dinsdag 7 juli 2020

Een Zonnige bloem op een zomerse kaart!

Tip: 
Aanstaande donderdag, om 15.00 uur
is er weer een KIJKKAST LIVE 
Kijk je ook mee? Buiten laat de zon het momenteel even afweten, maar daar zitten wij natuurlijk helemaal niet mee toch? Dit kaartje brengt je in ieder geval alvast wat zon, en ik noem zulke dagen altijd het ideale stempelweer, dus mijn dagen zien er echt wel zonnig uit hoor! ;o) De tuin is bovendien enorm blij met wat regen!

 Wat ben ik heerlijk druk geweest de afgelopen week. Heel veel projecten heb ik gemaakt.. plannen verder uitgewerkt... maar helaas kan ik daar nog niets van laten zien! Sorry, verder nieuws hierover volgt zo snel als mogelijk is!

Verder heb ik op aanvraag ook nog een superleuke Online Workshop gegeven aan een lieve groep dames die regelmatig van ver helemaal naar Wognum komt rijden voor een echte "Artsy"workshop. Dat hebben we dus deze keer op afstand gedaan, en dat was super geslaagd! (al hopen we natuurlijk wel dat het binnenkort weer "gewoon" kan...) Deze dames zijn dol op mijn kleurrijke technieken 
( "Doe maar een echte Annette Workshop alsjeblieft!")  en ik stel voor deze inmiddels vergevorderde dames dan ook altijd een speciale Superartsy workshop samen, met veel inktige uitspattingen en vernieuwende technieken! Heerlijk! Ze genieten enorm en ik geniet dan weer van hun grote enthousiasme! 

Enfin, genoeg gekletst! Het is tijd voor een projectje, al heb ik niet zo veel wat ik al kan laten zien!


Wel heb ik nog dit vrolijke projectje klaarliggen, dat ik maakte tijdens het Kijkkast Online Open Huis. Deze keer werkte ik met de set Bijzondere Zonnebloemen, en allerlei bijpassende spulletjes uit de Flowers For Every Season Suite.


Blikvanger is natuurljik de heerlijk grote en gezellige zonnebloem, die ik stempelde en uitstanste met de Bijzondere Zonnebloemen Bundle.  De hoofdkleur van de bloem is natuurlijk die warme gele tint Bumblebee. Met de extra stans uit de Bundle voorzag ik de bloem van de prachtige opengewerkte laag en ook van het dieper gelegen bloemhart. Net echt, want als je naar echte zonnebloemen kijkt zie je ook in het midden vaak dit effect.


Het geweldige Disignpapier past er super bij! Het Flowers For Every Season DSP maakt zijn naam echt waar, want dit papier bevat zo veel uiteenlopende dessins, van zomer, tot herfst, en zelfs wat kerst zit er in! En alles is onderling perfect te mixen en te matchen. Dit papier maakt trouwens ook deel uit van DSP Share pakketten 1 en 3!


Het mooie blauwe Cardstock in de kleur Misty Moonlight vond ik net iets te "simpel" en daarom voorzag ik het van wat subtiel gestempel met de kleine zonnebloemstempel uit de Bijzondere Zonnebloemen stempelset!

Ook de tekst komt uit de set, en deze stanste ik uit met de (nu al onmisbare) Tasteful Labels Dies! Ik ben echt zo blij met deze tekst! Hoe heerlijk om iemand een beetje gelukkig te maken met zo'n lief berichtje!
Een klein beetje decoratie maakt een kaart altijd net af, vind ik altijd! Zo ideaal dat in deze Suite ook mooie embellishments zitten! Het mooie Blauw-witte Twine komt uit het Flowers for Every Season Ribbon Combo Pack, en de kleine glimmertjes, met het fraaie parelmoereffect, komen uit het doosje vol Flowers For Every Season Gems. Beiden zijn ook hier weer onderdeel van de Kijkkast Ribbon Shares en Embellishments Shares.


 Superleuk ook dat in deze hele Suite de nieuwe In Colors zo lekker overvloedig voorkomen. Je ziet zo meteen hoe mooi ze samen te combineren zijn. In deze kaart zie je, zoals ik al vertelde de In Colors Bumblebee en Misty Moonlight tegen, met kleine beetjes van de kleuren Just Jade en Cinnamon Cider. Met een Suite werken is leuk, eenvoudig, en het werkt gewoon heerlijk omdat je geen tijd kwijt bent met het speuren naar matchende materialen, maar meteen lekker aan de slag kunt om leuke dingen te maken.

Tegelijkertijd is er volop mogelijkheid om je eigen combinaties te maken. Wat mij betreft dus een ideale optie! Je vindt de complete Flowers For Every Season Suite op blz 10-13 van de nieuwe jaarcatalogus!

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Bijzondere Zonnebloemen
Papier: Cardstock: Bumblebee, Misty Moonlight, Cinnamon Cider, Just Jade, Whisper White
             DSP: Flowers for Every Season DSP
Ink: Misty Moonlight, Early Espresso
Dies: Sunflower Dies, Tasteful Labels Dies
Embellishments: Flowers For Every Season Ribbon Combo Pack, Flowers For Every Season Gems
Tools: Diecutting Machine, Die Brush

Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 13 juli, om 19.00 uur!
Maandag 20 juli,  om 19.00 uur!
Ontvang van 1 juli tm 3 augustus kortingscodes bij je bestelling! Lees >HIER< hoe!

*Momenteel bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
*Ook doe ik op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen.


Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen


2 opmerkingen :

  1. Wat een zonnige kaart, Annette. Hier soms de zon, maar meer donkere luchten dan zon.Wordt vrolijk van je kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kirsten Vaillot12 juli 2020 om 12:53

    Een prachtige blije kaart Annette, en perfect gecombineerd ook! Goede tip ook voor dat hart vd zonnebloem!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!