dinsdag 22 maart 2022

De weelderige schoonheid van de Pioenroos - Met Kijkkast Live Video! - Prized Peony


Daar ben ik weer met een (hopelijk inspirerende) video!
Op 4 maart, inmiddels een paar weken geleden, was er weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik weer een aantal kaarten met een stempelset met dies in de hoofdrol. In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we die middag maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!We maakten die middag een viertal kaarten... Er kwamen natuurlijk weer meerdere stijlen voorbij! Gewoon omdat het zo leuk is om de veelzijdigheid van stempels te laten zien! Ook was het deze keer leuk om alle mogelijkheden van deze bijzondere set te laten zien. 

Er zijn namelijk zoveel variaties mogelijk die je er misschien niet meteen aan af ziet! Er kan zo veel!In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. Ook zie je diverse combinaties en ideeen met de set.
En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!

Vandaag stond de stempelset Prized Peony centraal! Deze stempelset is te vinden in de jaarcatalogus. Er zijn ook bijpassende stansen bij, de Peony Dies. Deze prachtig gedetailleerde stempelset is geweldig ontworpen met een verfijnde uitstraling, en prachtige gedetailleerde schaduwwerking, waardoor je de speciale look van pioenrozen perfect kunt verbeelden.


De stansset is ideaal voor het stansen van de gestempelde afbeeldingen, maar er zitten ook heel bijzondere extra stansen bij, die het je mogelijk maken een heel realistische en 3d-achtige bloem te maken. Dat ga ik in de video ook laten zien!

De set heeft een bijzondere uitstraling. Die moet je gewoon zien!

Let wel even op: In mijn LIVE heb ik het over deze actie!

Creatieve Kortingskriebels!
van 1 tm 31 maart 20 procent korting op machine en diverse stempels &stansen!
Klik HIER voor alle info!

Per abuis vertel ik in de video dat de stempels en de stansen onder de Creatieve Kortingskriebels actie vallen. Dit klopt dus niet, ik was in de war met een andere set, OEPS! 
EDIT: Inmiddels is bekend geworden dat deze stempels en stansen uitlopend zijn! Ze zijn nu MET FLINKE KORTING nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt! Klik HIER voor alle info over de uitlopende artikelen!!
Ik probeerde door deze Kijkkast Live weer een set lekker uit te diepen en afwisseling te bieden, dus maakte ik kaarten in romantische stijlvolle stijl, ton sur ton serene stijl, Artistieke, grungy stijl en een moderne pastelstijl met collagelook!

Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar. Ook vind je hier een link naar meer voorbeelden met deze set!

VIDEO:Voor ik de foto's van de gemaakte projecten laat zien, eerst even een opmerking over mijn tekst in het begin van de video. Ik ben namelijk bezig met het op bescheiden wijze helpen bij het sturen van humanitaire transporten met medische benodigdheden die richting Oekraine gaan. Ik kan onmogelijk NIETS DOEN wetende wat zich daar afspeelt....Deze materialen gaan naar bekenden daar, schoonfamilie van een goede vriendin, die daar al jaren werken in een ziekenhuis ten zuid oosten van Kiev. Er is een groot te kort aan essentiele materialen en we proberen ze te helpen.  Mocht je hierover meer willen weten, en misschien deze actie willen steunen, kijk dan even HIER!

En dan nu de kaarten uit de Kijkkast Live!

Als eerste maakte ik een liefdevolle slimlinekaart met de set!Door het kleurgebruik en de decoratie krijgt de kaart een stijlvolle, bijna sjieke uitstraling! Hier laat ik ook zien hoe ik de prachtige bloem heel subtiel kleur geef!

Met de tweede kaart die ik maakte laat ik zien dat een kaart uit medeleven best wat kleur kan hebben. Maar eigenlijk is deze kaart natuurlijk voor vele gelegenheden te gebruiken, afhankelijk van de tekst die je toevoegt!Hier liet ik zien hoe prachtig de #d bloem is die je met de Peony Dies set kunt maken, en hoe makkelijk dat eigenlijk is, ook al zien de stansen er best spannend uit als je ze voor het eerst ziet! Ook bewerkte ik de achtergrond heel subtiel.

