donderdag 10 maart 2022

De vele gezichten van Cactus Cuties - Met Kijkkast Live Video!

Ook de afgelopen weken waren er weer diverse gezellige Kijkkast Lives, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik tijdens deze middagen steeds weer een aantal kaarten met een stempelset  in de hoofdrol. 

Het was echter een hectische periode, dus ik loop een beetje achter met het plaatsen van de video's en foto's hier op het Kijkkast Blog, maar dat ga ik de komende tijd in orde maken. Vandaag begin ik er meteen mee! In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we tijdens een zeer gezellige stempelmiddag in februari maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!

 

We maakten die middag maar liefst VIJF kaarten... Er kwamen natuurlijk weer meerdere stijlen voorbij, ik haalde wat grapjes uit, maakte combinaties met andere producten, en.... ik maakte iets dat je waarschijnlijk niet zult verwachten!

De set die deze keer centraal stond, werd met grote meerderheid van stemmen gekozen... de set heet Cactus Cuties, en er is een bijpassende pons bij, de Cactus Builder pons!

De set nodigt gewoon uit om vrolijke kaarten te maken!

 In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. Ook zie je diverse combinaties en ideeen met de set. 
En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!

Ik hoopte door deze Kijkkast Live te laten zien hoe leuk, veelzijdig, vrolijk en soms zelfs grappig deze set is, en hoe makkelijk het is om er wat moois mee te maken! Ook als je beginnend stempelaar bent of nog niet heel veel spulletjes hebt!

Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

VIDEO:

Deze keer begon ik met een heel makkelijk te maken kaart, in een Clean & Simple stijl!En toch zitten er wat leuke details in verwerkt. Een kaart die iedereen kan maken, en altijd leuk en passend is!

Het leek me ook heel erg leuk om te laten zien dat je met deze set ook leuke eigentijdse mannenkaarten kunt maken! Dat deed ik dus bij de tweede kaart!Het verhoogde frame, de baksteentjes, de cleane look en de stoere cactussen maken voor "het raam" maken hem heel geschikt, ook voor mannen... maar tijdens de Live bespraken we al dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt, en er een knus gordijntje bij maken van DSP is bijvoorbeeld ook erg leuk!

En alhoewel de cactus niet direct de meest knuffelbare plant is die je kunt bedenken (ahum) vond ik het ook erg leuk om er dan juist TOCH een knuffelkaart mee te maken!Met wat kleine trucjes en aanvullingen blijkt het prima te lukken. De kijkers vonden hem helemaal leuk! Het is uiteindelijk allemaal een kwestie van combineren he?

Mocht je me al een tijdje volgen, dan weet je dat ik graag een beetje eigenwijs ben in creatieve zaken, haha! Wie zegt er dat een cactus niet iets heel anders kan worden?Dit gezellige groene kikkertje op deze slimline kaart gaat vast en zeker iemand opvrolijken! En dat allemaal met onze Cactus Cuties set! Grappig toch?

En tenslotte liet onze cactus zich van zijn feestelijke kant zien! Party Time!


Met wat mexicaanse invloeden, waaronder die leuke kleurrijke bloempot, en de feestmuts, maak je er zo een vrolijke felicitatie mee!

Wat een leuke set om mee te "spelen"'! Zo veel mogelijkheden! 


Ik werd er gewoon helemaal blij van, en ik was lang niet de enige!

Tijdens deze Kijkkast Live liet ik een kaart zien die ik eerder met deze set maakte. In de blogpost die ik toen maakte heb ik allerlei leuke extra tips en ideetjes gedeeld. Deze kaart vind je HIER!


Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is:
Aanstaande vrijdag is er weer een nieuwe Kijkkast Live!

Kijk je ook mee? Je kunt in de dagen voor elke LIVE meestemmen over  welke set je dan graag wilt zien! Kies je ook mee? Kijk dan op de Kijkkast Facebookpagina en geef daar aan wat jouw voorkeur heeft!

Vond je deze Blogpost en/of video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“


Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Cactus Cuties, Speciale Momenten (SAB)Turtle Friends, Sending Hugs
Papier: Cardstock: Basic White, Thick Basic White, Bermuday Bay, Crumb Cake, Soft Sea Foam, Garden Green, Very Vanilla, Mango Melody, Magenta Madness, Real Red, Blushing Bride
              DSP: Bloom Where You're Planted DSP, Sweet Talk DSP, Sunshine & Rainbows DSP (SAB)
Inkt: Soft Sea Foam, Coastal Cabana, Bermuday Bay, Cinnamon Cider, Cajun Craze, Pear Pizzazz, Garden Green, Blushing Bride, Real Red, Evening Evergreen, Black Memento, Granny Apple Green
Ponsen: Cactus Builder Pons, Everyday Label pons, Detailed Trio Pons
Dies: Stitched REctangle Dies, Layering Circles Dies, Layering Hugs Dies, Sweet Hearts Dies
Stampin'Blends: Night of Navy, Magenta Madness
Embellishments: In Color Square Gems, Red Rhinestones Basic Jewels, Opal Rounds, 2021-2023 In Color Gems
Tools: Sponge Daubers, Blending Brushes, Stampin'Cut & Emboss MachineEerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 14 maart om 19.00 uur
Maandag 21 maart om 19.00 uur


De Kijkkast-MAART-actie: Gebruik de actuele hostcode FT6K7Q3N
en ontvang bij een bestelling vanaf 75 
nu gratis een doosje From My Heart Faceted Gems twv 7,25 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!
Creatieve Kortingskriebels!
van 1 tm 31 maart 20 procent korting op machine en diverse stempels &stansen!
Klik HIER voor alle info!


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...