zondag 25 september 2016

Klassieke mannenkaart met Paisleys en Posies Simpel-op-Zondag#23

Soms is een kaartje zo makkelijk en leuk om te maken! Dan gaat het gewoon "vanzelf"!


Het is vandaag nog mooi weer geweest, maar stiekem zie je hier en daar toch dat het herfstig wordt. In de avond wordt het snel frisjes, er verkleuren hier en daar bladeren, en ik zag laatst bij ons in de wijk al hazelnoten liggen. En oja, ik heb de eerste paddenstoelen gesignaleerd!

Het mooiste aan de herfst vind ik toch altijd de kleuren!

Herfstkleuren waren dan ook mijn uitgangspunt voor het kaartje van vandaag. Ik vind dat ook altijd perfecte kleuren voor mannenkaarten.

Ik besloot de nieuwe Paisley & Posies Stempelset er bij te pakken. Een klassieker, nu al! Paisleys zijn tijdloos, voor allerlei doelen en gelegenheden te gebruiken en komen al decennia lang geregeld terug in het modebeeld! ( De winkels hangen er dit jaar weer vol mee!)


Je ziet Paisleys ook al jaren op.... Stropdassen! Maar ook op voeringen van herenpakken. Is je dat al eens opgevallen?

Dus... ook voor mannenkaarten zijn deze motieven super. En aangezien ik weer wat kaarten voor jarige mannen nodig had ben ik er fijn mee aan de slag gegaan.


Voor dit kaartje heb ik eerst een border gestempeld op Very Vanilla cardstock met diverse stempels uit de set, met de kleuren Delightful Dijon, Cajun Craze, en Soft Suede. Diepe, natuurlijke kleuren die mooi dicht bij elkaar liggen.

Op een stukje Delightful Dijon heb ik vervolgens een van de stempels nog eens afgedrukt en uitgestanst met de bijpassende Die (uit de Paisley Framelits dies) Dit is een mooi gedetailleerd figuur. Deze heb ik op een ook uitgestanst stukje Soft Suede Cardstock geplakt.


Ik heb de tekst lekker kort en bondig gehouden ;o) Deze komt uit de set Recht uit het Hart. Hier heb ik een bannertje van gesneden en de randjes zijn een beetje geinkt. Dit heb ik samen met de Paisley op de basis geplakt, met een stukje Metallic Thread Copper er lekkr warrig onder uit. De koperkleur is er natuurlijk prachtig bij!

Het bestempelde paneel heb ik op Soft Suede cardstock geplakt waarvan ik de randjes lekker ruig heb gemaakt. Hieronder zit een laagje Petals & Paisleys Specialty DSP. Dat Pied de Poulle dessin staat prachtig bij de Paisleys en de kleuren in dit papier zijn SUPER! Daarna wilde ik het geheel op een warme kleur verwerken en dus is de basiskaart in de kleur Cajun Craze. De ultieme kleur voor herfstige, warme en stoere kaarten.

 Echt een snel-klaar kaartje, wat ontzettend leuk was om te maken. De materialen die ik heb gebruikt passen geweldig bij elkaar, dus het is een typisch gevalletje van : Kan-niet-mis-gaan! Ook als je net begint met stempelen!

Ik heb nog heel veel meer ideetjes met deze geweldige stempelset dus je gaat zeker nog meer voorbeelden van me zien! Kom dus maar weer snel eens langs!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Paisleys &Posies, Recht uit het Hart
Inkt: Delightful Dijon, Cajun Craze, Soft Suede
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Cajun Craze, Soft Suede, en een restje Delightful Dijon
DSP: Petals & Paisleys Specialty Designer Series Paper
Dies: Paisleys Framelits Dies
Embellishments: Metallic Thread Copper
Tools: Big Shot, Die Brush, Sponge Dauber, Paper Snips
En verder: Stampin Dimensionals, Tear&Tape Adhesive, Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette


 Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Voor meer info, klik HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 26 september 19.00 uur
Maandag 3 oktober 19.00 uur 

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe technieken en toepassingen leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


3 opmerkingen :

  1. Zelf zou ik deze set niet 123 aanschaffen, maar wat verras je me weer met je mooie mannencreatie die voor de stoere vrouw of in andere kleuren voor de elegante vrouw, ook prima kan. GEWELDIG weer.

    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij snapt 'm helemaal Yvon! Met een paar kleine wijzigingen kun je dit ontwerpje helemaal aan elke gelegenheid aanpassen!

      Verwijderen
  2. Prachtige, stijlvolle kaart! Wat een mooie compositie en kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!