dinsdag 3 mei 2016

ECHTE mannenkaart met Guys Greetings en een forse dosis "grunge"! d-INKT-sdag#12

Hoi het is weer d-INKT-sdag, dus ik ben weer eens even heerlijk uit mijn stempeldakje gegaan met inkt en geweldige stempels! ;o)))

Inspiratie vond ik in een oud boek met plaatjes, gezien in een kringloopwinkel... Het was een oud boek voor autoliefhebbers! Daar zou ik normaal nooit in kijken (sorry ik heb niet heel veel met auto's) , maar dit... -wauw!!!- was echt geweldig! Oude auto's, garages, verveloze muren, sleetse oude houten koffers, doorleefde oude reclameborden.... Dat soort dingen.. Die kleuren ook... echt PRACHTIG!

Op de een of andere manier waren die beelden en kleuren in mijn hoofd blijven hangen en daar moest ik natuurlijk weer iets mee.

Tijdens een van mijn stempelexperimentjes ben ik er mee aan de slag gegaan. En dit was een van de kaarten die er uit kwam!


Ik combineerde allerlei technieken die ik eerder gedaan had, probeerde allerlei nieuwe effecten uit en deed hier en daar laag op laag op laag... Heerlijk om zo beetje bij beetje dat totaalplaatje te zien ontstaan en ter plekke te bepalen wat er nog ontbreekt ......en er dan over na te denken hoe je dit kunt aanpassen of verbeteren.... tot het is wat je zoekt....

Ik stelde mezelf allerlei vragen... zoals.. hoe maak je van een stukje Whisper White cardstock iets wat lijkt op een oud versleten houten lijstje?.... of... hoe laat je papier er uitzien op een manier die niet meer op papier lijkt? En meer van dat soort leuke dingen! Helemaal te gek om dat dan vervolgens allemaal uit te vogelen ;o))

Enfin, dat heb ik dus tijdens die klieder/experimenteermiddag gedaan!


En daar hoort ook bij het op zoek gaan naar de kleurcombinatie die tegelijkertijd dat oude versleten sfeertje terughaalt maar die ook fris genoeg is .....want het moet natuurlijk wel een vrolijk geheel blijven... Geen romantische vintage dus, maar doorleefd en STOER!

Ik kwam een heel eind....Het middagje experimenteren mondde uit in een set kaarten die aardig doet denken aan het prachtige oude boek waar dit stempelavontuur mee begon ;o)) De stempels van de set Guy Greetings bleken trouwens geknipt voor dit project!


In de kaarten kwamen meerdere stoere mannenthema's voorbij.... niet alleen auto's dus...

Ook maakte ik de kaarten zo dat ze ook als workshop goed te geven zijn. Daar had ik zo veel zin in! Een echte superleerzame techniekenworkshop die echt propjevol originele tips en truuks zit, dus echt iets voor de stempelliefhebber, die niet bang is van wat experimentjes met inkt! Dat was mijn doel!

Je raadt het natuurlijk al, die workshop komt er aan! De geweldige stempelset Guy Greetings (22 stempels!!) zit er bij, net als de diverse tools en  benodigdheden die je ook gebruikt voor deze technieken! Je maakt de hier getoonde kaart, maar ook een paar totaal andere, die echter wel allemaal die forse dosis stoere "Grunge"bevatten!

In verband met onze komende verbouwing kan ik de datum pas binnenkort definitief inplannen. Natuurlijk zo snel mogelijk, nog voor de zomer. Je kunt, als je interesse hebt in deze workshop, wel alvast een plekje "claimen", uiteraard onder voorbehoud ivm de datum. We werken bij deze extra uitgebreide techniekenworkshop in een kleine groep zodat ik jullie optimaal instructie kan geven voor de technieken. 

Ook is deze workshop op locatie te geven, als je zelf een groepje mensen bij elkaar brengt! Ik kom graag bij jullie langs met alle benodigdheden!

Tot snel!
Annette
Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 9 mei 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Houd je er van als alles mooi bij elkaar past?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
8 opmerkingen :

 1. Wow wat een geweldige grunchie kaart heb je weer gemaakt, sta er versteld van hoe je het iedere keer weer verzint

  Groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een GEWELDIGE kaart, ongelooflijk mooi!!!! Dit wil ik absoluut ook leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt niet meer normaal zo mooi! Wat een talent heb je toch! Prachtig is ie geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lisette Speets3 mei 2016 om 13:28

  Het is je weer gelukt, ik zit met open mond te kijken. Wat een fantastische kaart heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kirsten Vaillot3 mei 2016 om 13:29

  SCHITTEREND!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een kunstwerkje... zonde om op te sturen toch? Echt prachtig gemaakt. De kleuren vind ik ook ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh hoe heb je dat zo mooi gekregen? Echt supermooi. Weer een hele mooie kaart Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vienna Geerts4 mei 2016 om 18:52

  Ik raak er maar niet op uitgekeken. Wat een prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!