woensdag 19 juli 2017

Coffee Cafe... maar dan anders ;o) D-INKT!-sdag#52

Vandaag speel ik een beetje vals ;o) want deze D-Inkt-sdagkaart plaats ik pas op woensdag. Het heeft een leuke reden hoor, want het raam in mijn werk-/hobbykamer oftewel atelier is gisteren geplaatst en het dak is weer helemaal als nieuw. Zeer blij mee natuurlijk, want nu kunnen we verder!


 Vandaag heb ik weer eens een echt "Artsy" kaartje voor jullie. Resultaat van een uurtje lekker "spelen"en losgaan met kleurtjes en mooie stempels! Dat is zo leuk!


Centraal staat hier de stempelset Coffee Cafe. Een set die ideaal is voor de echte koffieleuten, maar die met een beetje fantasie natuurlijk veel breder te gebruiken is, zoals hier voor een lekkere Milkshake of ijsbeker!

Met de Coffecup Framelits kun je de onderdelen zo uitstansen. Leuk en heel makkelijk! Er zitten zulke leuke extra's bij deze set, maar die laat ik een volgende keer zien. Nu was ik door het mooie warme weer helemaal in de stemming voor een koele snack ;o) En natuurlijk hoort bij een zomers thema een lekker zomers geheel!
Voor de achtergrond heb ik collageachtig gewerkt met diverse inktige  technieken waarmee ik een kleurrijke Mixed Media achtige basis maakte. Hier op stempelde, sponste en emboste ik. Ik gebruikte diverse stempelsets die ik er leuk bij vond passen. Het is zo helemaal anders dan anders geworden. Zoiets verwacht je vaak niet van StampinUp! Zo zie je maar dat je echt geen lading inktsoorten en merken nodig hebt. Met deze inkt kun je namelijk practisch alles!


Al die laagjes en structuren geven zoveel diepte! En die kleuren... daar MOET je wel vrolijk van worden! Ik bracht wat wit in het geheel door het leuke structuurstempeltje uit de set Lovely Inside and Out die ik met Versamark stempelde en daarna met Whisper White embossingpoeder en de Heattool fixeerde. Hierdoor krijg het meer contrast wat het geheel frisser maakt.

Ook de tekst komt uit deze set! Verder gebruikte ik hier en daar een deel van de Burlapachtergrondstempel (die stempel kan ik nu al niet meer missen!!) en de set Paint Play waar heel veel leuke achtergrondmotiefjes in zitten in een "handgeschilderde" stijl.  

De kleuren zijn allemaal fris en lekker fel, en passen allemaal weer bij elkaar. Door in de achtergrond dezelfde kleuren terug te laten komen als de tinten die in de voorgrondelementen zitten krijg je een mooie eenheid. 

De achtergrondtechniek kwam pas geleden nog aan bod in een leuke Artsy workshop die ik mocht geven aan een paar dames die graag "gekke dingen"wilden leren doen met inkt en stempels, en dol zijn op de Mixed Media werk. Ik kon ze laten zien hoe ontzettend veelzijdig de producten van Stampin'Up! zijn. Je moet gewoon even weten HOE je het kunt gebruiken. 

Binnenkort komt overigens het nieuwe workshopprogramma online. Er komt heel veel leuks aan! Ik barst echt van de inspiratie, dus de workshopideeen zijn er ook volop! In de zomermaanden stop ik die ideeen in de Stempelzomer! Deze is nu volop aan het draaien. De vierde Projectvideo is vandaag verschenen en de reacties zijn superenthousiast! Wat is dat ontzettend leuk zeg! Mocht je nog mee willen doen, je kunt je nog een ruim weekje aanmelden. Daarna maak ik geen nieuwe Stempelzomerkits meer bij!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Coffee Cafe, Burlap, Paint Play
Papier: Cardstock: Whisper White Thick, Melon Mambo, Whisper White, Shimmery White
Inkt: Melon Mambo, Pumpkin Pie, Tempting Turquoise, So Saffron, Emerald Envie, Basic Black, Versamark
Dies: Coffeecup Framelits
Pons:1/2 inch Circle
Embellishments: Enamel Shapes Brights, Embossingpowder Whisper White
Tools: Journalling PensHeattool, Embossing Buddy, Big Shot; Papersnips, Aqua Painters
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Tear & Tape Adhesive

Tot snel!
Annette

Zin in een zomer vol stempelplezier?
*Workshops, complete kits, HEERLIJK relaxed aan de slag!*
Klik { HIER} voor alle info 
Doe je ook mee?


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 17 juli om 19.00 uur
Maandag 31 juli om 19.00 uur



Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Image result for stampin up catalogue 2017



Voor meer nieuws, tips, sneaks, leuks, en weggeefacties, volg de Kijkkast op Facebook! 
Je vindt mij { HIER }



Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? 
Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! 
En dit alles voor slechts 129 euro! 
IN JULI MET EXTRA SUPERKADO VAN STAMPIN'UP!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***




3 opmerkingen :

  1. Hi Annette, beautiful card, but I can't work out how you did the background?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW en nog eens WOW!!
    wat een kleurijke vrolijke kaart en wat een mooie achtergrond!!
    Super leuke kaart!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!