maandag 17 mei 2021

De kleurrijke mogelijkheden van Circle Celebration - Met Kijkkast Live VIDEO


Op 7 mei gaf ik weer een gezellige Kijkkast Live, op de Kijkkast Facebookpagina. In het gezelschap van de kijkers maakte ik weer een aantal kaarten met een stempelset in de hoofdrol. In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien wat we die middag maakten en natuurlijk voeg ik de video er bij!

We maakten die middag kaarten in verschillende stijlen en voor verschillende gelegenheden.

In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!


De mogelijkheden van de gebruikte stempelset waren groter dan de deelnemers van te voren hadden verwacht. De set past zich moeiteloos aan, aan elke combinatie! 


De gebruikte set was deze keer Circle Celebrations! Een prachtige, artistieke set, die voor zowel beginnende als gevorderde stempelaars enorm bruikbaar is en heerlijk eenvoudig te gebruiken is, maar ook in combinatie met allerlei technieken.

Deze prachtige stempelset staat in de Mincatalogus en is nog verkrijgbaar, maar niet zo heel lang meer. Eind juni loopt de minicatalogus af!

Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

Video: 




Het was opvallend hoe makkelijk deze kaarten waren om te maken, en hoe snel je er een leuk resultaat mee kunt bereiken.

  • In de video heb ik het over de Nieuwe In Colors, en de speciale pakketaanbiedingen die de Kijkkast hiervoor aanbiedt. Alle info hierover vind je HIER!
  • Ook kondigde ik hier het komende komende Online Open Huis aan, dat we vieren van 24 -30 mei. Het gaat weer een supergezellig feestje worden!Je kunt je hiervoor nog aanmelden! Je vindt HIER alle informatie!


De eerste kaart werd een lekker feestelijke! Ik combineerde de set hierbij met de nieuwe stempelset Party Puffins.


Hoe makkelijk is het om zo in een paar minuten een feestelijke achtergrond te maken!

Vervolgens gingen we naar het tegenovergestelde gevoel. De tweede kaart werd namelijk een stemmige kaart, die juist tijdens de moeilijkere momenten gestuurd kan worden...


Zo zie je dat je de cirkels ook als vocal point op je kaart kunt toepassen. Ook hier combineerde ik weer met een ander product, in dit geval een slinternieuwe stempelset, genaamd Quiet Meadow

Maar ook past de set zich moeiteloos aan aan de lieve combinatie met dit schattige slakje uit de set Snailed It! Hier maakte ik met de cirkels een vrolijke borderrand in zoete kleurtjes.

De afbeelding kleurde ik natuurlijk in bijpassende kleuren in, met Stampin'Blends, onze geweldige Alcoholmarkers. Zo fijn dat de kleuren hiervan perfect passen bij de inkten en het cardstock!

En als allerlaatste besloot ik om nog iets heel anders te doen. Een stoere mannenkaart!

Door hier de stoere kleuren uit het Designpapier te gebruiken krijgen de cirkels meteen een totaal andere look!


Deze set is echt een geweldig voorbeeld van de veelzijdigheid van stempelen. Een set die een echte basic is, en zoals ik zonet al vertelde, zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid, aan elke stempelset, en aan elke kleurcombinatie!

De kijkers vonden het echt leuk om te zien hoe snel en makkelijk deze kaarten te maken zijn!

Mocht je ook enthousiast zijn geworden over de set Circle Celebrations, deze is in ieder geval deze maand nog verkrijgbaar. In de loop van de maand juni nog zolang de voorraad strekt, en na eind juni heeft de set de collectie verlaten. Wacht dus niet als je deze "alleskunner" ook graag aan je collectie wilt toevoegen!

Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en het leuke is, aanstaande donderdagmiddag 19 mei, om 15.00 uur, is er weer een nieuwe Kijkkast Live! Kijk je ook mee?

Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen  binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien:  abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Circle Celebration, Party Puffins, Quiet Meadow, Snailed It, Handsomely Suited.
Papier: Cardstock: Poppy Parade, Basic Black, Basic White, Fresh Freesia, Polished Pink, Pale Papaya, Evening Evergreen, Soft Succulent, Basic Gray
            DSP: Well Suited DSP
Inkt: Coastal Cabana, Daffodil Delight, Poppy Parade, Black Memento, Polished Pink, Fresh Freesia, Pale Papaya, Soft Succulent, Evening Evergreen, Pacific Point, Basic Gray, Versamark
Dies: Layering Circles Dies, Snail Dies
Embellishments: Opal Rounds, Open Weave Ribbon Soft Succulent, Matte Black Dots, Snail Mail Twine Combo Pack, Embossingpowder White
Stampin'Blends: Dafodil Delight, Bermuda Bay, Poppy Paradem Crumb Cake, Fresh Freesia, Polished Pink, Pale Papaya.
Tools: Blending rushes, Stampin'Cut & Emboss Machine, Heat Tool





24-30 mei: Online Open Huis bij de Kijkkast!
Kom je ook? Je bent welkom! Klik >HIER< voor info!

Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 17 mei om 19.00 uur
Maandag 24 mei om 19.00 uur

Of bestel zelf ONLINE via mijn WEBWINKEL!


De Kijkkast-MEI-actie: Gebruik de actuele hostesscode 432UZTEJ
en ontvang bij een bestelling vanaf 85 euro 
nu gratis een pakje Pastel Pearls twv 8,75!

Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!



Klik HIER als jij ook met voordeel je In Colors 2021-2023 wilt bestellen!



NIEUW! bij de Kijkkast:
Dessinpapier en Lint Deelpakketten!
Heel veel prachtig materiaal voor een aantrekkelijke prijs!
Klik HIER voor de mogelijkheden!



KOM ER BIJ!
Heb jij een flinke wensenlijst op stempelgebied?
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Stel nu je eigen Startpakket samen, met grote korting, 
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 
Ik help je graag verder!
Mei-actie: Tot en met 31 mei EXTRA inhoud in je Startpakket!



Catalogus aanvragen:
Wil jij de nieuwe catalogus ontvangen? Vraag hem nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! 
Meld je NU aan voor De Happy-At_Home Workshopbox nummer 2!
Een complete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***



1 opmerking :

  1. Mooie serie inspiratiekaarten heb je met de circle celebrations stempels gemaakt. Vooral de kaart met de pinguΓ―n vind ik erg leuk.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!