maandag 9 oktober 2023

Lang zal je leven - Stempel Schatten Bloghop - Vrolijke verjaardag!


Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!

Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!



Deze keer is ons onderwerp: Vrolijke Verjaardag! Nou, dat wordt dus zeker een hop vol fleurige en feestelijke kaarten, dat kan niet anders!


Ik besloot de jarige deze keer eens flink in de bloemetjes te zetten!

Met Viooltjes kan dat het hele jaar! Zeker nu tijdens het najaar, als we de potten in de tuin weer vullen met winterviooltjes! Ik houd er van en koop ze elk jaar!

Deze keer daagde ik mezelf uit om een warme winterse look aan de set te geven, zodat hij ook in deze tijd van het jaar helemaal up to date is! Of dat gelukt is, daarover moeten jullie maar oordelen!



De stempelset die ik er voor gebruikte heet Vrolijke Viooltjes. En... vrolijk zijn ze absoluut!
Ook zijn er bijpassende stansen bij, waarmee je op verschillende manieren de prachtigste en superrealistische viooltjes kunt maken!


Een poos geleden zag je deze set met grote regelmaat voorbijkomen, maar het afgelopen jaar zag ik hem eigenlijk niet meer. Zelf was ik hem ook een beetje uit het oog verloren.... En dat terwijl het zo'n ongelooflijk leuke stempelset is!

Je stempelt de viooltjes in diverse stappen, waardoor je werkelijk elke kleurvariant die er van het viooltje bestaat na kunt maken! (of je verzint eigen soorten, da's ook leuk!)


Ik vond het echt superleuk om er weer eens een heleboel te stempelen en uit te stansen. Het is wonderlijk hoe makkelijk het werkt, en hoe levensecht deze bloemetjes er uit zien. Ik werd er gewoon weer opnieuw verliefd op. 

Ja, deze set is een ECHTE Stempel Schat!


Met al die gemaakte bloemen en blaadjes maakte ik twee "toeven", boven- en onderaan mijn midi-slimlinekaart! Het paars en oranje steekt heerlijk bij elkaar af, en het groen maakt dat het gaat "leven"!


Midden op de kaart kwam een langwerpig label dat ik maakte met de Nested Essentials Dies. Hierop stempelde ik de leuke tekst "Lang zal je leven" die ook in de Viooltjes set zit!

Dit verbindt meteen de twee bloementoeven met elkaar


Natuurlijk wilde ik ook iets passends doen met de achtergrond! Het leek me leuk het knusse, winterse gevoel hier terug te laten komen.


Hiervoor gebruikte ik de set Timeless Tiles. Ook deze alleskunner is een heuse Stempel Schat! Hij past haast overal bij, je kunt er toffe dingen mee doen, van simpel tot techniek, en je ziet hem veeeellll te weinig!


Voor een stoer en warm en ietwat vintage effect stempelde ik met de Faded Stamping techniek in de kleur Orchid Oasis die ook in de Viooltjes terugkomt!


Als tegenhanger, om het koele paars wat warmer te maken stempelde ik hier en daar in de achtergrond de tekst in Pumpkin Pie, de warme oranjetint die ik ook in de Viooltjes gebruikt had. Je ziet hier en daar de tekst onder de bloemen en het label uitpiepen. 

Ook bracht ik in twee hoeken nog heel subtiel wat inkt in deze kleur aan, om alles wat met elkaar te verbinden en extra warmte toe te voegen.


Uiteindelijk vond ik toch dat er nog wel wat extra oranje toegevoegd mocht worden. Ik snuffelde eens door mijn embellishments, maar vond niet meteen wat ik zocht.... en toen ineens zag ik deze optie!

Deze platte parels zijn net wat groter, en met een Stampin'Blend in Pumpkin Pie bracht ik ze op kleur! Zo zijn het geen gewone "zeeparels" meer maar luxe warme decoratiesteentjes. 

Het was precies wat de kaart nog aan oranje nodig had! Door de glans en het formaat zijn ze hier helemaal op hun plaats!


Om het paneel wikkelde ik nog wat Bakers Twine in dezelfde kleur Orchid Oasis, en strikte dit aan de rand van het grote label. Zo was het helemaal af!

Tenslotte kwam het paneel op een basiskaart in Thick Basic White.


Dit was dan weer mijn bijdrage voor deze keer, ik hoop dat je het leuk vond! Dank voor je bezoek aan de Kijkkast!

Vergeet niet om de bijdragen van de andere designers van team Stempel Schatten te bekijken ;o) Wij voorzien je samen graag van leuke ideetjes en nieuwe inspiratie! Alle links vind je hier onder! 
De lijst met gebruikte producten heb ik ook toegevoegd. Alle producten zijn natuurlijk weer te bestellen bij de Kijkkast! 

Van 9 tm 11 oktober bestel je bovendien ZONDER VERZENDKOSTEN als je order 75 euro of meer bedraagt! 

Veel plezier bij je vervolg van de hop, en heel graag tot snel! XXX Annetteđź’š \

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Vrolijke Viooltjes, Timeless Tiles
Papier: Cardstock: Basic White, Orchid Oasis, Thick Basic White
Inkt: Highland Heather, Orchid Oasis, Dafodil Delight, Black Memento, Crushed Curry, Petal Pink, Pumpkin Pie, Granny Apple Green, Garden Green
Dies: Pansy Dies, Nested Essentials Dies
Embellishments: 2022-2024 In Color Bakers Twine Pack, Flat Adhesive Backed Pearls
Stampin'Blends: Pumpkin Pie
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Stampin'Pierce Mat, Take Your Pick Tool, Paper Trimmer, Bone Folder



Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 9 oktober 19.00 uur
Maandag 16 oktober 19.00 uur


Van 9 t/m 11 oktober kan dat ZONDER verzendkosten 
bij een bestelling vanaf 75 euro!




 
Kadootje als dank!
In Oktober krijg je bij een bestelling vanaf 95,00 euro, 
en bij het gebruik van de Hostcode CNW97PX7
gratis een pakje Speckled Dots twv 9,75

Lees >hier< al het  Kijkkast-Oktober-nieuws!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


NOG MEER MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!

Nu ook nieuwe soorten Papier, Online Only!
(Klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken!)


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


đź’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!đź’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alle info!
Alleen in oktober: 35 % korting op het Startpakket 
OF
35 % meer inhoud in je Startpakket!
Plus gratis kado twv 82 euro!



KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!




Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus, of de nieuwste Minicatalogus ontvangen? Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info Pagina.

6 opmerkingen :

  1. Wat een vrolijke kaart, de achtergrond lijken wel delfstblauwe tegeltjes zo mooi en de viooltjes zijn net echt zo mooi zijn ze gestempeld.
    Lieve Groet Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig zo met die achtergrond! Echt een cadeautje om te krijgen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuke viooltjes kaart, waarbij ik die achtergrond toch wel erg gaaf vind!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig! Wat lijken de viooltjes echt! Mooi hoor, zeker met die prachtige achtergrond.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi en vrolijk verjaardagskaartje; de viooltjes zijn echte klassiekers! En dit is de eerste keer dat ik de timeless tiles met andere ogen bekijk en kan waarderen! En bedankt voor de tip over de winterviooltjes; die gaan zeker gehaald worden nu! Gr.Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!