donderdag 4 januari 2024

Start nieuwe Mini Catalogus en Sale-A-Bration!

 Hoeraaa! Het is zo ver!

Vanaf vandaag is de nieuwe Mini Catalogus geldig! Met ingang van dit moment kan er dus ook uit deze catalogus besteld worden! Wiieeehoooee!!!

Oh tjonge zeg, wat is het weer een geweldige collectie geworden! Zo geweldig dat ik me tijdens de preorder periode al flink te buiten ben gegaan, en ook nog een fikse wensenlijst heb!

Er staat zoveel moois in! Meer dan genoeg voor weer een creatieve start van het jaar! Verrassend, verfrissend, veelzijdig, nieuw, tijdloos, vintage, kortom: voor elk wat wils! Heerlijk zo'n positieve stempelboost!

De Minicatalogus is geldig vanaf 4 januari tot en met 30 april 2024!

Er zijn lenteproducten, maar ook talloze producten die het hele jaar door te gebruiken zijn. Ook vind je een nieuw stuk gereedschap, en masks in combinatie met stempels en stansen, om maar eens wat voorbeelden te noemen! Leuk, leuk, leuk!

Vanwege de komst van deze nieuwe Mini Catalogus doe ik vandaag om 19.00 een eerste meebestelling de deur uit! Er liggen al een aantal lijstjes klaar! Wil je ook gebruiken van deze meebestelling kun je je wensen via mail aan mij doorgeven, en dan maak ik het voor je in orde!


Bestel bij de Kijkkast en ontvang een kadootje als dank!
In Januari krijg je, alleen bij de Kijkkast,
bij een bestelling vanaf 92,50 euro,
en bij het gebruik van de Hostcode AYKN7GKQ
gratis een pakje Regenboogglans Parels twv 9,25

Je kunt uiteraard nog steeds een papieren exemplaar van de Mini Catalogus bij mij aanvragen! Het is immers heerlijk om te kunnen bladeren, post its te plakken, je wensitems aan te kruisen en gewoon om alles extra goed te kunnen zien. Stuur me gerust een email als je hiervan gebruik wilt maken! Dan leg ik voor jou een catalogus klaar. Opsturen kan uiteraard ook!

Wil je de catalogus alvast online inzien, dan kun je hem openen door op bovenstaande afbeelding te klikken of op DEZE LINK, en uiteraard vind je de huidige catalogi ook altijd in de rechterkantlijn van dit blog!


Maar er is meer, en de liefhebbers van Stampin'Up! weten het al, want dit allergrootste stempelfeest van het jaar is inmiddels een prachtige traditie! De Sale-A-Bration is vandaag begonnen!

Tijdens deze feestelijke periode, die duurt tot en met 29 februari 2024 deelt Stampin'Up! met gulle hand de leukste stempelkadoos uit, en je kunt deze kadoos op verschillende manieren verkrijgen!


De eerste manier is het bestellen van Stampin'Up Producten! Er is namelijk een speciale Sale-A-Brationfolder vol prachtige stempelmaterialen die niet te koop zijn, je kunt ze alleen gratis verdienen!

In deze folder staan een aantal kadoos die je kunt verdienen bij een bestelling vanaf 60 euro....
en dat zijn diverse stempelsets, pakken designpapier en gave embellishments!

Maar ook zijn er een aantal extra luxe kadoos die je gratis kunt uitkiezen bij een bestelling vanaf 120 euro!

en je kunt zoveel kadoos bij elkaar sparen als je maar wilt. Bij elke 60 euro of 120 euro aan bestellingen kun je iets uitkiezen!

Bestel je bijvoorbeeld voor 180 euro, dan mag je OF een artikel uit de 120 euro categorie kiezen en een artikel uit de 60 euro categorie, OF je kiest drie artikelen uit de 60 euro categorie kiezen!

En ook deze keer zijn er diverse items in de Sale A Brationfolder te vinden die perfect matchen met producten uit de Mini Catalogus en jaarcatalogus! Zo tof: Iets moois bestellen, en er dan helemaal gratis een perfect bijpassend item gratis er bij kunnen uitkiezen! In het Sale-A-Brationfolder is vermeld voor welke gratis kadoos dit geldt en waar je deze bijpassende items kunt vinden!

In deze video kun je alvast de producten bekijken!


De tweede manier om tijdens deze periode kadoos te verkrijgen is deze: Kies tijdens de Sale-A-Bration voor het Startpakket, en stap in de creatieve wereld van Stampin'Up! Een gave manier om veel meer plezier van je hobby te hebben, leuke extra's te krijgen, en ook nog eens lekker veel geld uit te sparen!Het startpakket is namelijk extra interessant in deze periode! Je mag gewoonlijk voor 175 euro aan producten naar wens uitkiezen, en betaalt daarvoor slechts 129 euro! Maar als extra krijg je deze FANTASTISCHE Glaswerkplaat met toebehoren ter waarde van 74 euro, gratis bovenop je gekozen producten!

