipv dat het naar voren komt. Ook met leuke inkttechniekjes is hij superleuk!Wil je nog universeler/neutraler? Ook dat kan ;o)

De Very VIntage Buttons zijn superschattig, lijken een beetje op kant en hebben een mooie very Vanilla kleurtje. Lieve knoopjes, voor lieve projecten! Er zijn drie verschillende maten en vormen en van elk krijg je er 8. En ook deze zitten in een stevig herbruikbaar doosje!

Tenslotte nog een heel mooi lintje, dat ik voor diverse doeleinden gebruik. Whisper White Seambinding Ribbon. Het is sowieso heel mooi, ragfijn, soepel te strikken lint, dat overal bijpast, maar ook is het prachtig te bewerken met inkt, en dat kan natuurlijk met sponsjes, maar ook kun je het kleuren met de Inkrefills, wat water en een spritzer! Als je het dan goed kreukt en zo laat opdrogen weet je niet wat je ziet! Superartistiek lint, met een vintage, shabby of grungy uitstraling, wat afhangt van de kleuren die je hebt gebruikt! Een topproduct!

Heel veel plezier maar weer met deze aanbiedingen! Als je iets wilt meebestellen, dan kan dat natuurlijk. Aankomende maandag is er weer een (mee-)besteldag. Maar ook kun je altijd je individuele order doen die dan direct vanuit het distributiepunt naar jouw adres toegestuurd wordt! Natuurlijk kun je orders uit de Retiredlijst, van het Clearance rack en uit de beide catalogi naar hartelust met elkaar combineren en met elkaar bestellen.

In April bij de Kijkkast:
*Bij je bestelling vanaf 65 euro een Classic Inkpad in een kleur naar keuze kado
*Bij je bestelling vanaf 100 euro een Classic Inkpad EN een flesje Multi Purpose Liquid Glue kado
*Maak kans op de stempelset Bloom With Hope
*VIP regeling bij je bestelling vanaf 80 euro
*Eerstvolgende (mee) bestelmoment:  Maandag 4 mei, 18.00 uur

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!