Kijkkast Stempelzomer 2018

Het kon niet uitblijven... Na het enorme animo van vorig jaar, en de vele verzoeken om herhaling, zijn we er gewoon weer heel erg aan toe!

De Kijkkast Stempelzomer 2018 komt er aan!

Wil jij ook genieten van een zomer vol creatieve projecten dan ben je hier op de goede plek!


Het maakt niet uit of je je vakantie viert op de camping, op een tropische bestemming of op je eigen balkonnetje, het is de tijd van het jaar om te relaxen, te genieten en leuke dingen te doen. Een ideale periode om je hoofd heerlijk leeg te maken en creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld met... STEMPELEN! De leukste creatieve hobby die er is!

Maar in de praktijk komt het er toch bij veel mensen weinig van, en dat is jammer!
Sinds vorig jaar is dit probleem echter opgelost. Een flinke groep creatieve mensen heeft toen  genoten van een geweldige zomer vol creativiteit en mooie projecten. Ze deden namelijk mee aan de allereerste Kijkkast Stempelzomer! En wat was het een feestje!

Met de Kijkkast Stempelzomer heb je namelijk alleen maar de voordelen en niet de nadelen....

Wat heb je niet:
*Keuzestress (wat neem ik mee, en wat niet)
*Misgrijpen (want je weet precies wat je mee moet nemen, de rest laat je lekker thuis)
*Te veel knutselbagage mee (want de Stempelzomer werkt met een compacte hoeveelheid materiaal en slechts 1 stempelset!)
*Gebrek aan inspiratie ( dat zul je net zien, heb je eindelijk alle tijd om te stempelen en dan heb je geen inspiratie en doe je alsnog niets)
*Zomersluiting( want ook in de vakantie, of beter gezegd JUIST in de vakantieperiode is de Kijkkast Stempelzomer actief!

Wat krijg je WEL:
*Overzicht van wat je nodig hebt ( je krijgt een duidelijk lijstje van mee te nemen spulletjes)
*Compleet (alles zit er bij: Papier, embellishments, en meer)
*Compact (alles past in een klein hoekje van je koffer, of onder je tuinstoel
*Afwisseling (elke keer maken we iets totaal anders)
*Eigen tijd indelen (want hee, het is wel vakantie, dus vrijheid, blijheid)
*Inspiratie ( want waar maak je zo veel gave, originele en uiteenlopende projecten met zo weinig producten!)

Kortom we kunnen wel spreken van een ZALIGE STEMPELZOMER! Je hoeft alleen nog maar te genieten!


Wat is het? 

Gedurende de Stempelzomer komt er twee maal per week een nieuwe workshopvideo online! Duidelijke, ontspannen, niet-te-lange-of-moeilijke video's waarin je meteen leuke tips en techniekjes leert. We maken stap voor stap, elke keer een ander project!

Deze projecten kun je maken wanneer het jou uitkomt. Het kan meteen, het kan een poos later, Je kunt af en toe een project maken of je spaart er een paar op en gaat lekker een keer een hele dag aan de stempel. Het is geheel aan jou! En ook na de vakantie blijven die video's nog geruime tijd voor jou zichtbaar. Dus ook als je in de vakantie er niet aan toe komt, kun je op je eigen moment daarna de online workshopjes nog volgen en de projecten nog maken!

De Video's zullen te bekijken zijn via een speciale besloten Facebookgroep die alleen voor Stempelzomer-deelnemers te bezoeken is. Je hebt dus een internetverbinding nodig om de filmpjes te bekijken.

Geen gedoe of gesleep, geen enorme tassen mee. Hoe fijn is dat!

Alles wat je nodig hebt past in een klein tasje dat je zo onderin je koffer stopt, in je caravan of auto wegmoffelt, of thuis onder je tuinstoel zet. Je hoeft dus niet te piekeren wat je mee moet nemen, of bang te zijn dat je iets vergeet!


( De Stempelzomerkit op vakantie in Nederland, 
foto van een deelneemster van Stempelzomer 2017)

Hoe werkt het dan?

Als je meedoet aan de Kijkkast Stempelzomer ontvang je een compleet pakket van maar liefst 17 workshopkits, passend in een brievenbusdoosje. Handig per project verpakt. Daarin zitten er naast paper ed allerlei leuke extraatjes bij zoals gereedschapjes, embellishments en meer leuks. Zelfs enkele onderdelen die ik niet eerder in een workshop heb gebruikt! Alles is voorbereid voor het maken van 17 uiteenlopende projecten. Kaartjes, maar ook andere dingen.... Voorbereid... maar het maken doe je natuurlijk lekker helemaal zelf!

De Projectkits bevatten alle onderdelen voor de projecten uit de video. Je kunt na het kijken (of tijdens het kijken) dus meteen aan de slag!

