maandag 4 augustus 2014

Knallende augustusmaand!

Augustus is altijd een gekke maand. Aan de ene kant is het vaak nog volop zomer, aan de andere kant beginnen de scholen weer, komt "alles"weer op gang en beginnen we al weer voorzichtig een beetje aan het najaar te denken!

Augustus Nieuws!


Ook bij Stampin'Up! is er weer van alles gaande. Gelukkig alleen maar LEUKE dingen ;o) Zo begonnen we de maand al met de knallende Big Shot aanbieding! Deze kun je in de vorige blogpost bekijken. Had je trouwens gezien dat er bij de bundles die je kado kunt krijgen ook een geheel nieuwe stempelset zit, waarmee je dus een sneak peekje uit de nieuwe Najaar/Wintercatalogus krijgt?

De Kijkkast doet er bij deze superaanbieding nog een schepje bovenop!
1 Bij de Kijkkast krijg je als je gebruik maakt van deze Big Shotactie een instructie workshop kado, zodat je daarna alle "geheimen"van je Big Shot kent en hem meteen volop kunt gaan gebruiken!
2 Tijdens deze workshop krijg je dan ook nog een extra (zeer bruikbaar!)  kadootje  ( als je al met de Big Shot bekend bent en de workshop dus niet nodig vindt krijg je natuurlijk evengoed je kadootje)

De Kijkkast Lintkits, nu ook in HALVE sets!

 Ze werden blij verwelkomd, de Kijkkast Lintkits! Bedankt voor alle enthousiaste reacties. Ik heb de afgelopen week een hele dag zitten meten, rollen en verpakken voor de bestellingen die waren binnengekomen. Leuk om te doen en die pakketten zien er zo vrolijk uit!
Ook kwam er de vraag: Ik ben net begonnen met stempelen, kan ik ook kleinere hoeveelheden bestellen? Ik heb er het volgende als oplossing voor bedacht. Vanaf nu kunnen ALLEEN tijdens de maand augustus ook HALVE sets besteld worden. Dat wil zeggen dat de collectie lint die je krijg  het zelfde is, alleen krijg je in plaats van 2 meter nu 1 meter, en van 3 meter wordt het nu 1,5 meter. Je kunt nu dus van elke kit een hele of een halve kit kiezen! Je betaalt dan natuurlijk ook de helft ;o)

Hier zie je ze nog eens!

 http://dekijkkast.blogspot.nl/2014/07/kijkkast-lintkits-altijd-bijpassende.html

De  maandelijkse Kijkkast-verloting!

In juli hebben we weer een mooie prijs verloot! namelijk de geweldige en in-elke-collectie-onmisbare stempelset Gorgeous Grunge Wood ter waarde van 29,95. De gelukkige winnares van deze prijs is deze keer Lianne K. Lianne kan binnenkort aan de slag met haar nieuwe, zo veelzijdige set. Van harte gefeliciteerd!

 

Ook in augustus hebben we natuurlijk weer een mooie verloting, en ik ga maar eens flink gek doen (De zomerkolder??? Zonnesteek?) en wat extra's doen! Iedereen die in augustus een bestelling doet van 50 euro of meer, dingt met een lot mee ( bij een bedrag boven de 100 euro met twee loten etc) en kan winnen! En dan gaat het om de volgende geweldige prijs:

De Larger than Life Alphabet & Numbers stempelset ter waarde van 55,95!!!

 

Prachtige grote, tijdloze, sierlijke letterstempels om zelf fraaie teksten en titels te maken op kaarten, lay-outs, kadoos, home deco's (ze zijn zo mooi groot!) in art journals etc.

In een volgende blogpost vertel ik jullie graag nog meer leuke dingen, onder andere over kerstkaarten, kerststempels en nog veel meer! Heb je trouwens al gezien dat de eerste kerstworkshop in de workshopagenda staat? Er is inmiddels een tweede datum bijgeboekt. En ik heb nog zoveel plannen dat er nog wel enkele kerstworkshops zullen gaan volgen!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...