dinsdag 15 februari 2022

Lieflijke kaarten met Honeybee Home - Met Kijkkast Live Video

Een paar weken geleden, op 27 januari, was er weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik weer een aantal kaarten met een stempelset met dies in de hoofdrol. In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we die middag maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!

 

We maakten die middag een viertal kaarten... Er kwamen natuurlijk weer meerdere stijlen voorbij! Gewoon omdat het zo leuk is om de veelzijdigheid van stempels te laten zien! Ook was het deze keer leuk om alle mogelijkheden van de set te laten zien. Er zijn namelijk zoveel variaties mogelijk die je er misschien niet meteen aan af ziet! Er kan zo veel!

Soms geeft een kleine verandering al een groot verschil!


In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. Ook zie je diverse combinaties en ideeen met de set. 
En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!


De set die ik deze keer gebruikte was Honeybee Home!e! Een prachtige set met een natuurlijke, lieflijke uitstraling waarmee je kaarten voor elke gelegenheid kunt maken.. Bloemen, maar ook de prachtige bijen spelen hier de hoofdrol!


De set Honeybee Home maakt deel uit van de Heart & Home Suite, die te vinden is in de Mini Catalogus.


Heel veel items uit deze productcollectie worden tijdens deze LIVE gebruikt, waaronder ook dit prachtige Heart & Home DSP!


Ik hoopte door deze Kijkkast Live te laten zien hoe mooi, tijdloos en veelzijdig deze set is, en hoe mooi alles hier bij elkaar past.

Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

VIDEO:
Als eerste maakte ik een lieve kaart, met een romantisch aandoende look, mede door de zachte kleuren.In de video laat ik zien hoe ik de afbeelding kleurde met Stampin'Blends, een mooie achtergrond bewerkte en de kaart opbouwde.

De tweede kaart heeft een heel andere look alhoewel ik veel dezelfde materialen heb gebruikt.De toevoeging van een extra kleur, en de andere achtergrond maken dat deze kaart toch weer heel anders is.

Bij de derde kaart was voor de bij een hofdrol weggelegd, en de bloemen werden voor de achtergrond gebruikt.Door de mix van strookjes papier, lint en Linen Thread krijg deze kaart een rustiek randje.

De laatste kaart werd heel fris, mede door de kleuren. De gave achtergrond is heel simpel te maken met de daarvoor bedoelde stans, en de bloemen komen hier mooi op uit!Deze kaart deed daardoor meteen wat moderner en gestyleerder aan. Na afloop van de video bedacht ik me dat ik een heel belangrijk detail was vergeten toe te voegen, dus dat heb ik alsnog gedaan!


Dit mooie bijtje, uit dit doosje Bumblebee Trinkets, is immers net de kers op de taart!Met deze set blijk je dus alle kanten op te kunnen, en ook zijn er diverse andere stempelsets en allerlei designpapiertjes waarmee je deze set perfect kunt combineren! Ik vind echter de landelijke, natuurlijk uitstraling van deze serie producten helemaal geweldig! Eigenlijk denk ik wel dat ik deze serie tot mijn favorieten kan rekenen.

Ik vind dit ook echt een set waarmee je heel makkelijk mooi gedetailleerde kaarten kunt maken.


Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is:
Aanstaande vrijdag is er weer een nieuwe Kijkkast Live!


Kijk je ook mee? Je kunt in de dagen voor elke LIVE meestemmen over  welke set je dan graag wilt zien! Kies je ook mee? Kijk dan op de Kijkkast Facebookpagina en geef daar aan wat jouw voorkeur heeft!


Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels:Honeybee Home
Papier: Cardstock: Basic White, Thick Basic White, Garden Green, Pale Papaya, Fresh Freesia, Bumblebee, Cinnamon Cider, Misty Moonlight, Crumb Cake
              DSP: Heart & Home DSP
Inkt: Garden Green, Fresh Freesia, Basic Gray, Misty moonlight, Cinnamon Cider, Pale Papaya, Brumb Cake, Black Memento
Dies: Honeybee Blooms Dies,Picture This Dies, Tasteful Labels Dies
Embossingfolder: Hive 3d Embossingfolder
Pons: Everyday Label pons
Embellishments: Open Weave Ribbon Fresh Freesia, Iredescent Rhinestones Basic Jewels, Bakers Twine Essiantails Pack, Classic Matte Dots, Linen Thread, Denim Ribbon, Heart & Home Doilies, Bumblebee Trinkets
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blender Pens, Blending Brushes

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 21 februari om 19.00 uur
Maandag 28 februari om 19.00 uur
De Kijkkast-FEBRUARI-actie: Gebruik de actuele hostcode R2ERKYUS
en ontvang bij een bestelling vanaf 95 euro 
nu gratis een pakje Bleu Adhesive Backed Gems twv 9,75 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


Het grootste stempelfeest van het jaar!
Sale-A-Bration, 4 januari-28 februari
Het grootste stempelfeest van het jaar!
Kies GRATIS producten uit bij je bestelling! 
Klik HIER voor alle info!


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
*****Tijdens de Sale-A-Bration mag je bij dit alles 
tijdelijk ook nog twee gratis stempelsets naar keuze uitkiezen!****
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:Wil jij de nieuwe catalogus, SAB brochure en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! Meld je NU aan!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...