vrijdag 20 juli 2018

Natuurlijk groen met Tropical Escape *leuk-idee-met-dsp#5*

*De eerste lading pakketten zijn verstuurd, de Videopagina is geopend...
Morgen gaat het beginnen: Kijkkast Stempelzomer 2018!
8 weken lang, 17 verschillende projecten, met maar 1 stempelset!
Voor thuis, of mee op vakantie!
Aanmelden kan nog steeds, ik maak nog pakketten bij!
Morgen gaan we van start! 
Klik >>hier<< voor alle info!*


In juli trakteer ik jullie, samen met enkele van mijn superlieve teamgenootjes, graag op voorbeelden die gemaakt zijn met Designer Series Paper! Daar zijn  volop leuke ideeen mee te bedenken! Het is namelijk veel veelzijdiger dan menigeen denkt....

Vandaag koos ik er weer een set uit, deze keer het DSP met de zomerse naam "Tropical Escape"!


Niet elk DSP uit de catalogus sprong er voor mij meteen uit... en daar was dit er eentje van. WAS ja.... Want eerlijk gezegd, bij nader inzien blijkt dit papier juist een van mijn favorieten te zijn geworden! 

Het natuurlijke thema met bladeren en gestileerde bladmotieven is leuk, de vele leuke neutrale motiefjes (stipjes, streepjes ed) zijn helemaal te gek, maar ook de onwijs leuke kleurcombinatie vind ik helemaal leuk! Granny Apple Green, Shaded Spruce, Basic Black en Whisper White, en kijk dan maar eens hoe onverwacht maar ook hoe mooi, daarbij Blushing Bride is als accentkleur! Super!

Ik maakte er voor vandaag twee kaartjes mee...

Zoals jullie wel weten ben ik dol op inktige techniekjes en zelf achtergrondjes maken ed. Dus daarom kreeg ik al een aantal keren de vraag of DSP dan wel iets voor mij is... Nou... Ja dus! Al gebruik ik het misschien wel vaak anders dan gemiddeld!

Om even te laten zien hoe goed inktige achtergrondjes en DSP samengaan maakte ik daar een kaartje mee. Het andere kaartje is strakker een eenvoudiger te maken, en gebruikt het DSP gewoon als basis en decoratie.


Bij beide kaarten gebruikte ik de stempelset Hanging Garden. In mijn eigen tuin hangen er dit jaar helaas weinig Hanging Baskets, aangezien we nogal aan het klussen zijn, maar met deze set kon ik nu toch mijn groene hart ophalen ;o)
 

Hier heb ik van drie velletjes een paar vierkantjes gesneden, en zowel de motieven aan de voorkant als aan de achterkant met elkaar gecombineerd.
En door in de basis en in het kleurwerk de zelfde kleuren te gebruiken als in het DSP past altijd alles bij elkaar.

De indeling is strak gehouden en de tekst kreeg nog een leuk accentje met twee uitgeponste labeltjes die ik hier als tabje gebruik.
 Zo heb je een lekker modern kaartje waarin je leuk de motieven van het DSP kunt gebruiken en laten zien.

Voor het tweede kaartje maakte ik eerst een lekker inktig achtergrondje. Heel simpel met de smoochingtechniek op een stukje Shimmery White cardstock. Daarvoor gebruikte ik inkten in de kleuren die ook in het DSP voorkomen.
 En dan kan het eigenlijk al niet meer fout gaan. Voor de laagjes gebruikte ik een bladmotief, een streepje waarin alle kleuren weer terugkomen, en het rozige watercolormotief.  Totaal verschillende dessins, maar alles is met elkaar te mixen en te matchen.
Ook hier komen de inktkleurtjes ook weer terug in het kleurwerk en de tekst heb ik met whisper White embossingpoeder en heatembossing gedaan. Subtiel maaar toch duidelijk leesbaar! En die tekst, daar ben ik weg van. Helemaal mijn motto!

En zie je hoe mijn inktige paneeltje gewoon "overgaat" in het DSP? 

 Door het mooie DSP is mixen en matchen gewoon supermakkelijk! Op elk pak, en ook in de catalogus, kun je lezen welke kleuren er in elk DSP gebruikt worden. Dus speel je op safe, dan gebruik je gewoon die kleuren en kan practisch alles bij elkaar. En je kunt zelfs een beetje vals spelen zoals ik bij de rechterkaart heb gedaan....

Daar zaten namelijk narcisjes in de Hanging Basket, en daar heb ik daarom gewoon een toefje geel bij gedaan. Kan best toch? Ik vond roze narcisjes net niet helemaal leuk, vandaar! ;o)

Dit mooie en zomers aandoende papier "Tropical Escape" is superveelzijdig. Voor kaarten, maar ook voor kadoosjes en fotoboeken heel leuk en makkelijk te gebruiken! Het zit in een pak van 48 dubbelzijdig bedrukt papier, in het formaat 6 x 6 inch.
En ook dit prachtige papier doet mee met de DSP actie van deze maand. Kies drie pakken DSP uit, en kies er een vierde, helemaal gratis bij uit. Alle bovenstaande soorten doen mee! Voor meer info over deze actie kun je >HIER< kijken. Deze actie duurt nog tot en met 31 juli!

En wil je nog een "leuk idee met DSP" zien? kijk dan vooral ook bij mijn lieve teamgenootjes... zij hebben weer gave dingen bedacht!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Hanging Garden
Papier: Cardstock: Granny Apple Green, Shades Spruce, Whisper White, Basic Black, Shimmery        White
            DSP: Tropical Escape
Inkt: Granny Apple Green, Shaded Spruce, Blushing Bride, Gray Granite, Stazom Black, Daffodil delight, Versamark
Dies: Layering Circles Framelits.
Pons: Classic Label
Embellishments: Solid Bakers Twine Whisper White, Embossingpowder Whisper White
Tools: Heat Tool, Embossing Buddy, Silicon Craft Sheet

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen
Maandag 23 juli om 19.00 uur
Maandag 30 juli om 19.00 uur 


Alleen in juli: Designer Series Paper Actie
Bestel er drie, kies er een vierde gratis bij!
(alleen op de geselecteerde soorten) en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


2018-2019 JAARCATALOGUS


Wil jij graag de nieuwe ! catalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen


Houd je ook zo van stempelen, spelen met inkt  en kleur en wil je bij elke bestelling korting op je stempelmaterialen??
( en ontvang in juli inkt twv 81 euro EXTRA! kado!)
Klik hier voor meer info!
Je bent welkom in mijn ontzettend fijne team!2 opmerkingen :

  1. Mooi hoor,zelf had ik wat moeite met dit papier maar het is idd schitterend..top kaartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marianne van Dam23 juli 2018 om 10:31

    Echt een heel goed voorbeeld van hoe het ook kan Annette. Dit is zo mooi en kreatief! Je inktachtergrond noem jij simpel maar is zo smaakvol gemaakt! Leuk en inspirerend ook hoe jij alles uitlegt! Daar heb ik veel aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!