zaterdag 13 april 2019

Mijn swaps voor On Stage! ( On Stage- April 2019- Dusseldorf)

Als deze blogpost online gaat zijn wij, met een paar teamgenootjes en zo´n 1200 andere demo´s, aan het genieten van een supergezellige en informatieve dag bij On Stage, deze keer in Dusseldorf! On Stage is een dag voor Stampin'Up! Demonstratrices!

Natuurlijk wordt er weer geswapt en als het goed is heb ik ondertussen al mijn gemaakte swapjes geswapt! Wat een gek woord eigenlijk he, dat swappen. To swap is engels voor Ruilen! Je ruilt je gemaakte kaartjes of projectjes met anderen. Leuk voor de inspiratie, maar ik vind het vooral leuk om zo heel veel mensen te ontmoeten en te spreken. Swappen is namelijk een ontzettend leuke manier om makkelijk contact te leggen!

Van mijn swaps probeer ik altijd wat persoonlijks te maken, maar tegelijkertijd moet het niet te moeilijk te maken zijn. Je wilt er immers veel maken, en elke handeling 40, 60 of zelfs 80 keer of meer keren doen duurt echt erg lang. Om eerlijk te zijn waren mijn swaps iets meer werk dan ik dacht .....dat gebeurt me elke keer weer , haha... en ik heb er zelfs een beetje spierpijn van! Het lijkt wel topsport...

Deze keer heb ik kaartjes gemaakt met wat gemengde technieken en materialen gecombineerd, oftewel Mixed Media. Dat kan namelijk prima met de producten van Stampin´Up! En het past gewoon wel bij mij. Dus maakte ik een heleboel achterkantjes en sneed daar uiteindelijk stukjes van om FINCHIES van te maken.

De achtergrondjes zijn in lagen opgebouwd. 
Als eerste laag kleurde ik op een basis van Shimmery White Cardstock in willekeurige strookjes met inkt en de aquapainter. De strookjes overlappen elkaar gedeeltelijk. Ik gebruikte hiervoor frisse zomerse kleurtjes, namelijk Flirty Flamingo, Coastal Cabana, en Grapefruit Grove. In de nog natte inkt liet ik hier en daar een paar korreltjes Brusho vallen.

Vervolgens stempelde ik er de bloemen van de set Bloemen Zeggen Meer overheen. Dit zijn two step stempels en de eerste laag stempelde ik steeds af waarna ik de tweede laag er op stempelde. Ik gebruikte dezelfde kleuren als voor de ondergrond. Alleen de blaadjes bij de bloemen stempelde ik met Pear Pizzazz.

Voor wat extra grunge stempelde ik er over heen met een mooi structuurstempeltje uit de set Gallery Grunge.

Hier overheen bracht ik veegjes Texture Paste Shimmery aan met de Palette Knives. Dat geeft structuur, glimmers en een leuk vervagend effect. Het wordt er allemaal gewoon wat spannender van! Doordat ik een heel dun laagje heb aangebracht schijnt de ondergrond er mooi doorheen.

Daarna sneed ik het papier in stukjes, en stempelde er met Memento inkt de leuke tekst op. Expres heb ik een Nederlandse tekst gekozen, om ons land toch een beetje te vertegenwoordigen daar in Dusseldorf!

Met de Stampin´Write Marker tekende in langs alle randen een speels, los uit de hand, lijntje

Alle stukjes kwamen op dubbele kaartjes van Coastal Cabana Cardstock, en aan de bovenzijde kwam als topper, want dat hoort bij een Finchie, die ik maakte met de Round Label. Om de focus bij de maakte achtergronden te laten liet ik verdere versiering achterwege.

En zo staan ze allemaal klaar om te ruilen. Ben benieuwd hoe ze ontvangen worden!

Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat anderen gemaakt hebben. Het is altijd zo ontzettend leuk om na die mooie dag al die kunstwerkjes te bekijken! Daar heb ik nu al zin in... Maar eerst maar eens genieten van deze dag, en al het nieuws dat we te horen en te zien krijgen!

Ik laat mijn ontvangen swaps de komende week zien, beloofd!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Bloemen zeggen meer, Gallery Grunge
Papier: Cardstock: Shimmery White, Coastal Cabana, Flirty Flamingo
Inkt: Coastal Cabana, Flirty Flamingo, Grapefruit Grove, Pear Pizzazz, Memento Black
Pons: Round Label
Embellishments: Embossingpast Shimmery
Tools: AquaPainters, Stamping'SPonges, Heat Tool, Stampin'Write Marker Basic Black, Silicon Craft Sheet

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 15 april om 19.00 uur
Maandag 22 april om 19.00 uur


-O-O-

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de jaarcatalogus en/of de voorjaarscatalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
Of doe een bestelling, dan voeg ik hem er gratis bij!
2019 LENTE/ZOMER CATALOGUS


2 opmerkingen :

  1. Wat een leuke kaartjes zijn dit geworden. Ik word altijd enthousiast wanneer ik jouw werk zie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben weg van jouw swap, prachtig deze achtergrond. Dat ga ik zeker ook eens proberen. Bedankt voor het swappen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!