Er is veel afwisseling, dus elk project is spannend en je valt niet herhaling. Wel zijn de projecten allemaal "Kijkkast-proof" dus vaak net een tikkie anders dan anders en een andere keer misschien meer basic maar dan toch altijd met dat ene speciale detail of foefje. Ook komen er techniekjes voorbij. Saai wordt het zeker niet ;o) Laat je verrassen, ik beloof je dat het supergaaf gaat worden.
foto van Petra Dijkstra.
(de Stempelzomer in de tuin, 
van een van de deelneemsters van Stempelzomer 2017)

Naast het Stempelzomerpakket met workshopkits heb je natuurlijk stempels en inkt nodig. De Kijkkast Stempelzomer is zo doordacht samengesteld dat je slechts 1 bepaalde stempelset mee hoeft te nemen ( of eventueel als extra een stempelset met meer teksten maar nodig is het niet) en verder aan aantal zomerse kleurtjes Stampin'Up!inkt. Voordeel van deze werkwijze is dat je leert de stempels optimaal te gebruiken en de enorme veelzijdigheid er van gaat ontdekken. Hierna zul je niet alleen deze, maar al je stempelsets met nieuwe ogen gaan bekijken.;o)
foto van Arienne Brinkman.
(actiefoto van een van de deelnemers van Stempelzomer 2017)


Verder heb je ook nog je basis nodig. Heel bescheiden uiteraard, bestaande uit o.a. een prettig schaartje, lijm en Dimensionals, een paar clearblocks, aquapainters, een potlood, gummetje, kleine liniaal en een pons. Dat soort dingen. Volg gewoon het lijstje en je bent klaar voor de start! Verder kun je dus echt ALLES thuislaten, ook je Big Shot en je snijder... We werken immers COMPACT!

Het precieze materialenlijstje ontvang je na je inschrijving. Als je al stempelt is de kans groot dat je reeds alle, of in ieder geval de meeste genoemde mee te nemen producten al in je bezit hebt. Maar is dat niet zo, dat kun je deze ites met een speciale, zeer aantrekkelijke Stempelzomer-Korting bij de Kijkkast aanschaffen. Handig!
foto van Arienne Brinkman.
(De Stempelzomerkit in de tent in Frankrijk, 
foto van een van de deelnemers van Stempelzomer 2017)

Omdat iedereen op een ander moment vrij heeft hebben we de Stempelzomer lekker lang gemaakt. Vanaf 21 juli tot en met 15 september blijven er twee keer per week op de zaterdag en op de woensdag workshops online komen. Doordat we op een zaterdag beginnen EN eindigen komen we op een totaal van 17 keer!

Kortom een geweldig, volledig, compleet, tot in de puntjes voor je gregeld en supergaaf zomerprogramma voor wie van Stempelen en Stampin'Up! houdt!

foto van Petra Dijkstra.
(de Stempelzomerkit bij een van de 
deelneemsters van 2017 thuis, op een regenachtige dag)

Mocht je nog twijfelen... al voor deze informatie online komt kwamen de aanvragen EN aanmeldingen al binnen van de deelnemers van vorig jaar... En dit jaar wordt het net zo leuk, of misschien nog wel leuker!Meedoen met de Kijkkast Stempelzomer!??

Ja ik wil mij aanmelden voor deelname aan de Kijkkast Stempelzomer gedurende 8 weken, inclusief alle genoemde zaken: 
17 complete workshopkits,  inclusief verzenden
diverse extra's die je ook na de Stempelzomer kunt blijven gebruiken, 
17 uiteenlopende stempelprojecten, 
17 project video's, 
deelname aan de besloten facebookgroep, 
hulp en support, ook na die 8 weken
en de Stempelzomer-leden-korting op benodigde producten!!!

De kosten van deelname aan de Stempelzomer bedragen slechts 69,50 inclusief verzendkosten van de Stempelzomer-Workshop-kit (brievenbuspost)  

Je kunt je vanaf NU aanmelden, maar wil je iets later instromen is dat ook prima mogelijk. Inschrijven kan tot en met 30 juli!

Je meldt je aan door mij een MAIL te sturen. Na je aanmelding en ontvangst van je betaling wordt je pakket zo spoedig mogelijk, doch vanaf 18 juli, naar je toe gestuurd. Hoe eerder je aanmelding en betaling binnen zijn, des te sneller je pakket bij je is! In verband met het vele materiaal in de Kits doen we het bestellen van materialen, samenstellen en versturen eens per week.

* Meld je je aan  tot en met 15 juli wordt je Kijkkast Stempelzomer Kit meteen na  18 juli verstuurd.
* Meld je je aan tussen 16 tm 18 juli wordt je Kijkkast Stempelzomer Kit rond 25 juli verstuurd. (of eerder, als dat lukt)
* Meld je je aan tussen 19 en 30 juli wordt je Kijkkast Stempelzomer Kit rond 14 augustus ( of eerder als dat lukt) verstuurd.

Mocht je later instromen kun je natuurlijk altijd ook bij alle verschenen video's, heb je gewoon alle kits compleet, en kun je in je eigen tempo, en op je eigen moment, gewoon nog alle workshops volgen.

*Voor iedereen te volgen, ongeacht of je veel of weinig ervaring hebt en waar je ook woont of je vakantie doorbrengt
*Pakketten worden alleen verstuurd binnen Nederland, maar meedoen mag ook als je in het buitenland woont
*De Kijkkast Stempelzomer is helaas niet toegankelijk voor collega demo's


Je bent van harte welkom bij de Kijkkast-Stempelzomer!

Hopelijk tot dan!
Annette
2 opmerkingen :

  1. Wat baal ik enorm dat ik weer demo ben geworden, ook al is het puur voor mezelf. Dat ik demo ben geworden, zou me bijna uit willen laten schrijven als demo, om hieraan mee te kunnen doen. Geweldig idee, Annette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer Yvon! Je gaat helaas een heel leuk evenenment missen...

      Verwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...