donderdag 11 mei 2017

"Enjoy Today", ka-doosje met Eastern Palace Suite

Het blijft superleuk om lieve kleine kadootjes weg te geven, en dan natuurlijk dan liefst in een mooie handgemaakte, persoonlijke verpakking. Zo is het immers veel leuker om te geven! Wat je dan vaak te horen krijgt is: De verpakking is al een kado op zich!

Daarom ben ik ze jaren geleden al ka-doosjes gaan noemen. ;o)

Daarbij zijn zulke ka-doosjes ook vreselijk leuk om te maken! Ik denk dat ik wel kan zeggen dat het een verslaving op zich is ;o) ! Maar dan wel eentje waar ik niet van af wil ;o)

Vandaag wilde ik eens kijken wat ik met de spulletjes van de Eastern Palace Suite zou kunnen doen, op doosjesgebied!


Met het stans uit de Window Box Thinlits maakte ik het basisdoosje, in de nieuwe In-Colorkleur Tranquil Tide en vervolgens ben ik lekker aan de slag gegaan met het decoreren.

Tranquil Tide is een prachtige kleur die de ene keer meer groen lijkt, en de andere keer meer blauw en geweldig goed te combineren is.

Het basis van het doosje heb ik eerst bestempeld met een leuk ornamentstempeltje uit de Eastern Beauty Stempelset. Dat geeft meteen een erg leuk en sierlijk effect!


Met dezelfde stempelset, en bijpassende dies decoreerde ik de bovenkant van het doosje. Dan is het zo leuk dat je echt eindeloos veel kunt varieren met figuurtjes en motiefjes. Het zespuntige bloemachtige motief heeft een speciale die waarmee je het binnenste van de bladeren los snijdt zodat je dit bijvoorbeeld omhoog kunt krullen.


Wat een aparte kleurcombinatie he? Ik ben er erg zelf erg enthousiast over! Tranquil Tide doet het prachtig samen met de nieuwe In Color Lemon Lime Twist! Heel fris bij elkaar! En zo fijn dat we er zo'n mooie heldere kleur bij hebben gekregen! ( Ik voorzie veel superzomerse combinaties!)

Op de punten van de bloem plakte ik kleine Rhine Stone Jewels en onder de cirkel bevestigde ik losjes een stukje Natural Trim, waarin het zilver van de Rhine Stones weer terug komt.


Het geeft meteen wat meer "schwung"aan het totaalplaatje!

Zo, de bovenkant is klaar....


Op de zijkanten zit een bijpassend ornamentje, gemaakt met dezelfde dies en in het midden voorzien van een kleine Rhine Stone Jewel. Door Stampin´Dimensionals te gebruiken krijgen de Ornamenten meer volume en zien ze er mooier en luxer uit. Bovendien benadruk je zo alle laagjes.


Het was weer heerlijk om te maken en tijdens het maken heb ik natuurlijk nog veel meer ideetjes gekregen voor volgende projecten! Zo gaat dat nou altijd ;o) !

Ik denk dat deze Suite een van de meest veelzijdige bundles/sets is die er is. Ook in combinatie met andere sets en thema's zijn de onderdelen ontzettend veelzijdig inzetbaar. 

Heb je misschien ook interesse in de Eastern Palace Suite gekregen en gebruik willen maken van de aantrekkelijke Speciale Bundle-aanbieding die alleen deze maand (tot eind mei) geldig is... dan vind je {HIER} alle informatie hier over. Je mag me natuurlijk altijd even mailen of bellen als je er vragen hebt. Ook als je wilt bestellen mag je me een mail sturen en natuurlijk verzorg ik dan -net als altijd- graag en met zorg je bestelling. Aanstaande maandag doe ik weer een (mee-) bestelling.

Nu ga ik maar eens snel slapen want net als gistermorgen en vanavond is er hier weer een gezellige maandelijkse Kijkkast Clubworkshop. Daarin ga ik de Clubleden de kneepjes van de "Multiple Shadow Framing techniek" bijbrengen. Ook daar heb ik al weer zin in!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Eastern Beauty
Papier: Cardstock: Tranquil Tide, Very Vanilla, Lemon Lime Twist
Inkt: Tranquil Tide, Lemon Lime Twist
Dies: Window Box Thinlits Dies, Eastern Medallions Thinlits Dies, Layering Circles Framelits
Pons 1/2 inch Circle
Embellishments: Rhine Stone Jewels, Natural Trim Silver
Tools: Big Shot, Die Brush, Bone Folder
En verder: Tear&Tape Adhesive, Fast Fuse, Stampn'Dimensionals

Tot snel!
Annette

***Speciale Mei Actie: Eastern Palace Bundles met gratis Extra's! 
Klik hier voor alle {INFO}***




Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 15 mei om 19.00 uur
Maandag 22 mei om 19.00 uur
Maandag 29 mei om 19.00 uur




Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }




Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


4 opmerkingen :

  1. Prachtig doosje Annette, maar wijkt de kleur op mijn telefoon erg af of heb je geen fresh fig maar tranquil tide gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tsja Gonne, ik had ook al ontdekt dat ik met de namen in de war was. Een echt oeps-momentje, haha. Aan de kleuren ben ik inmiddels helemaal verknocht, maar de namen moeten nog even goed landen. ;o) Natuurlijk heb ik het meteen aangepast.

      Verwijderen
  2. Zo smaakvol! En wat een prachtige kleurcombinatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat verras je mij (ONS) toch elke dag met je uiteenlopende creaties! Dit is ook weer een geweldig gemaakt doosje, vol prachtige details!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!