vrijdag 5 mei 2017

Just a Note met de Eastern Palace Suite

Er zijn veel mooie stijlen. Ik houd van Vintage maar ook van strakkere kaarten, van gek en kleurrijk of juist heel rustig, maar altijd moet er naar mijn gevoel een detail in zitten dat de kaart interessant maakt.  Dat gaat gewoon op gevoel....


 Alweer heb ik met de Eastern Palace Suite gewerkt... Deze keer een kaart die valt onder de noemer Clean & Simple... Ook dat is prima met deze stempels en dies te maken namelijk!

Gelukkig hebben we straks ook het Very Vanilla Cardstock in een THICK versie. Nu is het nog mooier om je basiskaart (of doosjes ed) in deze kleur te maken. En nu, in de hele maand mei,  krijg je een pak er van gratis bij de complete Eastern Palace Suite Premier Bundle... (plus een pak prachtige Very Vanilla Enveloppen!)

Een simpele kaart dus...En toch zitten er de nodige details in... Zo zien we de cirkels achter de strookjes DSP lopen en de oosterse bloem zit er juist op....

Achter de bloem heb ik op een lekker warrige manier wat lussen Metallic Thread Gold geplakt... Dat gaat heel makkelijk door het draad om de vingers te draaien en dan op een stukje Tear& Tape Adhesive of een streepje dat je trekt met de Fast Fuse te plakken. Dit moet je dan wel van te voren al op je kaart doen....


Op de kaart zien we nog meer goudkleurige details terug. De Eastern Gold Vinyl stickers zorgen voor een mooi randje boven aan de kaart en een gouden decoratie in het hart van de bloem;;;

In de prachtige bloem zijn met diverse kleine stempeltjes mooie motiefjes gestempeld met verschillende kleuren Inkt. Dit geeft een mosaic- Ik heb voor deze kaart gekozen voor Lemon Lime Twist, Dapper Denim en Fresh Fig.

Door de punten iets om te krullen krijgt de bloem een nog sierlijker uiterlijk.


Ook de teksten uit de stempelset zijn zo leuk. Er zitten bijvoorbeeld enkele gebogen teksten bij, die je daardoor heel makkelijk intergreert in de cirkelvorm.


Als je goed kijkt zie je ook de drie mini-embellishments die ik stempelde en stanste... want ja, ook bij de ministempeltjes zit een bijpaassende Thinlits die! Hoe gaaf is dat! Zie je ze zitten?


Wat mij nu zo leuk lijkt.. als ik eens maak wat jij wilt!

Daag mij maar eens uit... Bij welke stijl of kleurcombinatie zou jij graag een voorbeeld willen zien met deze Stempels en dies? Wie weet ga ik dan jouw verzoek wel maken! Zet je idee in de reacties, dan kies ik iets uit en ga er mee aan de slag!

Leuk hoor, zo'n challenge! Kom maar op en roep maar iets! Ik ben benieuwd! ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Eastern Beauty
Papier: Cardstock: Very Vanilla Thick, 
             DSP: Eastern Palace Specialty Designer Series Paper
Inkt: Fresh Fig, Dapper Denim, Lemon Lime Twist
DIES: Eastern Medallion Thinlits Dies, Layering Circles Framelits
Embellishments: Eastern Gold Vinyl Stickers, Metallic Thread Gold
Tools: Big Shot, Die Brush
En verder: Stampin'Dimensionals, Fine Tip Glue Pen, Multi Purpose Liquid Glue, Tear&Tape Adhesive

Tot snel!
Annette

***Speciale Mei Actie: Eastern Palace Bundles met gratis Extra's! 
Klik hier voor alle {INFO}***Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 8 mei om 19.00 uur
Maandag 17 mei om 19.00 uur


Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }


Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***
1 opmerking :

  1. Marianne Vreeswijk6 mei 2017 om 02:32

    Wat een mooie kaart weer en inderdaad prachtig die details! En wat je vraag betreft: Een kerstkaart of mannenkaart lijkt me wel een uitdaging!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...