dinsdag 19 april 2022

Zonnige kaarten met Bijzondere Zonnebloemen - Met Kijkkast Live video

Op een gezellige vrijdagmiddag in maart, inmiddels al weer een paar weken geleden, was er weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik weer een aantal kaarten met een stempelset met dies in de hoofdrol. In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we die middag maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!


Het was deze keer een wel heel toepasselijke stempelset waarmee we aan de slag gingen! We maakten die middag een drietal kaarten... Gewoon omdat het zo leuk is om de veelzijdigheid van stempels te laten zien! Ook was het deze keer leuk om alle mogelijkheden van deze bijzondere set te laten zien. 

Deze keer zaten er ook flink wat tips en trucs in de Live, want met wat technieken kun je immers nog meer varieren met je stempels!

Er zijn namelijk zoveel variaties mogelijk die je er misschien niet meteen aan af ziet! Er kan zo veel! En dat is nu net waarom ik zo van het werken met stempels houd!

In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. Ook zie je diverse combinaties en ideeen met de set.
En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!

De set waarmee we deze middag heerlijk hebben gewerkt is de set Bijzondere Zonnebloemen, dit is de Nederlandse variant van de set Celebrate Sunflowers. Een geweldig vormgegeven set, met natuurlijk een prachtig onderwerp. In de Nederlandse set zitten bovendien superleuke teksten. OOk zijn er prachtige bijpassende stansen bij te bestellen, de Sunflower Dies! Deze maken dat je nog veel meer mogelijkheden hebt!

Let op, in deze LIVE heb ik het over de Creatieve Kortingskriebels Actie. Deze is inmiddels afgelopen. Maar heb je toch interesse in de set EN wil je graag korting, dan zijn daar verschillende opties voor. Neem gerust contact op als je hierover meer wilt weten!


Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar. Ook vind je hier een link naar meer voorbeelden met deze set!

Er waren wat technische strubbelingen tijdens de LIVE, maar de kaarten, en het maakproces, staan er allemaal duidelijk op. Ach ja, zo zie je dat dit echt spontaan gemaakte video's zijn, zullen we maar zeggen ;o)

VIDEO:De Live begon ik meteen met een kaart met een leuk effect, wat de zonnebloemen mooi tot hun recht laat komen!In deze kaart combineerde ik meteen een aantal leuke technieken. Waaronder de Spotlighttechniek, de Masking techniek, en het inkleuren!

Als tweede maakte ik deze kaart. Zo op het oog in dezelfde kleurcombinatie, maar toch ook net weer niet! Ook hier voegde ik weer diverse elementen toe, en laat ik zien hoe makkelijk allerlei producten van Stampin'Up! onderling te combineren zijn!De heel andere manier van inkleuren is ook weer een voorbeeld van hoe je je eigen sfeer kunt aanbrengen. En ook is het superleuk om zelf een bijpassende gelaagde achtergrond te maken!
*TIP! De prachtige Slimeline stansset past weliswaar door de Mini Stampin'Cut & Emboss Machine, maar is veel makkelijker te gebruiken met de normale, reguliere machine!*

Daarna vond ik het tijd om ook even iets totaal anders te maken met de Zonnebloemen! En dat lukte!


Op deze grafisch aandoende kaart spelen grote contrasten een belangrijke rol! Wel laat ik hier weer de kenmerkende geeltinten terugkomen door een greep in mijn restjesbak te nemen! En hoe vind je dat supertoffe bolletjes papier? Leuk he? Al met al werd dit een lekker hip, gek, artsy kaart. Niet moeilijk te maken, en lekker weer eens iets anders!


Het was een geweldig leuke Live, ik genoot er zelf enorm van en de kijkers waren zo heerlijk enthousiast!

Tijdens de Live liet ik nog een vierde kaart zien, en vertelde ik ook over de Kaarten-Voor-Ukraine actie die ik ben gestart! De actie loopt nog steeds, de eerste transport met  medische materialen is inmiddels op de bestemming aangekomen, maar we zijn al weer aan het sparen en verzamelen voor de volgende! Je leest HIER alles over deze actie!


Deze geweldige Zonnebloemenset behoort tot mijn absulite lievelingssets! Ik heb er dan ook al aardig wat verschillende dingen mee gemaakt! Wil je meer van die voorbeelden bekijken? Je vindt ze als je HIER klikt, allemaal achter elkaar!


Net als bijna altijd, volgt er na een LIVE een bonuskaart met de gebruikte set op mijn V.I.P pagina!

Met deze set blijk je dus alle kanten op te kunnen, en ook zijn er diverse andere stempelsets en allerlei designpapiertjes waarmee je deze set perfect kunt combineren. Mijn ideetjes met deze prachtige set zijn nog lang niet op!

Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is:
Binnenkort  is er weer een nieuwe Kijkkast Live!

Kijk je ook mee? Je kunt in de dagen voor elke LIVE meestemmen over welke set je dan graag wilt zien! Kies je ook mee? Kijk dan op de Kijkkast Facebookpagina en geef daar aan wat jouw voorkeur heeft!

Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Bijzondere Zonnebloemen
Papier: Cardstock: Basic White, Daffodil Delight, Pacific Point, Thick Basic White, Pale Papaya, Basic Black, So Saffron, diverse restjes, Vellum, Shimmery White
            DSP: Beauty of the Earth DSP (UItlopend), All Together DSP (tijdelijk verkrijgbaar)
Inkt: Memento Black, Pacific Point, Stazon Saddle Brown, Cinnamon Cider, Pale Papaya, Pumpkin Pie, Misty Moonlight, So Saffron
Dies: Sunflowers Dies, Layering Diorama Dies, Slim Card Dies
Embellishments: Gingham Ribbon Bumblebee, Rhinestone Basic Jewels, Woven Ribbon Pale Papaya, Champagne Rhinestone Basic Jewels, Bakers Twine Essentials Pack, Playful Pets Trim Combo Pack, Matte Black Dots
Stampin'Blends: Mango Melody, Daffodil Delight, Old Olive, Crumb Cake, Soft Suede
Tools: Mini Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Water Painters, 
Eerstvolgende (MEE)besteldagen

Maandag 25 april om 19.00 uur
Maandag 2 mei om 19.00 uur
Dinsdag 3 mei om 19.00 uur (eerste bestelling nieuwe jaarcatalogus!)


De Kijkkast-APRIL-actie: Gebruik de actuele hostcode Y7AUZ3MA
en ontvang bij een bestelling vanaf 90 euro
nu gratis een ingham 3d Embossingfolder t.w.v. 9 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

1 opmerking :

  1. Echte meesterwerkjes! En wat een leuke, prettig chaotische video! Ik houd van je spontaniteit! En ondertussen maak je de mooiste dingen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...