vrijdag 6 november 2020

Welkom kleine Koert! - Babykaart met Moving Along

Wat doe je als er in je omgeving een klein lief mannetje geboren wordt? Ja natuurlijk, daar stuur je dan een blij  kaartje naar toe!! Liefst zelfgemaakt natuurlijk!


We zitten nu zelf in de leeftijd dat wij zelf en ook veel vrienden en familie inmiddels grote kinderen hebben, en ook onze buurtjes hebben volgens mij geen plannen meer tot gezinsuitbreiding, dus zo vaak maak ik deze kaartjes momenteel niet.... dus nu is het dubbel zo leuk om weer eens zo'n lief kaartje te maken! Ik heb er dan ook met zo veel plezier aan zitten werken!


Voor een prachtig jongetje en zijn superstoere mama, maakte ik dus dit kaartje, waaarvoor ik koos voor deze geinige  helicoptertjes. Die leuke designs van de set Moving Along vind ik zooo lief!


Het kleurenpalet bestaat uit diverse blauw- en groentintjes: Traditioneel, maar wel met een eigentijds randje. Ik stempelde het achterste paneel helemaal vol met helicoptertjes, en stempelde deze daarna met de "inkleurstempels"in ( two-step stamping) , in steeds een andere kleurencombinatie.


Dit achterpaneel sneed ik vervolgens in drie delen en deze delen plakte ik met een stukje afstand van elkaar op. Dat geeft in combinatie met het Whisper White basiskaartje meteen een leuk lijnenspel.


Over deze basis kwam vervolgens een laagje Vellum Cardstock. Zo valt straks het oog goed op het Vocal Point, de blikvanger!


Op de strakke lijnen komt het ovalen paneel ( gemaakt met de Stitched Shapes Dies en de Layering Ovals Dies) erg leuk uit! Op het witte ovaal stempelde ik wat wolkjes, die ook in de stempelset zitten.

Deze helicoptertjes... ik ben er helemaal verzot op. Net als de auto, de trein en wagon, de rails, de weg, de wolkjes en de overige bijpassende stempels waarmee je het plaatje compleet kunt maken. Ze zijn zo grappig getekend: Een beetje "hotseknots" met retro-invloeden! Te leuk! En ook de teksten zijn een ideale aanvulling! Een veelzijdige leuke set dus! Meer ideetjes zien met Moving Along? Kijk dan ook maar eens HIER.


Daarna stempelde ik nog een helicoptertje, knipte het uit en plakte het verhoogd op. Voor wat extra effect bracht ik bij de propellor een Metallic Pearl aan.


Ook de banner stempelde ik. Je kunt hierin diverse teksten uit de set zetten, voor uiteenlopende gelegenheden. Ook deze knipte ik uit en plakte ik vervolgens achter de heli.


Het is altijd leuk om op een babykaart iets persoonlijks te doen. Niets persoonlijkers dan de naam natuurlijk, dus stanste ik met de nieuwe Playful Alphabet Dies de letters van Koert's naam uit.


Natuurlijk heb ik ook de binnenkant bijpassend versierd. Een leuke tekst er bij, best mooi passend voor een mannetje dat "net aan zijn levensreis begint", toch?


Inmiddels is deze kaart al weer een poosje op de plaats van bestemming, dus was het tijd om het ook hier even te laten zien.


Nogmaals veel geluk (met) kleine Koert!

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Moving Along
Papier: Cardstock: Thick Whisper White, Balmy Blue, Bermuda Bay, Whisper White
            Vellum Cardstock
Inkt: Basic Gray, Balmy Blue, Bermuda Bay, Soft Sea Foam
Dies: Stitched Shapes Dies, Layering Ovals Dies, Playful Alphabet Dies
Embellishments: Metallic Pearls 

              Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 9 november, om 19.00 uur!
Maandag 16 november, om 19.00 uur! 
*Op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen, 
of ik stuur het naar je toe.
Ook bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 


Welkom bij ons team!
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS  en/of de MINI-Catalogus aug-dec ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!