zondag 8 juli 2018

De Stempelzomer 2018 komt er aan!

Zomer is het al volop, en vakantie hebben sommigen van ons ook al, maar heb je ook al tijd voor jezelf genomen?

foto van Annette Elias.

Het maakt niet uit of je een verre reis maakt of lekker naar de camping in eigen land gaat, of gewoon thuis lekker geniet in je eigen tuin of op je balkon... De vakantie is een tijd om leuke dingen te doen, net even anders dan gewoon! Ontspannen! Even niet zo veel moeten en een tijd om lekker te doen waar je zin in hebt! Zo heerlijk, en zo goed voor een mens... 


Veel mensen blijken de wens te hebben lekker creatief aan de slag te kunnen, en zijn dit ook eigenlijk altijd wel  van plan, maar dit blijkt er door allerlei oorzaken veel te weinig van te komen. Practische redenen vaak.  Te druk met vakantievoorbereiding, geen ruimte voor extra (knutsel-)bagage, geen inspiratie, noem maar op...En meestal vinden deze mensen dat dan enorm jammer maar weten ze niet wat ze er aan kunnen doen....

foto van Annette Elias.

Nadat ik dat soort sippe verhalen al jaren hoorde van anderen en zelf ook merkte dat het niet altijd mee valt heb ik vorig jaar besloten er iets aan te doen, en dat plan ook daadwerkelijk uitgevoerd. 

foto van Annette Elias.

Vorig jaar vond namelijk de Eerste Kijkkast Stempelzomer plaats! 

Een geweldige en geheel verzorgde Stempelzomer van 8 weken lang, 17 workshopprojecten, met deelnemers in twee facebookgroepen en Stempelzomer-kits die de halve wereld rondreisden was het gevolg. Het was een enorm karwei maar ook een geweldig succes. Wat hebben we met z'n allen genoten! 

Er werd en wordt gevraagd om meer! En ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om het ook dit jaar voor elkaar te krijgen. Vandaag is de dag dat ik jullie kan vertellen dat het weer is gelukt!!

De Kijkkast Stempelzomer 2018 komt er aan! Yeah!

foto van Annette Elias.De Kijkkast Stempelzomer! 
Voor iedereen die ook (of misschien wel vooral) in de vakantie stempelen wil, graag mooie dingen maakt, dol is op kleurtjes, van afwisseling houdt en zin heeft in een paar heerlijke maanden creatief en ontspannen stempelplezier! Wel de lusten, niet de lasten, want je hoeft niet te piekeren over wat je meeneemt, je kunt aan de slag gaan waar en wanneer je maar wilt, je krijgt volop inspiratie en tutorials aangereikt, het denkwerk en snijdwerk is al voor je gedaan,  je maakt allerlei verschillende projecten... en.... je hebt er maar een heel klein tasje met stempelmaterialen voor nodig!

Klinkt goed toch?

Lijkt het je leuk om ook mee te doen??

Kijk dan gauw op De STEMPELZOMER 2018 INFOPAGINA!
foto van Annette Elias.

Als dat geen Zalige Stempelzomer gaat worden.........;o)

Ik heb er ZO supermegaveel zin in! Jij ook?

Tot dan!
Annette

2 opmerkingen :

  1. Ohhh geweldig! Ik doe mee! Vorig jaar heb ik zooo genoten van de verbazingwekkende iddeeen die je had bedacht en het was echt twee keer per week een verassing! Tot in de puntjes geregeld! En zulke leuk kasrten en andere leuke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hetty van Diepen11 juli 2018 om 17:26

    Nou en of ik mee doe!! Het was vorig jaarook geweldiiiggggggggg!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!