woensdag 13 oktober 2021

Herfstig, stoer, stemmig en speels met Gorgeous Leaves - Met Kijkkast Live Video.

Vorige week vrijdag was er weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik weer een aantal kaarten met een stempelset in de hoofdrol. In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we die middag maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!

 

We maakten die middag een viertal kaarten... Er kwamen meerdere stijlen voorbij! Herfstig, stoer, stemmig en speels, en dat allemaal met die ene, zo superveelzijdige set!

Gewoon omdat het zo leuk is om de veelzijdigheid van stempels te laten zien!

Ik ging dus lekker combineren met allerlei kleuren en ook soms met toevoeging van wat extra  producten. En deze keer was het uitgangspunt een wel heel mooie set!

 

In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. Ook zie je diverse combinaties en ideeen met de set. 
En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!


Deze keer gebruikte ik het Gorgeous Leaves voordeelpakket. De stempelset Gorgeous Leaves, en de bijpassende Intricate Leaves Dies zijn te vinden in de minicatalogus.

Deze gave set heeft een mooi en bijzonder uiterlijk, ideaal natuurlijk voor de herfst, maar natuurlijk ook voor het hele jaar! Een echte basisset waar je eindeloos mee kunt varieren en combineren!


Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

VIDEO:   


Als eerste maakte ik een stijlvolle collage-achtige kaart met lekker veel laagjes! Zo werd het een kaart die je het hele jaar rond kunt sturen. Ik vond dit ook een prima kaart voor een man!

Vervolgens liet ik zien dat je met deze set ook prima uit de voeten kunt als je iemand sterkte wilt wensen.Door de zachte kleuren komt de kaart heel vriendelijk aar toch stemmig over. 

Bij de derde kaart liet ik zien dat je de bladeren van Gorgeous Leaves ook prima als decoratie-element kunt gebruiken. Minder opvallend misschien, maar bepalend voor de sfeer!Alle gebruikte kleuren komen terug in de blaadjes, en heb je gezien dat er ook blaadjes van kurk tussen zitten?

Tenslotte een kaart in echte herfstkleuren. Een kaart die ik naast herfstig ook wel een beetje sjiek vind, dankzij de gouden accentjes!De kleuren komen er prima op uit. Al met al een warme kaart met een "luxe"gevoel!


De Bonuskaart in de reeks maakte en filmde ik, net als altijd,  op mijn V.I.P pagina! Hier voegde ik een mooie techniek toe!

Het bleek dat veel van de kijkers verrast waren over de veelzijdigheid van de set! Dat had ik zelf ook, ik had nog zo veel meer combinaties kunnen verzinnen! Ook VOOR dat ik deze Kijkkast Live deed had ik deze set van stempels en dies al diverse keren gebruikt. Als je HIER klikt zie je ze allemaal achter elkaar!

Maar naast practisch, makkelijk en veelzijdig is de set ook vooral ontzettend mooi!! Ik houd erg van de rustieke stijl van de stempels in combinatie met de gedetailleerde stansset!

 

Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is:
Ook morgen, DONDERDAGMIDDAG, wederom om 15.00 uur, is er weer een nieuwe Kijkkast Live!

Kijk je ook mee? Je kunt op dit moment ook nog meestemmen welke set je dan graag wilt zien! Kies je ook mee? Klik dan HIER! en geef daar aan wat jouw voorkeur heeft!


Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Gorgeous Leaves, Samen Sterk, Quiet Meadow, Seasons of Fun
Papier: Cardstock: Basic White, Night of Navy, Early Espresso, Cajun Craze, Thick Basic White, Gray Granite, Soft Sea Foam, Calypso Coral, Soft Succulent, Very Vanilla, Soft Suede, Bumblebee, Merry Merlot
             DSP; Beauty of the Earth DSP, Harvest Meadow DSP
             Cork Specialty Paper
Inkt: Night of Navy, Old Olive, Cajun Craze, Soft Sea Foam, Gray Granite, Memento Black, Calypso Coral, Bumblebee, Merry Merlot, Soft Suede, Versamark
Dies: Intricate Leaves Dies, Tailot Made Tags Dies, Layering Circles Dies, Stitched Rectangle Dies
Stampin'Blends: Calypso Coral, Mango Melody, Crumb Cake, Soft Succulent, Soft Suede, Cajun Craze
Embellishments: Brushed Metallics Adhesive Backed Dots,Bakers Twine Essentials Pack, Elegant Faceted Gems, Open Weave Ribbon Soft Succulent, Simple Elegant Trim, Matte Decorative Dots, Embossingpowder Gold
Tools: Mini Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes Heat Tool, Take Your Pick Tool.

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 18 oktober om 19.00 uur
Maandag 25 oktober om 19.00 uur
De Kijkkas-OKTOBER-actie: Gebruik de actuele hostesscode AC3CRFFG
en ontvang bij een bestelling vanaf 95 euro 
nu gratis een pakje Matte Decorative Dots twv 9,75 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de nieuwe catalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag hem nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! Meld je NU aan!
Nu online: Happy-At-Home workshopbox nr 3!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!