maandag 5 januari 2015

Sale-A-Bration, kan het NOG mooier?

Ja, dat kan!

De Kijkkast heeft namelijk iets nieuws en daar ga ik jullie alles over uitleggen ;o)

Morgen is het zo ver! Dan begint de jaarlijkse, grootste, en meest feestelijke actieperiode bij Stampin'Up! Jullie weten het inmiddels vast al wel ;o)

De SALE-A-BRATION, in de volksmond ook wel aangeduid als SAB! Stempelliefhebbers kennen het begrip inmiddels al heel goed!


Het unieke aan de SAB-periode is dat er zowel voordelen zijn voor 
bestellende stempelfans, 
gastvrouwen/heren 
als voor nieuw instappende demo's! En om die eerste twee gaat dit bericht want voor hen is er een extra-extra buitenkans! 
(Op de aantrekkelijke actie voor nieuwe demonstratrices kom ik later terug)

Jullie weten inmiddels wel dat je tijdens de SAB bij elke bestelling van 60 euro ( of een meervoud daarvan) een (of meer) GRATIS product(en)  mag uitkiezen uit de speciale SAB folder. 


Deze producten zijn nieuw uitgebracht, en zijn niet te koop, ook in de toekomst niet! En... ze zijn zonder overdrijven echt supermooi en vernieuwend deze keer! Jullie zullen er de komende tijd nog heel veel voorbeelden van voorbij zien komen... want de materialen zijn echt super! Van dit voordeel wordt tijdens de SAB periode dan ook graag en veelvuldig gebruik gemaakt! Nieuw dit jaar is dat ook een aantal sets Blendablities als SAB kadoos te kiezen zijn!

Je zult voorbeelden met de producten dan ook geregeld voorbij zien komen, de komende tijd. Dus... houdt dit blog in de gaten!

Daarbij is er voor hostessen ook een speciale actie. Bij een workshop-bestelling vanaf 275 euro krijgt de hostess namelijk naast de gebruikelijke hostessbedragen die daarvoor vastgesteld zijn ook nog eens een bonus van 27 euro!!! Dat wil zeggen dat hij of zij tijdens de Sale-A-Brationperiode bij een bestelling van 275 euro voor 67 euro aan gratis producten mag uitkiezen!


Omdat niet iedereen de kans heeft een workshop of make en take dagje bij zich thuis te plannen en in je eentje voor 275 euro bestellen ook meestal niet haalbaar is, lopen we vaak dit leuke voordeel mis, en dat is natuurlijk heel erg jammer!

Als medeliefhebber ( of medeverslaafde ;o)  gun ik jullie het maximale voordeel, en heel veel stempelspulletjes! Daarom heb ik iets bedacht! Bestel je al regelmatig Stampin'Up!-producten of was je van plan dit te gaan doen en zou je eigenlijk ook wel eens van de hostessvoordelen willen profiteren, dan is dit idee wellicht iets voor jou:

Het Kijkkast SAB-onnement!

Wat is dat nu weer?

Simpel gezegd: Dat is een kans om tussen nu en eind maart aan een berg nieuwe prachtige Stampin'Up!materialen te komen, voor een haalbaar bedrag, met bovendien vier gratis SAB producten en... aan het eind ook nog eens een geweldig zelf-uit-te-kiezen-kado-pakket ter waarde van 67 euro!! Ja dat krijg je dus KADO!

( een greep uit enkele van de nieuwe om-van-te-watertanden materialen!)

Dat klinkt niet slecht toch? Het klinkt zelfs  superinteressant! Nee... zelfs fantastisch! Bijna te mooi om waar te zijn!

Maar hoe werkt het dan?

Het Kijkkast SAB-onnement houdt in:

* dat je op vier vastgestelde data tijdens de SABperiode een bestelling plaatst bij de Kijkkast van minimaal 68,75 euro aan Stampin'Up!producten, dat kan zowel uit de jaarcatalogus als uit de nieuwe seizoenscatalogus die morgen OOK ingaat. Daarbij kies je natuurlijk elke keer OOK een GRATIS SAB artikel uit.
* dat je bij je eerste bestelronde van je SAB-onnement OOK je {SAB-hostess-kadolijstje} aan me doorgeeft. Dat kadolijstje bestaat uit zelf gekozen producten ter waarde van 67 euro.
* dat je steeds enkele dagen voor de bestelronde een reminder van me krijgt zodat je op tijd je lijstje kunt klaarmaken en doorgeven ( eerder doorgeven mag natuurlijk ook)
* dat je GRATIS de nieuwe seizoenscatalogus en de SAB-catalogus bij je eerste bestelling meegeleverd krijgt
* dat je tegelijk met je vierde bestelling de producten van je {SAB-hostess-kadolijstje}, GRATIS meegeleverd krijgt! Ja echt!
* dat je bij elke bestelling een kleine attentie ontvangt, als dank!
* dat je op deze manier dus VIER GRATIS SAB Kadoos krijgt EN ook nog eens zelf uitgekozen PRODUCTEN ter waarde van 67 euro. Je kunt voor dat bedrag ook de unieke hostessproducten uit de catalogus kiezen!
* dat je bij afhalen bij mij thuis geen verzendkosten hebt of andere bijkomende kosten
* dat je op deze manier echt optimaal gebruik maakt van alle voordelen!

Bovendien is er aan het eind van het SAB-onnement nog een verloting onder de deelnemers, een extraatje van de Kijkkast!

Voorwaarden:
* De SAB-onnementbesteldata zijn 12 januari 2015
                                                          9 februari 2015
                                                          2 maart 2015
                                                          30 maart 2015
* Je bestellijstjes en betalingen dienen op de besteldagen voor 16.00 bij mij binnen te zijn
* Je gaat een volledig SAB-onnement aan en kunt deze tussentijds niet afbreken.
* Het SAB-onnement gaat door als er minimaal vier personen aan meedoen
* Alleen bij volledige deelname aan het Kijkkast SAB-onnement krijg je bij de vierde bestelling de producten van je SAB-hostess-kadolijstje kado.
* Na de vierde bestelling ( dat is die van 30 maart) stopt het SAB-onnement automatisch.
* Eventuele verzendkosten van mij naar jou zijn exclusief.

Aanmelden kan tot en met 11 januari a.s. ! Je kunt dit doen door mij een mail te sturen of door gebruik te maken van het contactformulier aan de rechterzijde van het Kijkkast-blog met je gegevens en emailadres. Ik kijk er naar uit heel veel mensen blij te maken! De Sale-A-Bration is een feest, en dat gaan we flink vieren!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!


7 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!