Bij de derde kaart laat ik de vintagekant van de stempelset zien! De kaart werd nostalgisch, maar ook stoer, bijna grungy!Om deze look te verkrijgen combineerde ik diverse producten met de set, en paste ik ook een aantal leuke techniekjes toe! Een echt verrassende kaart, volgens de kijkers!

En vervolgens koos ik voor een ander uiterste! Ik koos voor moderne pastels, en combineerde met mooi designpapier en een kant en klaar kaart uit de jaarcatalogus. Ook de prachtige enveloppe is er perfect op afgestemd!Door de bloemen hier weer op een heel andere manier te kleuren, lijken het weer totaal andere bloemen, maar dat is nu precies het mooie van stempelen he? Door te combineren met papier, een dessinachtergrond, fluwelen lint en de gekleurde bloemen krijgt deze kaart een leuke collagelook!


De pioenroos is een van mijn allerfavorietste bloemen! Het zal dan ook niet verbazen dat ik deze set heel graag gebruik, en er graag mee experimenteer, zodat die zelfde bloem elke keer een beetje anders is!


Net als bijna altijd, volgt er na een LIVE een bonuskaart met de gebruikte set op mijn V.I.P pagina!

Met deze set blijk je dus alle kanten op te kunnen, en ook zijn er diverse andere stempelsets en allerlei designpapiertjes waarmee je deze set perfect kunt combineren. Mijn ideetjes met deze prachtige set zijn nog lang niet op!

Ik maakte ook al diverse werkstukken met deze set, waaronder een funfoldkaart en diverse techniekenkaarten. Als je {HIER} klikt kom je ze allemaal tegen!


Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is:
Binnenkort, aanstaande donderdag, is er weer een nieuwe Kijkkast Live!

Kijk je ook mee? Je kunt in de dagen voor elke LIVE meestemmen over welke set je dan graag wilt zien! Kies je ook mee? Kijk dan op de Kijkkast Facebookpagina en geef daar aan wat jouw voorkeur heeft!


Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels:Prized Peony, Stitchery
Papier: Cardstock: Basic White, Thick Basic White, Petal Pink, Basic Gray, Fresh Freesia, Shimmery White, Sahara Sand, Basic Black, Very Vanilla
             DSP: New Horizons DSP, Vellum Layering Designs, Hand Penned DSP
             Hand-Penned Memory and More Cards & Envelopes
Inkt:Basic Gray, Petal Pink, Calypso Coral, Soft Sea Foam, Fresh Freesia, Rich Razzleberry, Evening Evergreen, Mint Macaron, Garden Green, Cinnamon Cider, Soft Suede. So Saffron, Memento Black, Stazon Black, Versamark
Dies: Peony Dies, 
Embossingfolder: Stripes & Splatters 3 d embossingfolders
Pons: Detailed Trio Pons
Blender Pens
Stampin'Write Marker Rich Razzleberry
Embellishments: Genial Gems, Metallic Mesh Ribbon, Open Weave Ribbon Fresh Freesia, Playing With Patterns Raisin Dots, Soft Velvet Ribbon Mint Macaron, Scalloped Lace Trim, Linen Thread, Classic Matte Dots, Embossingpowder White
Tools: Mini Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Sponge Daubers, Heat ToolEerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 28 maart om 19.00 uur
Maandag 4 april om 19.00 uur


De Kijkkast-MAART-actie: Gebruik de actuele hostcode FT6K7Q3N
en ontvang bij een bestelling vanaf 75 
nu gratis een doosje From My Heart Faceted Gems twv 7,25 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!
Creatieve Kortingskriebels!
van 1 tm 31 maart 20 procent korting op machine en diverse stempels &stansen!
Klik HIER voor alle info!


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...