GLAZEN WERKPLAAT MET TOEBEHOREN

Deze glazen werkplaat met toebehoren is de droom van elke creatieveling! Deze glazen werkplaat van hoge kwaliteit bevat een bedrukt raster met maten voor eenvoudig meetwerk. Dankzij het grote oppervlak kun je heerlijk de ruimte nemen als je creatief aan de slag gaat. Dit geharde veiligheidsglas is hitte- en krasbestendig. Het is eenvoudig, zonder chemische producten, schoon te maken met het inbegrepen doekje en wat water. Met het herbruikbare doekje kun je ook de inkt van je stempels verwijderen! De hitte- en waterbestendige antislipmat van siliconen bevat zes vierkante mengvakjes waarin je zelf inktkleuren kunt mengen of mini-inktkussens kunt zetten tijdens het werk. Je kunt elk van de onderdelen apart gebruiken of samen. Deze veelzijdige glazen werkplaat met toebehoren is een functioneel én stijlvol hulpmiddel voor al je papierkunst.

In deze video kun je de Glazen Werkplaat met toebehoren beter leren kennen!Zelf heb ik deze werkplaat inmiddels enkele weken in gebruik en ik kan hem in een woord omschrijven: IDEAAL! Wat een kado he!

Maar mocht je deze werkplaat nu toch liever niet willen, kun je ook nog kiezen voor een tweede optie: Je mag dan voor 39 euro extra aan producten naar keuze uitkiezen!

Na het aanschaffen van het Startpakket staat je nog veel meer leuks te wachten. Denk bijvoorbeeld aan 20 procent korting op al je volgende bestellingen, kunnen genieten van de preorderperiode, en dus eerder je items kunnen zien en bestellen als alle anderen, deelnemen aan allerlei leuke StampinÚp! evenementen, en lid zijn van een gezellig team, en nog meer lol hebben omdat je deel bent van een groep mede-stempel-liefhebbers! Ik schreef er alles over op deze Infopagina!

Wil je je meteen aanmelden en je Startpakket uitkiezen?
Dat kan via deze link: Ja ik wil het Startpakket en korting op mijn bestellingen!Een derde manier om tijdens de Sale-A-Brationperiode aan gratis items te komen is deze: 

Boek jij in deze periode een workshop die ik bij je kom geven, en komen daar bestellingen uit voort?

Of bestel jij samen met vriendinnen, zodat het bij elkaar een grotere bestelling wordt?

Of spaar jij je eigen bestellingen op, en doe je in een keer een extra grote bestelling?

Let dan goed op....

Als het totaalbedrag van deze bestelling namelijk minimaal 200 euro is krijg jij Host Rewards, en mag jij voor 10 procent van je bestelbedrag gratis producten naar keuze uitkiezen! Tijdens een Sale-A-Bration krijg je bovenop dit tegoed ook nog eens 37,50 euro aan Host Rewards extra, als je totale bestelbedrag hoger is dan 375 euro! Je kunt dit vervolgensbesteden aan StampinÚp! producten naar keuze! Gratis en voor niks! 

En ja, je mag dan ook nog steeds gewoon je Sale-A-Bration kadoos uitkiezen!

Handig om te weten:


De Sale-A-Brationkadoos zijn te kiezen zolang de voorraad strekt!

Je kunt de Sale-A-Brationfolder online doorbladeren door op bovenstaande afbeelding te klikken OF via DEZE LINK. En ook vind je de link altijd in de rechterkantlijn van dit blog!

Een papieren exemplaar van de Sale-A-Brationfolder heb ik natuurlijk ook voor je, deze krijg je automatisch met je Mini Catalogus meegeleverd als je deze bij mij aanvraagt!

Open Huis en voorbeelden!

Natuurlijk kun je de komende tijd voorbeelden verwachten met alle mooie nieuwe producten! Hier op dit blog, via mijn facebookpagina, via youtube, via Kijkkast Lives, en via mijn Kijkkast VIP Lounge. In deze Lounge zullen de komende tijd diverse presentaties te vinden zijn, exclusief voor Kijkkast VIPS! Een soort Open Huis, maar dan Online! Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


We gaan weer heerlijk genieten van al het moois dat er bij is gekomen. Vier je met me mee?

Tot snel!

Annette


Eerstvolgende (MEE)besteldagen:

Donderdag 4 januari 19.00 uur (IVM nieuwe Mini Catalogus en Sale-A-Bration))
Maandag 9 januari 19.00 uur


Bestel bij de Kijkkast en ontvang een kadootje als dank!
In Januarikrijg je bij een bestelling vanaf 92,50 euro,
en bij het gebruik van de Hostcode 6PJDWDB2
gratis een pakje Regenboogglans Parels twv 9,25


Van 4 januari t/m 29 februari: Sale-A-Bration!
De feestperiode met heel veel gratis kadoos, lees er HIER alles over!Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


NOG MEER MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
en ontvang tijdelijk deze geweldige 
Glaswerkplaat met toebehoren twv 74 euro GRATIS!
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke Jaarcatalogus 
en/of de nieuwste voorjaars Minicatalogus samen met de 
Sale-A-Brationfolder ontvangen? 
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info pagina!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!