maandag 10 juli 2017

kadootje als inspiratie, met Recht uit het Hart

Zo af en toe heb je zo'n moment dat je iemand een wat specialer kadootje wilt geven. Je koopt niet alleen iets leuks, maar besteedt dan ook extra aandacht aan de verpakking....


Natuurlijk is het extra leuk als alles dan mooi bij elkaar past!
In dit geval had ik een heerlijk geurende bodylotion en Eau de toilette gekocht en vond ik de verpakking zo mooi dat ik deze meteen als uitgangspunt nam voor de verpakking en bijpassende kaart.

Za kleur was een prachtige rozige tint, net iets donkerder dan Flirty Flamingo. Omdat de verpakking verder heel rustig is besloot ik het bij deze kleur te houden en er een zacht geheel van te maken.
StampinÚp heeft heel mooie cellofaanzakjes in e collectie, in verschillende maten. Hier heb ik de zogeheten "Gusseted"zakjes gebruikt, omdat deze mooi uitvouwen, en dan een platte bodem hebben en bredere zijvlakken, waardoor je er ideaal wat meer volumineuze dingen in kunt doen. Je vindt deze zakjes, en nog meer leuke inpak-spulletjes, op bladzijde 195 van de jaarcatalogus.


Ik deed er voor een luxere uitstraling een passend stuk Whisper White Thick cardstock in, zodat de bodem en achterkant mooi verstevigd werden. Deze heb ik bovendien bestempeld met de prachtige Swirlstempel uit Recht uit het Hart, een van de 6 Nederlandse stempelsets die we hebben. Aan de bovenkant van het zakje maakte ik een eenvoudige sluiting, oftewel een Bag Topper. ;o)

Deze maakte ik van Flirty Flamingo cardstock. Natuurlijk moest deze nog een beetje opgesierd worden met een mooie decoratie. Dit deed ik met een gestempelde tekst uit de Nederlandse set Sentimenten die ik uitponste met de Classic Label pons. Ideaal die kleine tekstjes want op dit toppertje paste niet iets groots! Daar half achter bevestigde ik een mooie uitgestanste bloem met de Flourish Thinlits die helemaal afgestemd zij op de stempels van Recht uit het Hart.

Het strikje maakte ik met nieuw lint (1/8 inch Sheer Ribbon) , in de kleur Calypso Coral. Niet helemaal de zelfde kleur dus, maar wel een kleur die er heel mooi bij combineert. Hij is iets donkerder en feller dan Flirty Flamino. Ik gebruik deze kleuren vaker samen!


De kaart maakte ik met een inktig achtergrondje dat mooi past bij het ombre effect van de flesjes. Daar maakte ik een versiering op met dezelfde Swirlstempel uit Recht uit het Hart en vervolgens diverse stansvormen uit Flourish Thinlits.
De inktige achtergrond maakte ik trouwens met de Ink-Pulling techniek. De laagjes geven een leuk diepteeffect en de stansvormpjes versterken dat. Het geeft een modern vintageachtige look.

Wat kleine Pearl Basic Jewels zorgen voor de afwerking. Verder liet ik de kaart eenvoudig.

En zo was mijn kadosetje compleet...

Echt leuk om je te laten inspireren door het kadootje zelf! Eigenlijk iets wat ik wel vaker doe, maar deze keer was de verpakking wel heel mooi om mee te werken!
De jarige was er volgens mij erg blij mee en ik hoop dat ze het met plezier zal gebruiken! ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Recht uit het Hart, Sentimenten
Papier: Cardstock: Whisper White, Whisper White Thick, Flirty Flamingo
Inkt: Flirty Flamingo, Soft Sky
Ponsen: Classic Label
Dies: Flourish Thinlits
Embellishments: 1/8 sheer Ribbon Calypso Coral, Gusseted Cellophane Bags Pearl Basic Jewels
Tools: Big Shot, Die Brush, Stampin'Spritzers, Paper Snips, Bone Folder
En verder: Tear&Tape Adhesive, Snail Adhesive, Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette 

Zin in een zomer vol stempelplezier?
*Workshops, complete kits, HEERLIJK relaxed aan de slag!*
Klik { HIER} voor alle info 
Doe je ook mee?


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 17 juli om 19.00 uur
Maandag 24 juli om 19.00 uur


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Image result for stampin up catalogue 2017Voor meer nieuws, tips, sneaks, leuks, en weggeefacties, volg de Kijkkast op Facebook! 
Je vindt mij { HIER }Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? 
Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! 
En dit alles voor slechts 129 euro! 
IN JULI MET EXTRA SUPERKADO VAN STAMPIN'UP!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...