woensdag 28 januari 2015

De nieuwe Weekly Deals!

E#lke week is het weer even spannend.... Maar ook de aanbiedingen van deze week zijn weer enorm de moeite waard! Kom maar snel kijken!
Eens denken waar ik mee zal gaan beginnen!

We hebben als eerste een geweldige basic die eigenlijk in geen collectie mag ontbreken! De 2 inch Cirkelpons! Ideaal, snel, nauwkeurig ponsen. Cirkels gebruik je als basisvorm op allerlei projecten, om stempelafdrukken, designerseries paper  of cardstock uit te ponsen. Met zo ongeveer 25 procent korting een echte superdeal!

Het Pumpkin Pie lint is mooi van breedte en heeft een echt katoenachtige uitstraling. Mooi mat en natuurlijk. En op sommige projecten is dat gewoon het allermooist. Dit lint is trouwens ook geweldig te bewerken, bij te kleuren etc. maar de kleur zelf is ook al een diepe warme oranje tint.

De 1/4 inch Circle Handheld Punch is een handzame hulp als je nette ronde gaatjes wilt maken om bijvoorbeeld een lintje door te halen. Bijvoorbeeld op een kaart of een label maar ook aan de zijkant van een boekje, bovenaan een kadozakje of- tasje etc. Ook al zo'n mooi basisgereedschap!

De digitale aanbieding van deze week is er eentje in Valentijnsthema, en de kleurencombinatie vind ik echt geweldig! Leuke hebbedingetjes om weg te geven aan geliefden en vrienden (want Valentijn is al lang niet meer alleen de dag van geheime liefdes, maar ook een geweldige gelegenheid om je
(h)echte vriendschappen te vieren!

Een van de meest verkochte embossingfolders uit de collectie is die met de naam Decorative Dots! Het zijn dan ook geweldig leuke, speelse dots. En deze Folder is ook geweldig om andersom te gebruiken zodat de dotjes dieper liggen in plaats van hoger! Daarbij past het bij heel veel thema's en gelegenheden!

De Envelope Liners Framelits dies vond ik er zelf in eerste instantie niet meteen interessant uitzien. Maar hoe leuk is het om je enveloppen van een bijpassend voerinkje te voorzien? Vooral op enveloppen met kadokaarten en dergelijke, maakt dit het net helemaal AF! De vormen van de framelits zijn precies aangepast op de enveloppen die we in de collectie hebben. Je ziet deze in de catalogus op bladzijde 194 ( Square Envelopes, Note Cards & Envelopes, C6 Envelopes)
Maaarrrr, en zijn nog veel meer leuke dingen mee uit te halen, ik heb er leuke kadoosjes mee gemaakt, grote tags, leuke verpakkingen voor minikaartjes, enveloppenboekjes en inserts voor minialbums! Dat zou je op het eerste oog niet zeggen he? Maar juist die basisvormen zijn vaak het meest veelzijdig!

Ik heb al vaker verteld hoe dol ik ben op het Seam Binding Ribbon. Het is HEEL dun en soepel, dus prachtig te strikken zonder dikke bobbels op een kaart te vormen, het heeft een zachte satijnglans, het is prachtig te distressen! Deze kleur is daar helemaal geschikt voor: Wild Wasabi. Een natuurlijke groene kleur met een grijzig waasje

En dan hebben we NOG een geweldige pons, de Hexagon! Er zijn diverse stempelsets waar deze pons precies bij past, zoals de Six Sided Sampler set of A Happy Hooray! Maar ook met deze pons is zoveel meer mogelijk! Leuke patchwork effecten, laagjes maken met andere punches, mannelijke embellishments maken en ga zo nog maar even door! Ideeen te over!

Allemaal producten om heel vaak te gebruiken dus! Zitten er dingen voor je bij? Je kunt altijd een eigen bestelling doen of eventueel samen met vriendinnen, of gebruik maken van de (mee-) besteldag. De volgende (mee-)besteldag is aanstaande maandag! En... natuurlijk tellen deze producten ook mee om aan je Sale-A-Brationkadoos te komen! ;o)
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...