zaterdag 22 juli 2017

Marmereffect met Lovely Inside & Out

Ofschoon het bij de Kijkkast door verbouwing en vakantietijd iets rustiger is op workshopgebied, ben ik nog steeds actief en gaan bijvoorbeeld de Kijkkast-Clubs gewoon door. Zo ook de afgelopen week!

Bij de Clubworkshops komen elke maand de leden bij elkaar voor een speciale workshop. We doen elke maand iets anders. Soms een nieuwe techniek, soms verkennen we de (andere) mogelijkheden van een product en elke keer leren we een heleboel bij. De leden hebben inspraak in wat ze willen leren maar er komt in ieder geval elke keer iets anders aan bod, en het is altijd een beetje uitdagend en anders ;o)

 Deze maand hebben we een paar mogelijkheden verkend van het nieuwe Glossy Paper dat dit jaar in de collectie is gekomen. Of beter gezegd, TERUG is gekomen in het assortiment. En dat is heel erg gaaf want met dit papier kun je zulke leuke dingen doen! Als je van speciale achtergronden houdt is het echt een must om dit papier eens te proberen.

Een van de leuke technieken die je op dit papier kunt doen is het maken van dit net echte marmereffect. Wat een verrassend effect geeft dat! En elke keer is het anders!  

We gebruiken hiervoor diverse kleuren refills.  Deze keer met drie mooi bij elkaar passende kleuren. Soft Sky, Lemon Lime Twist en Tranquil Tide.

Het zachtglanzende eindresultaat maakt het resultaat extra speciaal. 

En zo'n achtergrond is al mooi van zichzelf dus hebben we hem mooi laten uitkomen door er alleen maar een vorm uit te stansen met de nieuwe Lovely Words Thinlits. Prachtig he, deze ovale vorm waarin het woord Friend blijft zitten. Hier zijn overigens ook allemaal leuke variaties mee te maken.


In de bijpassende stempelset vind je o.a. allerlei leuke teksten die perfect bij de woorden in de thinlitssets passen. Zo maak je je sentiment/tekst, echt tot middelpunt van je kaart.

Ook de decoratieve stempels zijn superleuk voor achtergronden en ander leuks. Echt een veelzijdige set, al valt ie op het eerste oog misschien niet zo op!


Stempels en Thinlits zijn samen overigens te bestellen als Bundle, met 10 procent korting! 


Op de achtergrond heb ik wat structuur aangebracht door het Soft Sky cardstock te embossen met de Seaside Embossing Folder. De lijnen passen erg mooi bij het marmereffect. Verder zorgen het strookje Lemon Lime Twist Cardstock en net Whisper White Bakerstwine voor een mooi accentje. Alle kleuren komen zo weer mooi terug.

 De Clubleden vonden deze inktige techniek geweldig om te doen! De vingers bleven deze keer niet schoon ;o) Maar dat geeft niks, we hebben genoten!  Het zijn dan ook drie ontzettend leuke groepen.

Overigens is er in de woensdagmorgengroep en in de vrijdagochtendgroep nog plek voor een of enkele nieuwe Clubleden. De donderdag zit geheel vol. Dus mochten een maandelijkse exclusieve workshop en het bijkomende Clubvoordeel je wel aantrekkelijk lijken dan kun je zo instromen. Er zijn zowel beginnende als gevorderde mensen bij, dus het is voor iedereen leuk! Voor meer info kun je {HIER} alle info vinden. Ook kunnen er op andere dagen Clubgroepen opstarten, dus laat het vooral weten als je liever een andere dag wilt.


 Hier zie je nog eens het mooie effect dat je met het Glossy Cardstock kunt maken. Zo blij ben ik dat het er weer is! Heb je zin om het ook eens te proberen? Het is maar 8,50 per pak... en het werkt geweldig.

Hmm...Valt het erg op dat ik enthousiast ben? ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Lovely Inside & Out
Papier: Cardstock: Tranquil Tide, Soft Sky, Whisper White, Lemon Lime Twist
            Glossy Cardstock
Inkt: Tranquil Tide, Lemon Lime Twist
Ink Refills: Tranquil Tide, Soft Sky, Lemon Lime Twist
Dies: Lovely Words Thinlits
Pons: Classic Label
Embossingfolder: Seaside
Embellishments: Whisper White Bakers Twine
Tools: Big Shot, Die Brush, Stampin'Sponges, Stampin'Spritzers
En verder: Stampin'Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette


Zin in een zomer vol stempelplezier?
*Workshops, complete kits, HEERLIJK relaxed aan de slag!*
Klik { HIER} voor alle info 
Doe je ook mee?


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 17 juli om 19.00 uur
Maandag 31 juli om 19.00 uurHeb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Image result for stampin up catalogue 2017Voor meer nieuws, tips, sneaks, leuks, en weggeefacties, volg de Kijkkast op Facebook! 
Je vindt mij { HIER }Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? 
Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! 
En dit alles voor slechts 129 euro! 
IN JULI MET EXTRA SUPERKADO VAN STAMPIN'UP!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!