woensdag 21 september 2016

Mix-kerstkaartje in Vintagekleurtjes met Merry Mice

 Vandaag had ik zo'n topdag! Er kwamen een aantal teamgenootjes naar me toe voor een dagje verdieping in productkennis en technieken. Ik vind het belangrijk dat wij de mensen eerlijk, en vakkundig advies kunnen geven, op de hoogte zijn van het gebruik en de mogelijkheden van de materialen en zo de juiste informatie kunnen geven aan onze workshopgasten en klanten. Dan kun je ook goede service geven en mensen helpen nog meer plecier te hebben van deze fantastische hobby, wat altijd enorm veel voldoening geeft! We hebben allerlei dingen doorgenomen, tips en trucs gegeven, natuurlijk ook gestempeld geembost, gesponst en meer, er zijn volgens mij veel aantekeningen gemaakt, er werd veel gelachen en we hebben (eind september, waanzinnig toch?) heerlijk buiten in de zon zitten lunchen met allerlei lekkers. Natuurlijk was de dag te kort, maar het was een ontzettend waardevolle en supergezellige dag! Wil je een volgende keer ook eens bij zo'n leerzame en leuke dag zijn, neem dan gerust eens contact met me op! de deuren van de Kijkkast staan altijd open ;o)

Het kaartje dat ik vandaag wil laten zien is met diverse stempelsets en andere producten gemaakt.
Het leuke van stempelen is dat je met 1 set al veel kunt doen, en met twee sets niet twee keer zo veel, maar nog veel meer! Je kunt namelijk met de onderdelen van de sets onderling ook weer allerlei nieuwe combinaties maken.
Op dit kaartje spellen de drie muisjes de hoofdrol. Wat een lieve stempel is dit toch. Volgens mij is de set Merry Mice, waar deze muisjes ook bij horen, de allerschattigste stempelset uit de Najaarscatalogus.

Deze keer heb ik ze ingekleurd met de Blenderpens. Daar kun je zulke mooie subtiele kleurverlopen mee maken en effecten bereiken.


In dit geval deed ik dat in Vintagekleurtjes. Dat levert een totaal ander kaartje op dan de gekke fratsen die ik met {Dit Kaartje} uithaalde ;o))

Gaandeweg kwam ik tot deze kleurcombinatie. Doordat ik ook wat Rose Red toevoegde werd het kaartje wat vrolijker van kleur.

De strook cardstock heeft ook een lief schulprandje gekregen. Dat heb ik gemaakt met de bovenrand van de Best Badgepons. Dat is een leuke extra mogelijkheid met deze pons!

De achtergrond bestempelde ik met een subtiel sterretjes patroon, met stempels uit de set It's a Celebration. Dit een stempelset die is ontwerpen voor Nieuwjaarskaarten, maar ik heb al zoooooveel nieuwe toepassingen voor deze set bedacht....

De kleurtjes zijn hetzelfde als de kleuren waarmee ik had ingekleurd:Rose Red, Chocolate Chip, Crumb Cake, Daffodil Delight en Old Olive

De zelfde sterretjes heb ik ook op de basiskaart gestempeld, dat geeft het net wat extra. Zowel de basiskaart als de inkt zijn in de kleur Chocolat Chip, een prachtige warme kleur.

Er moest uiteraard ook een lieve tekst op en ik vond deze, uit de set Stitched with Cheer eengeschikte keus.

Tenslotte heb ik er nog een stuk Natural Trim Gold omheen gewikkeld en gestrikt. Dit vind ik er echt helemaal leuk bij passen!Ik heb nu al weer zin in een volgend muizenkaartje ;o) Ook die wordt natuurlijk weer heel anders. Er komt vanzelf weer een idee ;o)

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Stitched with Cheer, Merry Mice, It's a celebration
Papier:Cardstock: Chocolat Chip. Rose Red
           Watercolorpaper
Inkt: Rose Red, Chocolat Chip, Crumb Cake, Daffodil Delight, Old Olive, Versamark
Pons: Best Badge
Embellishments: Natural Trim Gold,, Embossingpowder Clear
Tools: Stampin'Sponges, Heat Tool, Embossing Buddy

Tot Snel!
Annette


 Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Voor meer info, klik HIER!
*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 26 september 19.00 uur

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Kan jouw inspiratie wel een KI(C)K gebruiken?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

3 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!