woensdag 29 januari 2020

All you need is....... een lief kaartje! Bloghop Stempel Schatten NLHallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!
Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!

Deze keer is het thema: All You Need is....

Nou, LOVE natuurlijk! Liefde voor je geliefde, je familie, en dierbare vrienden! 

Ik besloot het thema ruim op te vatten, en maakte iets wat ik graag maak. Met Valentijnsdag, maar ook gewoon door het jaar heen. Gewoon een lief kaartje, voor een lieve vriend(in)! Vrienden zijn immers je zelf gekozen familie, en superbelangrijk! Het is zo leuk te weten dat je aan ze denkt!
Zeker op een baaldag of tijdens een zware, moeilijke periode is het zo waardevol om dan liefdevolle post te ontvangen! Dat doet je gewoon goed!

Ik maakte dit eenvoudig te maken kaartje, waarin een kleine verrassing verstopt zit...

Maar eerst mijn excuses voor de niet al te mooie foto's. Het grijze weer van de laatste weken maakt het ontzettend lastig om mooie heldere foto's te maken, dus alles lijkt nu wat grijzig.

Gelukkig is het kaartje heel vrolijk van kleur. Ik gebruikte twee producten uit de minicatalogus die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben maar samen precies deden wat ik wilde: een vriendin een hart onder de riem steken.Hoe leuk is het om dat te doen met de geweldige Under My Umbrella Suite, bestaand uit stempels met een bijpassende Builder Pons!

(Samen ze overigens te bestellen als Bundle, met tien procent Bundlekorting!)

Maar zoals ik al zei, zit er een kleine verrassing in de kaart. Het gaat op een grappige manier open. Daar zie je dan weer een leuke tekst, en een mooi bijpassend stukje designpapier in heerlijke zoete kleurtjes!


Het gebruikte Designer Series Paper is het From My Heart DSP Het is Specialtypapier, dat wil in dit geval zeggen dat er mooie glanzende elementjes op zitten. De motiefjes zijn superlief en de kleuren werken zeker mee aan het schattigheidsgehalte!

De bloemetjes zijn ingekleurd met Stampin'Write markers, in bijpassende kleuren. Met de Stampin'Chalk Marker tekende ik er later nog kleine witte stipjes in!

Maar dat is niet alles....
Want de kaart kan ook de andere kant op opengeklapt worden!

Ook hier is weer een mooi stukje van het Designer Series Paper te zien.Maar ook zie je hier nog een vervolg op de tekst, en wederom zo'n schattig parapluutje, deze keer gevuld met bloemen.

Hoe lief!

Door de beide parapluutjes op stukjes van het Designer Series Paper te stempelen en uit te ponsen maak je er allerliefste versieringen van!

De teksten en leuke extra elementjes in de stempelset maken hem ontzettend breed bruikbaar! Zelfs voor Valentijnsdag dus, of gewoon als lief gebaar! Het was een plezier om te maken! Dit kaartje maakten we eerder deze maand ook tijdens een Kijkkast Stempelmomentje. De deelnemers vonden het een erg leuk en lief projectje! Niet moeilijk, leuk en lief, verrassend, en lekker weer eens iets anders! En ook leuk om zo te laten zien dat je producten uit diverse Suites en Bundles vooral naar hartenlust lekker met elkaar moet combineren, en je eigen combinaties maken!

Dit was dan al weer mijn bijdrage voor deze keer. Ik zou het leuk vinden als je door dit idee misschien met andere ogen naar de gebruikte producten bent gaan kijken! Er kan vaak zoveel meer dan je op het eerste oog verwacht! Een Parapluset gebruiken voor een liefdeskaartje ligt niet direct voor de hand misschien, maar zoals je ziet kan het prima! Ik zou het superleuk vinden van je te horen wat je van deze toepassing vindt!

Onderaan deze post staat een lijstje van alle gebruikte materialen. Deze zijn allen via de Kijkkast te bestellen. Er staan ook diverse workshops op het programma, van eenvoudige projecten tot mixed mediaachtige techniekenworkshops, dus kijk maar even in de AGENDA als je dat leuk vindt!

Ben je ook zo benieuwd wat de andere designers van de Stempel-Schatten hebben gemaakt? Hieronder vind je de links! Veel kijkplezier en hopelijk tot snel!
XXX Annette


Deelnemers Stempel Schatten Bloghop:  


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Under My Umbrella
Papier: Cardstock: Real Red, Flirty Flamingo, Thick Whisper White, Whisper White
            DSP: From My Heart DSP
Inkt: Memento Black
Ponsen: Umbrella Builder, 1,5 inch Circle
Stampin'Write Markers Real Red en Flirty Flamingo
Stampin'Chalk Marker
Tools: Bone Folder

 


Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 3 februari om 19.00 uur 
Maandag 10 februari om 19.00 uur
Dit kan ook per >>EMAIL<<
 
 
Geniet van gratis producten en vier mee!
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Wil jij graag de JAARCATALOGUS
en/of de nieuwe voorjaarscatalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Of doe een bestelling, dan voeg ik hem er gratis bij!3 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!