donderdag 7 juli 2016

Nieuws: Bonusdagen en KIKken!

Daar ben ik dan met een leuk bericht voor jullie, zo vlak voor de vakantie!

Iets nieuws bij Stampin'Up! De BONUSDAGEN!Tijdens deze dagen in juli spaar je bij elke bestelling om in augustus heel voordelig te kunnen shoppen!

De nieuwe catalogus is net uitgekomen, en wat ik van de stempelaars om me heen  hoor is dat hun verlanglijst flink lang is! De Bonus-dagen zijn een goede reden om nu wat van je verlanglijst af te strepen!

Tijdens deze actieperiode die van 7 t/m 31 juli duurt, krijg je namelijk bij je bestelling vanaf 60 euro een VOUCHER kado ter waarde van 6 euro, welke je in augustus, de volgende maand dus,  mag besteden! En dit geldt voor elke 60 euro, dus bestel je bijvoorbeeld voor 120 euro krijg je twee vouchers! Zo "spaar"je dus korting op bijvoorbeeld een mooie stempelset bij elkaar, en wellicht heb je zelfs een product helemaal gratis!


 En dat kan dus al vanaf NU!

De vouchers kun je besteden aan wat je maar wilt in de catalogus, maar je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de EXCLUSIEVE STEMPELSET?BUNDLE die er aan komt! Die wil echt niemand missen....Maar daarover vertel ik later meer! 

* Voor het krijgen van je voucher heb je een emailadres nodig. Zorg dus dat je emailadres bij mij bekend is als je je bestelling doorgeeft. Je ontvangt dan na het invoeren van de bestelling je voucher per mail.
* Je kunt gewoon gebruik maken van de (mee-)bestellingen die ik elke maandag doe, of een individuele order doen.
* Natuurlijk krijg je ook deze maand van de Kijkkast een leuke attentie bij je bestelling.
* De actie geldt van 7 tm 31 juli 2016
* Inwisselen van de Vouchers kan alleen van 2 t/m 31 augustus 2016. Bewaar dus je voucher(s) goed!

Mijn eerste (mee-) bestelling is aanstaande maandag, je kunt tot 19.00 uur je lijstje aan mij doorgeven!


Dan, iets heel anders! De KIK!


Door het dagje naar het Stampin'Up! hoofdkantoor in Duitsland, en de (overigens weer oergezellige en zeer geslaagde) ADJU-avond hebben jullie er even op moeten wachten, maar de KIK-inzendingen van juni staan online in de { KIK GALERIJ}

Komt dat zien! Komt dat zien! ;o)

Ze zijn weer SUPER!

Beetje jaloers op de KIK-deelnemers? Of gewoon zin om ook die inspiratieKIK te ervaren?

Je kunt je tot 10 juli weer inschrijven als je met de KIK van deze maand mee wilt doen! Het gaat deze keer een lekker vrolijke en kleurrijke KIK worden!

Meer informatie over de KIK vind je {HIER}!

De KIK is niet alleen een enveloppe met mooi materiaal, maar ook inspiratie, techniek, nieuwe inzichten, een uitdaging en heel leuk en leerzaam! Lees de reviews op de KIK info pagina er maar eens op na! Voor een klein bedrag krijg je elke maand een berg inspiratie en creativiteit thuisbezorgd! Je gaat er meer en anders door naar je stempels en materialen kijken waardoor je er meer uit haalt: Meer mogelijkheden, meer stempelen, meer creatieve ideeen, en meer plezier!! 

Doe je mee?

Tot snel!
Annette

Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 11 juli 19.00 uur
Zondag 17 juli 19.00 uur

Bestel in juli en spendeer je voucher in augustus:


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Houd je van creatieve verrassingen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook als je "gewoon" een hobbyist bent!Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...