woensdag 22 juli 2020

Alternatieve vakantiekaarten ;o) - Bloghop Stempel Schatten NLHallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!
Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!


Het thema voor deze maand was ZOMER!
Voor mijn bijdrage van vandaag, werd ik geinspireerd door de actualiteiten. Het is weliswaar vakantietijd, maar velen van ons zullen door alles wat er dit jaar speelt niet op vakantie gaan, en het gaan proberen thuis zo gezellig mogelijk te maken, en zo een beetje vakantiegevoel creeeren! 

Een Stay-cation noemen ze dat!


Ook wij gaan dit jaar niet op reis, en eigenlijk is dat helemaal niet zo erg. 

Pas nog vertelde ik aan een vriendin dat onze tuin momenteel zo mooi is. Alles bloeit, het is heerlijk groen, het is niet te warm, en ik vind het eigenlijk best lekker om daar deze weken van te genieten. Lekker een beetje lezen in de tuin, of in de schaduw van ons tuinhuisje wat stempelen! 

Enfin, de zomertuin was dus mijn inspiratie!


Met de prachtige set Grace's Garden en de bijpassende Garden Gateway Dies maakte ik lekker weelderig groeiende tuintjes na. Een schitterende set, met veel losse onderdelen om je eigen tafereeltjes te maken. en zo lekker losjes, een beetje schetsend, getekend. Dat maakte dat ik het leuk vond deze afbeeldingen lekker "messy" in te kleuren.

Door eerst alle onderdelen te stempelen en te kleuren, met inkt en de nieuwe Water Painters, en deze vervolgens uit te stansen, kon ik daarna naar hartelust de hekjes, bloemen, planten, elke keer een beetje anders schikken en vastplakken.


Onze eigen driebenige rode rakker Kody mocht in mijn tuintjes natuurlijk niet ontbreken ;o)


Ik gebruikte lekker felle zomerkleurtjes voor de bloemen!De lichte achtergronden op mijn kaarten maakte ik met de Sponge Brayers! Zo leuk en makkelijk!


Maar het leek me ook leuk om iets grappigs met de teksten te doen! Ik houd er wel van, een woordspelinkje of grapje, of zoals hier: een beetje de draak steken met het begrip thuisblijfvakantie. 


Het leek me gewoon TE leuk om van die typische vakantieteksten te maken, alsof je vanaf je vakantieadres een kaartje stuurt. En dan liefst met een kleine woordspeling of taalvrijheid er in. Ik gebruikte hiervoor de geweldige en onmisbare Make A Difference set. Vol losse lettertjes, cijfertjes en tekstjes! Daar kun je immers ELKE tekst mee maken!


En die lettertjes hoeven wat mij betreft dus echt niet keurig perfect op een rijtje te staan. Dat tikkeltje hotseknots vind ik juist wel leuk passen!
Zo maakte ik een Nederlandse variant, geinspireerd op een bekende vakantieplaats...


Voor de Duitse versie lag het woord Hintergarten voor de hand... Met Am See erachteraan lijkt het nog meer op een toeristische badplaats ;o0


En ook een Engelse... Met een paar letters er achter lijkt een gewoon woord al snel op een ver weg gelegen tropisch vakantieland...


Over het Frans voelde ik me iets minder zeker. Maar Jardin weet ik gelukkig nog net, en met Del Sol er bij, geleend van de Costa del Sol, klinkt het net echt ;o)


Natuurlijk zijn dit kaarten met een knipoog....

 .... maar met een andere tekst er bij zijn deze zomerse tuintjes natuurlijk ook helemaal geschikt voor een jarige, een beterschapswens, een "zomaar"-kaartje, of felicitatie!Grace's Garden is gewoon een prachtige, veelzijdige, tijdloze set die je helaas niet zo heel veel ziet langskomen. Onbegrijpelijk! Een echte Stempel Schat dus! En een aanrader om toch eens nader te bekijken.

Heerlijk om straks in mijn eigen "Backyardia" die mooie afbeeldingen in te kleuren, om later dan weer allerlei kaartjes te maken. Elke keer anders! Met andere kleuren heb je namelijk meteen een nieuwe sfeer!Dit was dan weer mijn bijdrage voor deze keer! Onderaan deze blogpost staat een lijstje van alle gebruikte materialen. Deze zijn allen via de Kijkkast te bestellen. Door jouw bestelling kan ik meer voorbeelden, tutorials, tips, video's en inspiratie delen!

En dan is het nu tijd om verder te hoppen! Ben je ook zo benieuwd wat de andere designers van de Stempel-Schattengroep hebben gemaakt? Hieronder vind je de links! Veel kijkplezier en hopelijk tot snel!
XXX Annette

Bloghoplinks:


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Grace's Garden, Make a Difference
Papier: Thick Whisper White, Whisper White, Coastal Cabana, Granny Apple Green
Inkt: Stazon Black, Cajun Craze, Crushed Curry, Garden Green, Poppy Parade, Bermuda Bay, Granny Apple Green, Gorgeous Grape, Terracotta Tile, Pear Pizzazz
Dies: Garden Gateway Dies
Tools: Waterpainters

 
Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 27 juli, om 19.00 uur!
Maandag 3 augustus,  om 19.00 uur!

Ontvang van 1 juli tm 3 augustus kortingscodes bij je bestelling! Lees >HIER< hoe!

*Momenteel bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
*Ook doe ik op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen.


Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

10 opmerkingen :

 1. Wauuuwww wat gaaf, prachtige kaarten en die teksten zijn hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaw prachtige kaarten. Deze set moet ik dringend eens gaan gebruiken. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige zomerkaartjes! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweeeeeeeeeldig idee zeg, die teksten!! Hoe bedenk je het weer Annette!! Daarbij zijn het ook nog eens prachtige kaarten! Geweldig kleurwerk ook, en zo mooi hoe je de achtergronden gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SU-per leuk gedaan Annette! Zowel de kaartjes als de teksten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige en grappige kaarten. Ik heb de set nog nieuw liggen, krijg gelijk zin om er mee aan de slag te gaan. Zomers hier geen vakantie, wel tijd nemen om af en toe te stempelen. Heel leuk met die teksten. Dankjewel voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kaarten en de tekstschrijver vind ik echt geweldig! Supermooi en heel origineel!
  Gr.Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super kaartjes weer, en uiteraard zijn het weer echte Annette kaartjes...😊

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Briljant die teksten! Echt heel mooie bedacht en uitgevoerd.
  *Suze*

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...