dinsdag 23 mei 2017

Stoer en simpel met een beetje "grunge" met Eastern Palace D-INKT!-sdag#49* Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag: 
De Kijkkast presenteert zich op de Braderie van Wognum*

Poeh zeg, wat een heerlijk weer is het ineens! We hebbenen hier alleen nog niet zo veel tijd om er echt van genieten, want huize Elias is momenteel een echt klushuis. Met de bijbehorende ingepakte dozen, stof en chaos. We zijn op meerdere plekken tegelijk bezig dus het is even een gekke week geweest. Wel afzien hoor, maar ach, het is voor een goed doel!

(maar wat zal ik blij zijn als het af is!)


Toch heb ik vandaag  nog even een kaartje voor jullie! Deze keer weer met de Eastern Palace Suite maar nu heb ik alleen de Starter Bundle gebruikt. De Eastern Medallions Thinlits heb ik dus deze keer weggelaten!

Het leek me een leuk idee deze keer wat stoerder te werken met deze Suite.. De achtergrond stelde ik samen met mooie structuurstempels uit de set Timeless Textures. Daaroverheen stempelde ik op een speelse manier een aantal keer de sierlijke stempel uit de Eastern Beauty

Van wat strookjes Designer Series Papier van diverse breedtes en lengtes maakte ik een leuk "groepje". Ik had van te voren de randjes iets aangezet met inkt en een Stampin'Sponge, zodat ze wat meer contrasteren met de ondergrond.

Het mooie goud dat voorkomt in het streepmotief van het bovenste strookje DSP liet ik terugkomen in een stukje van de Eastern Gold Vinyl Stickers. Dit was een restje van precies de goede lengte. Leuk om zo een beetje een collage te maken van de losse onderdelen!

De tekst tenslotte komt ook uit de Eastern Beauty stempelset, net als het kleine ornamentje dat ik er twee keer bij stempelde. Daarna heb ik het geheel uitgestanst met de Layering Circles Framelits, net als het laagje er onder. Heb je geen Big Shot kun je natuurlijk ook Circelponsen gebruiken, al is je keuze in maten dan wel wat kleiner en heb je geen geschulpte randjes. Maar het kan!

Door de kaart te voorzien van wat onderlaagjes, wat ook wel "matten" genoemd wordt, wordt alles mooi omlijst en komen de kleuren nog meer bij elkaar. Dit geeft wat rust en eenheid.

TIP: Denk er wel even om dat de Bundle-aanbiedingen met de gratis extra's van deze prachtige Eastern Palace Suite nog maar een paar dagen geldig zijn! Daarna is alles wel los te bestellen, maar krijg je dus niet meer deze Bundlekorting en de gratis extra's. In {DIT BLOGBERICHT} lees je alles over de Bundles en de aanbieding. Aanstaande maandag is de laatste (mee-)bestelling van mei, maar natuurlijk kun je op elk moment je eigen bestelling doen. Je mag me altijd even een EMAIL sturen als je bijvoorbeeld vragen hebt of een bestelling door wilt geven.


Deze en nog veel meer andere maaksels kun je trouwens a.s. donderdag "Live"komen bekijken. Zoals je bovenaan de blogpost al kon lezen staan we op Hemelvaartsdag weer met een Kijkkast-kraam op de altijd supergezellige jaarmarkt van Wognum!Natuurlijk hebben we weer een leuke marktactie (LEUK!) , en wat interessante primeurtjes (YES!) en als het weer zich er voor leent ( en daar ziet het wel naar uit) zit ik de hele dag doorlopend stempeldemonstraties te geven!

Je vindt de Braderie/jaarmarkt aan de Kerkstraat in Wognum. De markt is in het Centrum, duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is elk jaar erg leuk, gezellig en afwisselend! Ik hoop velen van jullie natuurlijk ook bij de Kijkkast Kraam tegen te komen! Spreek me gerust aan, ik vind het leuk je te ontmoeten! Dusss... heel graag: TOT DAN!?

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Eastern Beauty, Timeless Textures
Papier: Cardstock: Tranquil Tide, Lemon Lime Twist, Very Vanilla
DSP: Eastern Palace DSP
Dies: Layering Circles Dies
Embellishments: Eastern Gold Vinyl Stickers
Tools: Big Shot, Stampin'Sponges
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals, Snail Adhesive/

Tot snel!
Annette
***Speciale Mei Actie: Eastern Palace Bundles met gratis Extra's! 
Klik hier voor alle {INFO}***
Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 29 mei om 19.00 uur ->
(Laatste bestelling uit de huidige catalogus!)
Donderdag 1 juni om 19.00 uur -> 
( Eerste bestelling uit de NIEUWE catalogu)
Maandag 5 juni om 19.00 uur.
Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***
2 opmerkingen :

  1. Kelly Steenwijk24 mei 2017 om 09:46

    Wat mooi dat jij elke keer een andere sfeer aan de kaarten weet te geven! Zo inspirerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh , deze is ook gaaf zeg! Die simpele strookjes, die achtergrond en hoe je de stempels hebt gebruikt! Het klopt allemaal perfect samen en ziet er fantastisch uit

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!