zondag 14 mei 2017

For You.....met Awesomely Artistic

Vandaag, na een bijzondere moederdag, ben ik er nog even met een kaartje voor jullie.

Bijzonder was deze dag door de gesprekken die ik gehad heb. Een berichtje op mijn prive Facebook over moederdag bleek gevoelens en emoties los te maken. Het was een gedichtje/tekstje over moederdag, en over het feit dat dit gebeuren voor veel mensen -om uiteenlopende redenen- een beladen dag is. Hierdoor ontstonden mooie en persoonlijke gesprekken.

Mama's met verdriet om het kind dat nooit kwam, of niet mocht blijven, en kinderen om de moeder die ze missen of die er nooit is geweest... Veel onzichtbaar klein en groot verdriet.Voor jullie maakte ik een kaartje in een lieve sfeer... met zachte kleuren en natuurlijke afbeeldingen.


Deze Multiple Faux Shadow Framing techniek geeft veel diepte en dimensie en een wat dromerig effect.


Deze nieuwe techniek was het onderwerp van de Kijkkast Stempelclub van deze maand. Het was heerlijk om te doen en werkte zelfs een beetje meditatief.


Wat zilver en glitteraccentjes dragen bij aan de sfeer. Altijd lastig om dat op een foto vast te leggen, maar zo geeft het een aardige impressie ;o)

Mocht je ook graag deze techniek met dat bijzondere effect willen leren, dan kan dat. Als jullie dat leuk vinden kan ik deze als workshop nog eens aanbieden. Deze technieken-workshop is ook geschikt om op locatie te doen. Laat het me gerust weten als je belangstelling hebt.

Voor de liefhebber van technieken is er overigens ook aanstaande zaterdag 20 mei een supermooie workshop te boeken. Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar! Ik ben volop bezig met aanvullingen voor de {Workshopagenda} dus houd hem de komende tijd maar goed in de gaten.

Was moederdag ook voor jou een moeilijke dag, of een dag met een dubbel gevoel, dan draag ik dit kaartje op aan jou... met een warme, welgemeende knuffel van mij voor jou. Je bent zeker niet alleen hier in. Dat heb ik vandaag heel sterk ervaren en gevoeld. Daarom dus: For You!

Liefs en tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Awesomely Artistic, Birthday Blooms(tekst)
Papier: Cardstock: Rose Red, Whisper White, Vellum
Inkt: Rose Red, Wild Wasabi, Wisteria Wonder, Versa Mark
Embellishmenta: Embossingpowder Silver, Wink of Stella Glitter Brush
Tools: Heat Tool, Embossing Buddy, Paper Snips, Stampin Sponges
En verder: Snail Adhesive,Multi Purpose Liquid Glue***Speciale Mei Actie: Eastern Palace Bundles met gratis Extra's! 
Klik hier voor alle {INFO}***
Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 15 mei om 19.00 uur
Maandag 22 mei om 19.00 uur
Maandag 29 mei om 19.00 uur
Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

4 opmerkingen :

 1. Kirsten Vaillot15 mei 2017 om 00:50

  Wat een schitterende kaart en wat een hartverwarmende woorden. Dankjewel.
  Ben erg onder de indruk van deze mooie techniek. Wow! wat goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lang heb ik niet kunnen reageren Annette, maar wat geniet ik och altijd van je blogposts. Je maakt de prachtigste dingen en iedere keer zo totaal verschillend! Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAUW WAUW WAUW!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!