woensdag 18 september 2019

Vrolijke boel met Little Elephant

Vandaag laat ik even een vrolijk kaartje zien, met een misschien wat onverwachte combinatie!
Mixen, matchen en husselen maar! Altijd leuk!

We maakten dit kaartje vanmorgen bij het gezellige "Stempelmomentje!"

 Het leek me leuk om de schattige olifantjes van de set Little Elephant, eens anders te combineren. Ik vind het altijd jammer om een stempelset meteen in een bepaalde "hoek" te zetten, en hem alleen daarvoor te gebruiken. Zonde! Dan laat je zoveel leuke mogelijkheden liggen! Deze set wordt soms gezien als kinderset, maar er zitten ook stempels bij die hem geschikt maken voor een feestje, een kaartje om iets liefs te zeggen, en nog veel meer!

Die olifantjes zijn ook zo ontzettend schattig afgebeeld!

Dus ik stempelde en ponste voor dit kaartje vier olifantjes uit ( er is ook een bijpassende Elephant Builder pons, hoe handig!) en verwerkte ze op dit zigzagkaartje. Lekker jolig van kleur, en in "polonaise" zoals in het echt ook olifanten doen! Ze houden dan het staartje van hun voorganger vast!


De combinatie met het superkleurige See a Silhouette DSP is natuurlijk niet echt voor de hand liggend maar door de kleuren terug te laten komen in de olifantjes blijken ze het samen prima bij elkaar te doen! 

Mixen en matchen moet je gewoon durven! Ik denk altijd maar zo: Als het niks wordt, is er alleen maar een stukje papier ver "prutst", maar uiteindelijk gebeurt dat maar heel zelden...veel vaker kom je zo op leuke nieuwe combinaties en ideeen!.

Ook dit papier is weer onderdeel van de actie die we deze maand hebben... Drie pakken bestellen uit de geselecteerde soorten, en er de vierde gratis bij uitkiezen! En dit See A Silhouette-papier is echt veel mooier en veelzijdiger dan je wellicht zou denken.... Je moet het eigenlijk gewoon even in het echt zien!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vanmorgen vonden de dames het verrassend mooi, en toen ik de rest van de dessins liet zien, en ook het feit dat voorkant en achterkant van elk vel zo mooi met elkaar kleuren/combineren, waren ze er erg enthousiast over. Het is echt lekker vrolijk, origineel en leent zich voor allerlei combinaties! We hadden meteen ideeen genoeg!Maar eerst maakten we onze vrolijke olifantjeskaart af. Een kaart dat je eigenlijk naar iedere jarige kunt sturen. Ongeacht de leeftijd! Wie had dat gedacht van die lieve olifantjes ;o)

 En hoewel het kaartje een heel simpele constructie heeft, en ook nog eens heel makkelijk te maken is, gaf het toch een leuk en verrassend effect.

En vroeg jij je misschien al af waar dat vierde olifantje heen gegaan is? Ha, dan heb je goed opgelet! Dat laatste olifantje zit aan de binnenkant van de kaart, met een leuke extra tekst er bij, die ook bij de stempelset zit ;o) 

Zo! Een kaartje waar de ontvanger hopelijk blij van wordt, want uiteindelijk is dat toch meestal het doel van een kaartje!

En jij? Als dit kaartje je mondhoeken zelfs maar een heel klein beetje deed opkrullen, is mijn missie al geslaagd!

Wil je ook eens meedoen bij een Stempelmomentje? Er staan er nog een aantal op de planning. Je vindt alle data in de workshopagenda! Een Stempelmomentje is ook erg leuk als je nog geen of weinig stempelervaring hebt! ( maar het is zo leuk dat ook gevorderde stempelfans graag aanschuiven!) Doe gerust eens mee! Ik heet je graag welkom aan onze workshoptafel!

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Little Elephant
Papier: Cardstock: Pacific Point, Whisper White
DSP: See a Silhouette
Inkt: Memento Black, Real Red, Pacific Point, Mossy Meadow, Mango Melody
Pons: Elephant Builder 
Dies: Layering Ovals Framelits
Tools: Stampin'Sponges, Bone Folder

Tot snel,
Annette


Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 23 september om 19.00 uur
Maandag 30 september om 19.00 uur
 -0-0-
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Wil jij straks graag de NIEUWE JAARCATALOGUS of de NIEUWE HERFST-WINTERCATALOGUS ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Of doe een bestelling, dan voeg ik hem er gratis bij!


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...