woensdag 17 mei 2017

**Vakantiegevoel** met Mediterranean Moments en Eastern Palace Suite

Het was geweldig weer vandaag, eindelijk eens een echte zomerse dag...

Dus heb ik heerlijk, in de schaduw, wat zitten stempelen en kleuren!

 Van zulk weer krijg je natuurlijk meteen een vakantiegevoel dus kwam er als vanzelf dit kaartje uit.

Door te combineren met cardstock en dit lichtgekleurde vel Designpapier, had voor mij de kaart al een frisse vakantie-achtige uitstraling. Daardoor moest ik ineens aan de Mediterranean Moments Stempelset denken. Een set vol mooie tafereeltjes van terrasjes en uitzichten die zo kunt tegenkomen op mooie vakantiebestemmingen.

Deze keer vulde ik de kleuren van de Eastern Palace Suite aan met wat Crumb Cake. Dat geeft meteen een zacht en rustig effect. Het komt terug in het tussenlaagje cardstock, de decoratie, het inkleuren en de licht gesponsde randjes.

De stempels zijn IDEAAL om in te kleuren met Watercolor Pencils of Classic Inkten in combinatie met een Blenderpen of Aquapainters. 

In dit geval had ik de inkten allemaal al voor me liggen dus ben ik verder gegaan met de Aqua Painters en lekker gaan schilderen.

Het leuke van deze stempels is dat het niet perfect hoeft. Sterker nog: Het is zelfs LEUKER als het niet perfect is!

Naast Crumb Cake gebruikte ik Dapper Denim, Tranquil Tide, Lemon Lime Twist, en een klein beetje Smoky Slate. Ik heb geprobeerd het er lekker verweerd en echt watercolorachtig uit te laten zien, door ook open plekjes te laten en een ietsje vlekkerig in te kleuren. Wel heb ik een beetje gelet op de goede plekken voor donker en licht, want dat geeft veel diepte aan het plaatje! Maar verder is het gewoon een kwestie van lekker kliederen ;o) , en dus een ideaal klusje om zo lekker relaxed aan de tuintafel, en onder je parasol, te doen! ;o)


Voor de decoratie maakte ik een groepje van losse elementjes. Hiervoor gebruikte ik als basis een sierlijk label dat ik maakte met de Eastern Beauty Stempels en de Eastern Medallions Thinlits. Verder stempelde ik de tekst op een strookje, waarin ik met de zijkant van de Classic labelpons kleine puntvorminge "hapjes" heb geponsd.

De tekst komt ook uit de Eastern Beauty set, en heeft eigenlijk een gebogen vorm die perfect bij de ronde medaillions past.. Maar je kunt hem ook recht buigen en zo op je clearblock plakken!

Een uitgeponsd rondje, wat Pearl Basic Jewels en een strookje Dapper Denim Cardstock maken de decoratie af.

 Het leuke vind ik dat het DSP hier helemaal niet echt oosters is, maar prima in het mediterraanse sfeertje past. Het is maar net hoe je het combineert natuurlijk! 

Door voor het inkleuren de zelfde kleuren te gebruiken wordt het echt een geheel!

En zo is er weer een eenvoudig te maken kaart af, die voor veel gelegenheden te gebruiken is.

Zo zien we nogmaals dat deze Eastern Palace Bundle-materialen op eindeloos veel manieren te combineren zijn!

Wil je graag allerlei leuke Tips en Trucs leren met stempels, inkt en deze prachtige Eastern Palace Suite kom dan zaterdag a.s. naar de Kijkkast. Er zijn nog maximaal drie plekjes beschikbaar voor de workshop die er dan is. Een geweldige leerzame middag vol inspiratie en gave projecten staat je te wachten! Voor meer informatie kun je even in de WORKSHOPAGENDA kijken. Mocht je er vragen over hebben stel ze dan gerust. 

Mocht je misschien interesse hebben om de Eastern Palace Bundle te bestellen, waarbij je ook nog eens twee gratis producten krijgt en die alleen nog in mei geldig is, dan kun je via de volgende  link alle {INFO}*** vinden.

Bestel je de Eastern Palace Bundle krijg je ook nog eens een FIKSE korting op deze uitgebreide techniekenworkshop!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Mediterranean Moments, Eastern Beauty 
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Dapper Denim, Crumb Cake
DSP: Eastern Palace 
Inkt: Basic Black, Dapper Denim, Crumb Cake, Tranquil Tide, Lemon Lime Twist, Smoky Slate
Dies; Eastern Medallions
Pons: Classic Label, 1/2 inch Circle
Tools: Big Shot, Stampin'Sponges, Aqua Painters, Papersnips
En verder: Snail Adhesive, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

***Speciale Mei Actie: Eastern Palace Bundles met gratis Extra's! 
Klik hier voor alle {INFO}***
Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 22 mei om 19.00 uur
Maandag 29 mei om 19.00 uur
Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***
3 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...