woensdag 14 januari 2015

Niet-te-geloven Weekly Deals!

Ik kan niet anders dan deze post beginnen met vertellen hoe overdonderd ik ben geweest door het echt enorme aantal fijne, positieve, lieve en leuke reacties op mijn vorige blogberichtje. Bizar, verbazingwekkend,haast niet te geloven.... ik heb er eigenlijk gewoon geen woorden voor!! Superbedankt allemaal! Ook heel veel mails, contactberichtjes en persoonlijke berichtjes kwamen er binnen. En nog steeds! Het is echt zo'n steun in de rug! DANK JULLIE WEL!

Dan zijn hier de Weekly Deals voor de komende week! Vergeet niet dat je deze perfect kunt gebruiken om je bestelling aan te vullen zodat je in aanmerking komt voor een keuze uit de Gratis Sale-A-Brationkadoos. Want.... die wil je echt niet missen. Leuke is dat deze week er een paar Weekly Deals bij zitten die perfect bij een aantal Sale-A-Brationkadoos passen..... Heel vervelend allemaal, vind je ook niet?  ;o)
De ponsen van Stampin'Up! zijn zo ongeveer even populair als de stempels! Ze zijn ontzettend goed en degelijk en combineren natuurlijk geweldig....En deze week zijn er maar liefst VIER te bestellen met een flinke korting! Een kwestie van: Grijp je kans! dus!

We hebben deze week twee border ponsen, en dit zijn borderponsen die de rand van het papier in tact houden maar  vlak ernaast een supermooie perforatierand maken. We hebben de moderne Chevron Border Punch en de lieve Hearts Border punch. Beiden prima geschikt om een rand te ponsen zo lang je deze ook maar wel hebben. Je kunt het motief netjes door laten lopen. Ook de uitgeponste figuurtjes kun je natuurlijk weer prachtig gebruiken. De chevronborder heeft een eigentijdse uitstraling, want Chevronmotieven zie je overal in terug (mode, interieur, stoffen, etc) ! En het motief is tegelijkertijd modern, maar ook heel tijdloos en neutraal.
En de hartjesborder kun je geweldig combineren met een aantal andere producten uit de catalogus, zoal de Stacked With Love designers series Paper Stack en de Confetti Heart Border Punch beiden uit de nieuwe voorjaarscatalogus en de Groovy Love stempelset uit de jaarcatalogus... maar hee, je kunt ook buiten de kadertjes denken en deze ponsen bijvoorbeeld gebruiken voor je kerstkaartjes of de kaart die ik de komende week zal laten zien. En natuurlijk is er nog veel meer mee mogelijk!

Nu ben ik dol op pijlen en pijltjes, omdat ze een moderne look geven aan je kaarten, en dat doet het vaak goed bij kaarten voor hippe mensen ;o) Ook bij het scrapbooken en vooral bij Project Life komen ze heel vaak voorbij. De What's Up Punch past ook geweldig bij een aantal gave stempelsets, zoals bij de gelijknamige stempelset What's Up, welke te vinden is in de jaarcatalogus, maar ook bij de superschattige huisjesstempel van de (Gratis-te-verdienen!)  You Brighten My Day stempelset die in de Sale-A-Bration folder staat. En in die set zit ook meteen ook een geweldige stempel die bij de Note Tag stempel past die OOK Weekly Deal is. Beiden ponsen zijn geweldig te combineren met van alles en nog wat. Bij de Note Tag Label pons is ook net een nieuwe stempelset uitgekomen, De One Tag Fits All set, die ook in de nieuwe voorjaarscatalogus terug te vinden is. Echt een set voor alle gelegenheden. Maar natuurlijk kun je ook zelf leuke combinaties verzinnen he! Lekker mixen en matchen en je mooie materialen optimaal gebruiken!

En er zijn deze week ook volop lintjes bij de Deals. Het prachtige smalle en heerlijk te strikken Taffeta Ribbon in de zachte blauwe kleur Soft Sky (ben dol op deze kleur!!) en ook hebben we twee kleuren van het ragfijne, supersoepele Seam Binding Ribbon in de kleuren Tangelo Twist en Early Espresso. Dit is lint wat op verschillende manieren te bewerken is, ook te distressen en het is heel erg soepel en dun van stof, en heeft een luxe uitstraling.

De digitale kit tenslotte, is een geweldige set in watercolorstijl. Echt heel erg mooi! Het is ook prachtig om digitaal met handmade te combineren trouwens. Dit is echt een must have voor de mensen die graag zelf hun digitale ontwerpen maken met mooie onderdelen.

Nou, niet te geloven dus, zulke mooie deals!

De oplettende lezer heeft de beloofde creatieve post gemist. Die komt er nog aan, maar we hadden even een kleine technische storing die roet in het eten gooide! Hij, de beloofde creatieve post met zeer vrouwelijke kaart,  is onderweg hoor! Tot snel!

5 opmerkingen :

 1. de Note tag punch is een hebben denk ik zo voor ons , even overleggen met de dames

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, leuke deals! En die reacties, ach, dat vind ik dus helemaal niet gek! Had niet anders verwacht. Het was zoals altijd een unieke creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig toch, al die reacties, heb ze allemaal zitten lezen net. Dik verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad helemaal verdiend al die reacties..!
  Ik kijk uit naar de andere kaart....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige deals, ik ga mijn lijstje maken! En gaaf toch al die reacties! Die waren allemaal waar hoor! Accepteer die pluim op je hoed nou maar! Liefs Willeke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!