vrijdag 3 januari 2020

Nieuwe Mini-Catalogus en Start van de Sale-A-Bration!

Wahooo! Eindelijk is het zo ver... Vandaag is het DUBBEL FEEST!

De nieuwe voorjaarscatalogus, vanaf nu MINI CATALOGUS geheten, is vanaf vandaag geldig!
En wat staat er weer ongelooflijk veel moois in!!

Heel veel prachtige stempels, papier en decoratie in spetterende kleuren. Vele geweldige Bundle aanbiedingen en schitterende Product Suites! Zoveel verschillende stijlen!
Te veel om op te noemen! 

En wist je dat we er ook weer VIER nieuwe Nederlandstalige sets bij hebben? Hier over vertel ik later meer!

Je kunt de Minicatalogus rechts in de kantlijn vinden en aanklikken om hem te bekijken, of je klikt op deze link-> Open MiniCatalogus! 

De Minicatalogus is geldig van januari tot en met juni!

Wil je graag een papieren exemplaar? Ik heb ze op voorraad. Neem gerust even contact met met op als ik je er blij mee kan maken! Maar ook... gaat vandaag de SALE-A-BRATION van start! Het leukste stempelfeest van het jaar!Tijdens de Sale-A-Bration, die tot 31 maart duurt, kun je op verschillende manieren heel veel gratis producten ontvangen!!

Allereerst door producten te bestellen! ( en wat is er leuker dan winkelen bij Stampin'Up!)
In het speciale SAB(=SALE-A-BRATION)folder kun je een keur aan prachtige producten vinden die je niet kunt bestellen, maar alleen gratis kunt uitkiezen bij een bestelling!

Er zijn twee categorieen/levels. Bij de eerste categorie horen producten die je kunt uitkiezen bij een bestelling van minimaal 60 euro!
Bestel je dus voor bijvoorbeeld 65 euro, mag je een kado uit deze categorie GRATIS meebestellen!

Maar ook zijn er extra "grote" kadoos, deze zitten in categorie 2, oftewel Level 2.
Producten uit deze categorie kun je uitkiezen bij een bestelling van minimaal 120 euro.

Bestel je dus voor 120 euro, un je kiezen voor een product uit categorie 2, of 2 producten uit categorie 1.

En nog een voorbeeld: Bestel je producten voor bijvoorbeeld 185 euro, mag je 1 kado kiezen uit categorie 2 en een product uit categorie 1. OF je kunt drie kadoos kiezen uit categorie 1. Zo kies en bepaal je zelf!

En weet je dat er ook een NEDERLANDSTALIGE SAB set is?  Je vindt hem HIER!

Het leuke is dat je zoveel gratis kadoos kunt verzamelen als je maar wilt!

De TWEEDE manier om tijdens de Sale-A-BRATION gratis producten te ontvangen is het als gastvrouw, of -heer, organiseren van een workshop of party bij je thuis!


Als gastvrouw stel je je huis open, nodig je een aantal vriendinnen, familieleden, buren of collega's uit voor een gezellige workshop bij je thuis! Ik kom dan graag naar je toe met alle spulletjes, en heb leuke projecten voorbereid die we tijdens de workshop of party gaan maken. Wat we gaan maken bepalen we natuurlijk in overleg! Ik leg alles stap voor stap uit en regel alle spulletjes, jij schenkt iets te drinken in voor de gasten, en er is volop gelegenheid voor een praatje of eventuele vragen. Een supergezellige ochtend, middag of avond is gegarandeerd!

Na de workshop is er voor de aanwezigen gelegenheid om iets te bestellen. Als het totale bedrag aan bestellingen het minimum bereikt mag jij gratis producten uitkiezen. Je mag gewoon iets uit de catalogi uitkiezen of je kiest voor de exclusieve Hostessproducten die extra voordelig zijn voor jou als gastvrouw/heer.  Mocht het totaal van de workshopbestellingen nog iets hoger zijn kun je tijdens de SAB ook nog in aanmerking komen voor de fantastische en onweerstaanbare Little Ladybug Stempelset!

Heb je hiervoor interesse, neem dan gerust contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden, en wie weet prikken we een datum!
Workshops of party's op locaties zijn altijd enorm verrassende en gezellige gebeurtenissen. Je leert elkaar soms op een andere manier kennen, en samen met je eigen vrienden iets doen is gewoon fantastisch leuk! Er wordt vaak  nog heel lang over nagepraat!
Image result for little ladybug stampin up


De Derde manier om aan gratis producten te komen, en zelfs voortaal korting op AL je bestellingen te krijgen is deze:
Je kunt ook gezellig instappen in mijn team. Je schaft dan net als gewoonlijk het startpakket aan, wat opzich al een fantastische deal is, maar krijgt tijdens de SAB een aantal supergave extra's!

Het startpakket kost je slechts 129 euro, en dan mag je voor 175 euro producten naar eigen keuze uitkiezen, uit alle geldige catalogi! Daarbij krijg je GRATIS een aantal basics die je nodig hebt om te bestellen, zoals catalogi ed. Dit wordt dan ook nog eens ZONDER verzendkosten, naar je toe gestuurd!

Maar tijdens de SAB krijg je dus een supergaaf extra pakket! Dit bestaat uit een superhandige Mini Snijdmachine (een "Hakkertje";o), echt ideaal om er bij te hebben!)
, een speciaal pakket DSP met diverse papiertjes, en....een gratis stempelset naar keuze! ( en ja, je mag dan gerust de duurste uitkiezen!)

Deze producten zijn overigens niet "gewoon"te koop! Maar exclusief voor jou als nieuw teamgenootje! En alleen tijdens de Sale-A-Bration!


Als in instapt in mijn gezellige team, ben je verzekerd van een heleboel gezelligheid en creativiteit, en geniet je op al je volgende bestellingen van een mooie korting! Dit kan ook gewoon als je het puur voor je hobby doet en zelf geen workshops ed wilt gaan geven. Maar wil je dat wel, dan sta ik uiteraard met raad en daad voor je klaar! Wil je het gewoon eens uitproberen? Dat kan ook! Je kunt desgewenst gewoon je deelname gewoon laten verlopen zonder gedoe of gevolgen.. Wil je meer weten, kijk dan eens op de INFO PAGINA

Kortom de SAB is een geweldig feest! En alle producten, en alle mogelijkheden kun je terugvinden in de Sale-A-Brationbrochure. Deze vind je in de rechterkantlijn op deze blogpagina, of je klikt op >dezelink< om hem te openen! 


Zou je graag producten eens in het echt willen zien, ben je uiteraard van harte welkom op de feestelijke feestmiddag op 11 januari aanstaande! Lees er alles over in de workshopagenda! Daar vind je ook het nieuwe workshopprogramma!

De komende tijd zal het bruisen van de activiteiten bij de Kijkkast! Ik houd je graag op de hoogte, dus hopelijk....

Tot snel!
Annette
Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 6 januari om 19.00 uur 
Maandag 13 januari om 19.00 uur
Dit kan ook per >>EMAIL<<
 Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!