donderdag 17 november 2016

Kortdurende actie: Koopjes op Komst in de "Online Extravaganza"!

Dat is te gek! Er komt iets helemaal nieuws, voor het eerst in Europa!
De naam is"Online Extravaganza!"


Van 21 tot en met 28 november zijn er een aantal KNALLENDE aanbiedingen! (geldig zolang de voorraad strekt!) met kortingen van 10 tot zelfs 40 procent!

PLUS..

Er zijn een aantal aanbiedingen die ALLEEN geldig zijn op 21 november....!

PLUS....

Er zijn een aantal aanbiedingen die ALLEEN geldig zijn op 28 november!

Zoals gezegd: Alles zolang de voorraad strekt! Dat houdt in dat we
a er razendsnel bij moeten zijn ;o)
en
b dat ik niet kan garanderen dat het product van jouw keus nog daadwerkelijk geleverd kan worden (maar natuurlijk ga ik daar wel gigantisch mijn best voor doen!)

Een aantal van deze producten komt hierna NIET meer terug (herkenbaar aan een sterretje bij het artikelnummer, en de andere producten, die wel in de collectie blijven,  hebben hierna weer de normale prijs! Doe er dus lekker je voordeel mee en shop til you drop ;o)

Afbeeldingsresultaten voor shop till you drop

Hoe profiteer je mee van de geweldige aanbiedingen:

Dit kan op 3 manieren:

1) Met een (mee) bestelling:
Ga snel speuren en geef alvast je lijstje( s) door! Voor de deals van de hele week EN van de dagdeals van 21 november heb ik je lijstje uiterlijk nodig op zondag 20 november om 20 uur! Eerder mag uiteraard ook!

Je lijstje voor de deals van 28 november heb ik uiterlijk nodig op 27 november om 20.00 uur, maar eerder mag ook!.

Je betaalt op dat moment het totaal van je bestelling direct aan mij. Ik ga dan opblijven en zodra het kan jouw bestelling invoeren.

Mocht ik bepaalde producten toch niet meer voor je kunnen bemachtigen, betaal ik je het geld hiervan uiteraard snel terug!

2) In de actieperiode een persoonlijke bestelling doen:
Je stuurt mij je lijstje op elk moment dat jou uitkomt, en ik bestel het ook dan zo snel mogelijk voor je. Hierbij betaal je de verzendkosten van 5,95 omdat het een persoonlijke bestelling is.

3) Zelf Online bestellen tijdens de Actieperiode:
Je gaat naar de ONLINE WINKEL, kiest mij als je demo, bestelt daar wat je maar wilt en gebruikt de hostesscode C9U4BUPE. ( als je bestelbedrag hoger is dan 200 euro gebruik je deze code niet) Vergeet niet je contactgegevens volledig in te vullen en aan te geven dat ik die mag zien, want dan kan ik ook jou je bedankgeschenkje sturen. Bestel je online direct bij Stampin'Up! , heb je een credit card nodig, en ook in dit geval betaal je 5,95 verzendkosten, maar dan wordt je pakket wel lekker luxe direct bij je thuis bezorgd.

Bij je bestelling in deze periode mag je ook andere dingen uit de catalogi bestellen en ontvang je van mij bij een bestelling boven de 35 euro sowieso een feestelijk Extravaganza-presentje!


Daar komen ze dan:


De volgende aanbiedingen gelden ALLEEN op 21 november aanstaande! Let op, er zitten hierbij een aantal bundelaanbiedingen. Bestel je de producten los betaal je dan de normale prijs, bestel je de bundel, dan geldt de aanbiedingsprijs in de laatste kolom:De volgende aanbiedingen gelden ALLEEN op 28 november!En de volgende producten zijn vanaf 21 november tot en met 28 november in de aanbieding! (maar let op...zolang de voorraad strekt!)

Op deze producten ontvang je 10 procent korting!


Op de volgende producten ontvang je 20 procent korting!

 En op de producten hieronder ontvang je maar liefst 30 procent korting!En dan komen hier de producten waarop je zelfs 40 procent korting krijgt:


Enne, vergeet niet dat onderstaande stempelsets ook nog steeds met korting te bestellen zijn tot en met 30 november! (jee, het kan niet op he?)


Image result for stitched from the heart stampin up november
Voor duidelijke foto's van deze sets klik je HIER!


Zo, dat was een lang blogbericht, maar ik wilde graag alles duidelijk voor jullie op een rijtje zetten. Hopelijk is dat zo gelukt! Zo niet, dan hoor ik het ook graag!

Heb je misschien toch vragen, neem dan gerust even contact met mij op! Ik help je met alle plezier!

Wil je bestellen? Ik verzorg graag en met aandacht jouw bestelling! Je helpt hiermee ook de creatieve toekomstplannen van de Kijkkast mogelijk te maken, waarover later meer!

Tot snel!
Annette


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
In verband met de Extravaganza Actieperiode gelden aangepaste momenten:
Zondag 20 november om 20.00 uur
Zondag 27 november om 20.00 uurZou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
 voor info kijk je ook HIER

1 opmerking :

  1. Hahaha nu word ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar die creatieve toekomstplannen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!