woensdag 1 december 2021

Toffe en veelzijdige kerstboomkaarten maken met Perfectly Plaid - Met Kijkkast Live Video

 Door familieomstandigheden hebben jullie een poosje moeten wachten op weer een Kijkkast Live video! Maar ik heb vandaag weer een van de Lives voor jullie geupdate, en foto's gemaakt!

Dat het iets later werd was op zich niet zo heel erg, want de set die ik vandaag laat zien  is uitermate geschikt om nog snel en leuk aan je kerstkaarten te gaan, aangezien het een enorm gebruiksvriendelijke en veelzijdige set is!

Inmiddels dus al weer een paar weken geleden, was er weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik weer een aantal kaarten met een stempelset met pons in de hoofdrol. In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we die middag maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!

 

We maakten die middag een viertal kaarten... Er kwamen natuurlijk weer meerdere stijlen voorbij! Gewoon omdat het zo leuk is om de veelzijdigheid van stempels te laten zien! Ook ben ik op verschillende manieren gaan combineren om je op nieuwe ideeen te brengen. Er zijn namelijk zoveel variaties mogelijk die je er misschien niet meteen aan af ziet! Er kan zo veel!

In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!


Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. Ook zie je diverse combinaties en ideeen met de set. 
En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!

De stempelset die ik deze keer gebruikte is Perfectly Plaid. Een geweldig leuke set met diverse soorten kerstboompjes. Deze hebben allemaal de zelfde maat en passen perfect in de bijpassende Pine Tree Pons. Samen zijn ze supermakkelijk in gebruik/ Stempelen, ponsen en klaar, je hebt een boompje dat je op je project kunt verwerken! Iedereen kan het!

Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes en combinaties ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

VIDEO:
Ik begon heel eenvoudig, met een mooi stukje designpapier, waarvan ik beide zijden gebruikte, een paneeltje en een boompje.

Door de kleuren en de stijl op het designpapier aan te passen heb je eigenlijk meteen al een kloppend geheel. Een extra geponst takje, wat lint en wat decoratie, en het kaartje is klaar! Een supersnel en eenvoudig projectje!

Vervolgens voegde ik wat extra toe, door de achtergrond te bewerken met een mask, inkt en blendingbrushes. De kleur van de inkt voerde ik hier in de hele kaart door!

Hier combineerde ik gestempelde boompjes, met boompjes die ik heel simpel uit Designpapier heb geponst. Eigenlijk ook een heel makkelijk na te maken kaart dus, maar met een heel andere look.

Hierna had ik zin in weer iets heel anders. Een kaart in Patchworkstijl!


Op deze kaart gebruikte ik diverse stempels uit de set op een net weer andere manier. In de video leg ik diverse foefjes uit. De kaart kost iets meer tijd, maar moeilijk is deze nog steeds niet! Zo leuk om weer iets heel anders te maken!

Op de laatste kaart ging ik nog een stapje verder. Hier combineerde ik allerlei materialen, maakte ik een mooie achtergrond, en paste meerdere techniekjes toe!Het was erg leuk om heel veel verschillende boompjes hier te combineren. Ondanks de technieken is dit nog steeds een tamelijk snel te maken kaart, maar hij zit vol met allerlei leuke details!

Met deze set blijk je dus alle kanten op te kunnen, en ook zijn er diverse andere stempelsets en allerlei designpapiertjes waarmee je deze set perfect kunt combineren. Mijn ideetjes met deze prachtige set zijn nog lang niet op!

En dat is maar goed ook, want ik ben van plan dit jaar lekker veel kerstkaarten te gaan versturen! Juist in deze tijd is dit een extra belangrijke vorm van contact met elkaar hebben, en even laten weten dat je aan elkaar denkt.πŸ’“

Handig om te weten: De stempelset en pons staan in de jaarcatalogus en zijn dus voorlopig nog gewoon te bestellen. Een aantal van de andere gebruikte producten staan op de lijst van Uitlopende Artikelen. Hiervoor geldt dus Op is op! Voor meer info over uitlopende producten klik je HIER!


Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is:
Binnenkort is er weer een nieuwe Kijkkast Live!

Je kunt in de dagen voor elke LIVE meestemmen over  welke set je dan graag wilt zien! Kies je ook mee? Kijk dan op de Kijkkast Facebookpagina en geef daar aan wat jouw voorkeur heeft!Ook deze kaarten zijn onderdeel van mijn "kerstkaartenchallenge"waarin ik allerlei kersttrends omzet in kerstkaartjes! Deze keer kan ik trend nummer 25 wegstrepen, Made With Love!  Deze trend draait om handgemaakte dingen, handwerken, patchwork, en bevat kenmerken van volkskunst.Volgens mij zit dat er allemaal weer in!... Klik HIER om alle kaarten uit deze serie te zien!

This cards are also part of my "Christmascardchallenge" in which I turn all kind of Christmastrends into Christmascards. This time I can take trend 25 from my list: Made With Love! This trend is about handmade products, patchwork, and contains elements of folkart! I think this can alle be found in these cards! ! 
Click HERE to see all the cards in this serie.


Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Heb ik je op ideeen gebracht? Of heb je inspiratie gekregen? Of heb je een vraag? Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Perfectly Plaid|
Papier: Cardstock: Basic White, Soft Succulent, Misty Moonlight, Sahara Sand, Mossy Meadow, Thick Basic White, Gorgeous Grape, Smoky Slate, Night of Navy
              DSP: Tidings of Christmas DSP, Brights 6x6 DSP, Peaceful Place DSP, Heartwarming Hugs DSP
              Snowy White Velvet Sheets
Inkt: Soft Succulent, Real Red, Pear Pizzazz, Mossy Meadow, Gorgeous Grape, Night of Navy, Misty Moonlight, Basic Gray, Versamark
Pons: Pine Tree, Sprig
Dies: Stitched Rectangle Dies, Stitched So Sweetly Dies
Masks: Adorning Designs Decorative Masks
Embellishments: Gilded Gems, Braided Ribbon Just Jade & Gold, Cue Start Adhesive Backed Sequins, Red Rhinestone Basic Jewels, Sheer Ribbon Real Red, Textured Ribbon Smoky Slate, Bakers Twine Essentials Pack, Rhinestone Basic Jewels, Embossingpowder Silver & White


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Vrijdag 3 December om 20.00 uur
Maandag 6 december om 19.00 uur


De Kijkkas-DECEMBER-actie: Gebruik de actuele hostcode 9TEH4GVZ
en ontvang bij een bestelling vanaf 75 euro 
nu gratis een pakje Holiday Rhinestones twv 7,25 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


Bestel de uitlopende producten voor ze op zijn. Klik op de afbeelding om te zien wat er beschikbaar is!

Klik op de afbeelding en kijk in het koopjesrek (hoge kortingen!)


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de nieuwe catalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag hem nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! Meld je NU aan!
Nu online: Happy-At-Home workshopbox nr 3!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...