dinsdag 6 september 2016

Het is weer KIK-tijd!

Na een korte blogpauze ben ik er weer met..... de KIK!

Deze pauze was even nodig om aan iets ontzettend leuks te werken!!! Zodra het allemaal geregeld en  zeker is maak ik jullie dit nieuws bekend! Maar nu is het tijd voor de KIK!



Je kunt je NU weer aanmelden voor de eerstvolgende KIK of (nog slimmer en voordeliger) er voor kiezen het najaar en een groot deel van je winter creatief door te komen met een mini-KIK abonnement! Als je dit uiterlijk op 10 september doet, doe je meteen deze maand mee! KIK is geen basiscursus, geen gewone workshop, geen loze kreet maar: superleuk, inspirerend, anders, prikkelend, verrassend, voordelig, creatief, origineel, afwisselend en uitdagend!

 Wil je meer weten?  Je vindt {HIER} alle informatie en mocht je na het lezen toch nog iets meer willen weten, vraag het mij dan gerust! Lees vooral ook de leuke reviews/opmerkingen van andere deelnemers onderaan de Infopagina!

 Ook in augustus werd er weer volop GeKIKt! Het was dan ook weer een ontzettend leuke editie deze keer! Vele mensen gingen enthousiast aan de slag! De reacties waren super en er is heerlijk gewerkt met dit leuke thema....  Paper Tiles! De inzendingen van de KIK-challenge van augustus staan nu online! Ga snel naar de KIK galerij om ze te bekijken!

Doe je de volgende keer ook mee? Er komen HELE leuke aan dus dat wordt weer KIKken! ;o)

Hopelijk tot KIKS! ;o)
Annette

De nieuwe herfst-/wintercatalogus is uitgekomen!
 
 Klik HIER om je eigen papieren exemplaar aan te vragen! 

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 12 september 19.00 uur 
Maandag 19 september 19.00 uur 


Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Ben je toe aan een heuse stempelinspiratieboost?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!