zondag 15 mei 2016

Trendy Cats & Dogs in zwart met naturel.... Simpel-op-Zondag#11

Het is leuk om de trends een beetje te volgen. Niet om perse aan alles mee te doen maar wel om te zien wat er gebeurt!

Ook in het stempelen zie je bepaalde trends. De ene trend duurt maar heel even en de andere trend duurt wat langer! Een van de trends die er al een hele poos is (en er ook nog wel een poos zal zijn!) is de combinatie van kraftkleur met zwart en vaak wordt dat dan wat gecombineerd met wat simpel gedoodle.

Nu vind ik die combinatie erg leuk en ben ik er weer eens even lekker mee aan de slag gegaan. Zoooo simpel om te doen! Door het klussen hier in huis heb ik niet zo heel veel tijd momenteel, maar dit waren echte vijf minutenkaartjes. Geen creatieve hoogstandjes, maar echt mijn probeerseltjes!

 Deze stijl is erg leuk met tamelijk massieve stempels (waar dus veel dichte vlakjes op zitten, dus veel zwart wordt!)

De leuke katjes van de stempelset You Little Furball (retiring) zijn hier natuurlijk supergeschikt voor!


De lijfjes en de kopjes stempel je bij deze set apart, dus ik heb de kopjes op een los stukje papier gestempeld en uitgeknipt, en dit met dimensionals verhoogd op het lijfje geplakt... Net wat leuker dan gewoon plat! 

Wat doodlerandjes, de leuke visjesstempel uit de set en een leuke tekst uit Words of Truth (retiring) en klaar is mijn eerste kaartje...Datzelfde heb ik daarna gedaan met een leuk hondje uit de hondjesset Hot Diggity Dog (retiring) , waarmee je allerlei rashondjes kunt maken, van een stoere bull tot een heerlijk tuttige poedel, een vrolijke spaniel of bijvoorbeeld deze grappige teckel!


Voor de kaartjes heb ik trouwens de oh zo handige Note Cards & Envelopes er bij gepakt. Dat zijn leuke kant en klare kaartjes met enveloppen, net iets kleiner dan de standaard kaart, en ideaal voor snelle projectjes! Ze zijn er in het Whisper White en Crumb Cake en je krijgt 20 kaartjes en enveloppen in een pak. I-DE-AAL!


Een beetje kleur toevoegen is ook leuk! De ballonnen uit de set Balloon Celebration passen er heel erg leuk bij. Vooral de frissere fellere kleurtjes komen leuk uit op het cardstock. De touwtjes heb ik weer uit de losse hand getekend.


Juist dat handgetekende staat leuk bij deze stijl kaartjes!


Door de kleuren in kleine hoeveelheden toe te passen en vooral met zwart te blijven werken houd je het simpel en daardoor doeltreffend. Less is more!Als je eens door je stempelcollectie gaat zul je veel meer geschikte stempels aantreffen dan je in eerste instantie zou denken. Ik vind het hartje van Groovy Love hier bijvoorbeeld erg leuk bijpassen. Meer moet er echt niet bij!

Dit kaartje is echt simpeler dan simpel! Ik heb GEEN embellishments gebruikt! En er is veel lege ruimte.... geen technieken... gewoon mooie stempels en mooi papier, een klein beetje doodlen en verder niets!

Jaja, ik ga helemaal uit mijn comfortzone ;o)


Tenslotte nog een stoere bull (Pug) die ik op een heuveltje heb geplaatst welke ik stempelde met Chalk Lines (retiring) een ontzettend leuke set met allerlei leuke randjes/borders. Doordat deze stempels van Photopolymere zijn kun je ze in een "bochtje" op je stempelblock plakken en zo ook boogjes en bochtjes stempelen. Handig!!


Zoals je ziet heb ik heel wat stempelsets met elkaar gecombineerd! En veel van de sets gaan binnenkort uit de collectie maar zijn zo ontzettend gaaf! Ik blijf ze zelf sowieso wel gebruiken maar kon ze zo ook nog even bij jullie onder de aandacht brengen! Stel je voor dat je spijt krijgt dat je ze niet besteld hebt... Met name de leuke katten en honden zijn zo leuk van stijl... daar kun je zulke geinige, gekke en grappige kaartjes mee maken, voor allerlei gelegenheden! Just Sayin"!

Op dit moment zijn alle stempelsets die ik hiervoor heb gebruikt nog te bestellen! Maar dagelijks zijn er sets uitverkocht (op is op!) Morgenavond gaat er nog een (mee)bestelling de deur uit. Wil je nog even snuffelen in de uitverkoop? Er is nog echt genoeg leuks en er is ook het een en ander flink afgeprijsd. Voor de actuele retiringlijsten kun je {HIER} even kijken. Als je de lijst opnieuw download krijg je automatisch een ge-update versie! Aan een kruisje in de laatste kolom zie je wat er OP is...

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Hot Diggity Dog, You Little Furball, Chalk Lines, Groovy Love, Words of Truth, Balloon Celebration
Inkt: Basic Black, Pacific Point, Real Red, Crushed Curry, Melon Mambo
Papier: Note Cards & Envelopes in de kleur Crumb Cake
Tools: Project Life Journalling Pens, Paper Snips
En verder: Stampin Dimensionals

Tot Snel!
Annette

Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

Tot 28 mei 2016: Gratis verzenden van je bestelling vanaf 60 euro!!!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 16 mei 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Wil jij ook lekker creatief de zomer door?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
2 opmerkingen :

  1. Wat een leuke, grappige, hippe kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig om buiten je comfortzone te gaan, ben wel dol op deze kaartjes.

    Liefs Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...