dinsdag 4 juli 2017

Sprookjesachtige laagjes met Dragonfly Dreams D-INKT!-sdag#51

De laatste weken ben ik heel veel met kleur bezig door alle voorbereidingen voor de kits voor de Kijkkast-Stempelzomer. De eerste lading Kits gaat bijna de deur uit! Ik heb er vanmiddag zelfs een extra tafel bij gezet om alle pakketten met al die losse onderdeeltjes te kunnen maken, en als je al die kleuren zo bij elkaar ziet, kun je niet anders dan vrolijk worden!

Dus ik ben helemaal in "the mood"om jullie vandaag ook een heerlijk kleurige kaart te laten zien!


De kleuren zijn echt heerlijk fris en fel en zomers!

Deze kaart maakten we pas geleden tijdens een  Dragonfly Dreams workshop. Deze stempelset stond deze keer centraal en we hebben er een hele berg mooie laagjestechnieken op losgelaten om een sprookjesachtig effect te krijgen.... Genieten!

Je ziet maar liefst 12 libelles terug op de kaart... Hoe langer je kijkt, hoe meer je er ziet!

Heerlijk om te maken. Laagje, over laagje, over laagje en dan diverse technieken combineren! Dat geeft zulke mooie effecten!


Dan als blikvanger nog een mooi uitgewerkte libelle er bovenop. Deze stanste ik uit met de Deatailed Dragonfly Thinlits. Door de allergrootste libelle onder de andere libelle te stapelen geeft dat ook weer een schaduwachtig resultaat, wat weer erg mooi bij de achtergrond past. De bovenste laag heeft een watercolor stempelafdruk gekregen, wat een mooi onregelmatig effect geeft.

Door er wat Metallic Thread in Copperkleur onderuit te laten komen krijgt de kaart wat beweging en net een klein metallic glimmertje.

 Door bij het maken van de achtergrond meteen een extra stukje papier mee te kleuren had ik meteen een mooie strook om de banner voor de tekst van te maken, die hierdoor mooi opgaat in het geheel. Door de banner een beetje vorm te geven met de Bone Folder en ietsje gebold op de kaart te doen geeft het net wat extra structuur.

 Deze workshop was best even hard werken maar het resultaat dat de deelnemers bereikten was verbazingwekkend!! Ze waren dan ook ontzettend blij met hun creaties! De dames hebben die dag enorm veel opgestoken en inspiratie opgedaan. Gelukkig konden ze meteen de stempels en dies mee naar huis nemen na afloop en er meteen thuis mee verder oefenen!  (Mocht je ook eens een ärtsy"of sprookjesachtige techniekenworkshop willen doen,... dat kan!.. Deze workshop kan ik namelijk op verzoek ook op locatie komen geven! of je komt met een groepje naar mij toe!)

Mocht je zin hebben om mee te doen met de Stempelzomer, en lekker de hele vakantieperiode voorzien te worden van leuke, verrassende, en totaal verschillende stempelprojecten en van allerlei  leuke toepassingen, tips en trucs en bijbehorende stap-voor-stap videotutorials, dan kun je je gewoon nog aanmelden hoor! Voor uitgebreide info ga je naar de {Stempelzomer Info-pagina}

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Dragonfly Dreams
Papier: Cardstock: Perfect Plum, Whisper White, Vellum cardstock
Inkt: Perfect Plum, Melon Mambo, Rose Red, Pumpkin Pie
Dies: Detailed Dragonfly Thinlits
Embellishments: Metallic Thread Copper
Tools: Big Shot, Die Brush, Stampin'Sponges, Sponge Daubers, Stampin'Spritzers, Paper Snips
En verder: Snail Adhesive, Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals, tissues

Tot snel!
Annette


Zin in een zomer vol stempelplezier?
*Workshops, complete kits, HEERLIJK relaxed aan de slag!*
Klik { HIER} voor alle info 
Doe je ook mee?


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 10 juli om 19.00 uur
Maandag 17 juli om 19.00 uur
Maandag 24 juli om 19.00 uur


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Image result for stampin up catalogue 2017Voor meer nieuws, tips, sneaks, leuks, en weggeefacties, volg de Kijkkast op Facebook! 
Je vindt mij { HIER }Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? 
Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! 
En dit alles voor slechts 129 euro! 
IN JULI MET EXTRA SUPERKADO VAN STAMPIN'UP!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...