zondag 3 juli 2016

Koperembossing met Layering Love Simpel-Op-Zondag#15

Supersnelle kaarten kunnen ook best stijlvol zijn.... 

Vaak hangt het af van de kleuren en de stempels die je kiest. Vandaag in Simpel-Op-Zondag een kaart die ik al een paar maandjes geleden maakte maar nog niet had laten zien. Ik zag dat inmiddels meer mensen deze mooie kleurcombinatie hebben ontdekt!


Hier koos ik voor een Watercolor Wash met de kleuren Sweet Sugarplum en Rich Razzleberry, gewoon met een Aqua Painter op een stukje Shimmery White Cardstock. Dit cardstock leent zich geweldig voor allerlei inkt-techniekjes waarbij je water gebruikt, en heeft ook nog eens een mooi subtiel glimmertje.

Op de gekleurde en grondig gedroogde achtergrond stempelde ik de gave tekst uit de nieuwe stempelset Layering Love. Daar zitten meerdere mooie, bemoedigende teksten in, en dat zijn toch het soort teksten die ik vaak pak, als ik iemand "een hart onder de riem" wil sturen.


Nadat ik het papier met de Embossing Buddy bewerkt had, heb ik de tekst gestempeld met Versamark Inkt, de afdruk bestrooid met het nieuwe prachtige embossingpoeder, het overtollige poeder er afgeschud en terug in het potje gedaan, en vervolgens met de Heattool de tekst verwarmd. 

Op onderstaande foto zie je het kopereffect wat beter! Zo gaaf! Koper is een enorme trend, ook in interieurbladen kom je het veel tegen bijvoorbeeld. 

Het kleine hartje heb ik nog even ingekleurd met de Stampin'Write marker en daaroverheen een glitterlaagje met de Wink of Stella Glitter Brush

Wat passen de kleuren en het koper toch mooi bij elkaar!

Verder heb ik de kaart rustig gelaten. De laagjes in Rich Razzleberry en Whisper White heb ik op de basiskaart in Sweet Sugarplum geplakt. Meer had dit kaartje niet nodig.

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Layering Love
Inkt: Sweet Sugarplum, Rich Razzleberry, Versamark
Papier: Cardstock: Sweet Sugarplum, Whisper White, Rich Razzleberry, Shimmery White
Embellishments: Copper Embossing Powder, Wink of Stella Glitter Brush
Tools: Embossing Buddy, Heat Tool, Stampin Write Marker Rich Razzleberry
En verder: Fast Fuse

Tot Snel!
Annette
Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
 Maandag 4 juli 19.00 uur
Maandag 11 juli 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook als je "gewoon" een hobbyist bent!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Meer doen met je mooie stempels en inkt????
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


1 opmerking :

  1. Mooie CAS kaart hou er wel van en door het witte papier waar een glimmertje inzit, hoeft deze kaart ook verder niets te hebben geweldige kleuren ook en dan die koperkleurige embossingpoeder. WOW

    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...