woensdag 13 augustus 2014

Nieuws over kerststempels... en Weekly Deals!

Ben je ook al begonnen met maken van kerstkaarten? Of wil je daar binnenkort mee beginnen? Het is echt DE tijd van het jaar om heerlijk met stempels je kaarten te maken zodat je deze straks met je welgemeende wensen kunt versturen!


Zoals je ziet staat er rechts op dit blog een link naar de online catalogus, maar daaronder staat ook een link naar prachtige kerststempels. Nog heel even zijn namelijk de toppers van de kerstcollectie van vorige jaar te bestellen. Tot 27 augustus geldt de Carry-Over serie nog, daarna is het echt over en uit! Dus...  snuffel nog even en wie weet zit jouw favoriet er ook nog bij en kun je snel aan de slag om je kerstkaarten te maken!

En ook op deze woensdag worden we weer verrast met nieuwe Weekly Deals...Ze zijn weer geweldig, en toevallig sluit er ook eentje aan op mijn post van gisteren...

Deze keer staan er maar liefst twee geweldige Bigz dies bij! Deze stanzen gaan natuurlijk met het grootste gemak door papier en cardstock, zelfs door meerdere lagen tegelijk, maar ook door stof, grijsboard, kurk, houtfineer etc! Heel degelijke stanzen met prachtige tijdloze designs!

De Rosettes zijn altijd geweldig op kadoosjes, pakketjes, kransen etc. Mooi 3d! Je kunt er heel grote rosetten mee maken, maar als je een smallere strook papier neemt kun je natuurljk elke maat maken, met een prachtig afgewerkt randje en de vouwlijntjes er al in. Je kunt ze combineren, gedeeltelijk gebruiken, stapelen, etc.

De Oval Accent Die is een prachtige tijdloze vorm, supermooi om op kaarten te verwerken natuurlijk, maar ook als topper voor kadozakjes, of als label, etiket voor een fles of pot, en als je dikker materiaal neemt om uit te stanzen ook als minialbum, etc. De mogelijkheden met deze mooie vorm zijn eindeloos.

Er staat ook een prachtige embossingfolder bij de Deals. Deze past bij alle stijlen, en straalt iets klassieks uit en is ook, als je goed naar het motief kijkt, geweldig als schubbetjes, veren, dakpannetjes etc te gebruiken!

Bovenstaande producten zijn natuurlijk geweldig als je een Big Shot hebt of deze binnenkort wilt gaan kopen nu die fantastische aanbieding er is (Alleen in augustus!!)

Gisteren liet ik een kaart zien waarop ik het Chevron Ribbon heb gebruikt. En vandaag staat dit lint in twee kleuren bij de Weekly Deals!

De stempels van Stampin'Up! zijn enorm geliefd, maar dat geldt ook voor de ponsen! Het geheim is: Een geweldige kwaliteit en alles combineert perfect! En ook deze week staat er weer een fraaie pons bij de Deals...Het Artisan Label is zowel stoer als elegant te gebruiken. Er zijn diverse stempels die precies op deze pons aangepast zijn, zoals de set Label Love, die je vindt in de grote jaarcatalogus op blz 14.

Heb je nog heel veel foto's te verwerken? Te veel om te gaan snijden, stempelen, knippen en plakken met de hand? Kies voor digitaal! Er zijn geweldige kits te vinden in het assortiment van Su. Heel compleet, en heel gebruiksvriendelijk!

Zit er iets voor je bij? Laat het me gerust weten... Aanstaande maandag is het weer (mee-)besteldag!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...