woensdag 27 mei 2020

Een kaart voor een man, gewoon omdat het kan ;o) Bloghop Stempel Schatten NL


Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!
Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!

Het onderwerp van deze keer, met vaderdag in het achterhoofd, is: Een kaart voor een MAN!Voor deze bloghop koos ik een set uit die ik veel minder heb laten zien dan ik had gewild, maar die gelukkig terugkomt in de nieuwe jaarcatalogus! De set heet A Good Man! Uiteraard de ultieme set voor een bloghop met dit onderwerp!Wat houd ik toch van de tijdloze, losjes getekende stijl van deze stempels!

Voor mijn kaart gebruikte ik een van de afbeeldingen nu eens om een achtergrond mee te maken.


Met deze stempel vulde ik het achtergrond papier helemaal op.

Door de afbeeldingen vervolgens "uit te kleuren", krijg je een mooi zacht en tegelijk stoer effect.


 Dat stoere versterkte ik no wat door het sponzen van de randjes met inkt.

 Door de achtergrond eenvoudig te houden kon ik wat meer detail toevoegen aan het cluster op de kaart, waarin ik ook de teksten verwerkte. Deze tekstjes komen ook uit de set A Good Man!

Ik koos deze teksten uit, speciaal voor mijn eigen vader. Hij hoopt volgende maand naast vaderdag ook zijn 90 ste verjaardag te mogen vieren! Zo samen is dit volgens mij de ultieme tekst om aan een/je vader te laten weten dat ie het goed heeft gedaan. Ik denk eigenlijk dat deze tekst vol waardering het allermooiste vaderdagkado is dat een vader kan krijgen!

 In dit cluster zitten trouwens ook een paar nieuwe producten verwerkt! Deze komen uit de nieuwe jaarcatalogus die vanaf 3 juni geldig zal zijn!


De prachtige laagjes stanste ik uit met de Tasteful Labels Dies. Je kunt deze echt naar hartelust combineren, stapelen etc! Zo stoer!

Het gave papier met het stoere textielstructuurtje combineert prachtig bij de kaart, dit is het nieuwe In Good Taste Designer Series paper. Ook een echte aanwinst!

Oftewel iets "Ouds" met iets "Nieuws" gecombineerd....

Als decoratie gebruikte ik wat Metallic Pearls, en wat van het nieuwe Twine uit de Flowers For Every Season Combo Pack.
Door de laagjes verhoogd op te plakken M.B.V  Stampin 'Dimensionals krijgt het geheel nog meer diepte.


De set A Good man is echt niet alleen voor vaderdag geschikt, maar bijvoorbeeld ook voor je man, zoon, of een goede vriend heel geschikt. Als hart onder de riem, als complimentje, bij het behalen van een mijlpaal, of gewoon om te feliciteren met een verjaardag! Zelf heb ik deze set ook al in onze fotoboeken gebruikt. Superveelzijdig dus!

En stiekem zaten er in deze kaart ook een aantal Sneak Peeks verwerkt met nieuwe producten! Mocht je meer nieuws willen zien, houd dan dit blog in de gaten, en/of doe mee met het Digitale Open Huis feestje dat de Kijkkast van 2-7 juni organiseert! Je bent van harte welkom!

Dit was dan al weer mijn bijdrage voor deze keer. Heb je opmerkingen, vragen of wil je iets anders bespreken, neem dan gerust even contact met me op, ik help je met alle plezier! Wil je een reactie plaatsen op mijn gemaakte project? Jouw reactie stel ik altijd enorm op prijs!Onderaan deze blogpost staat een lijstje van alle gebruikte materialen. Deze zijn allen via de Kijkkast te bestellen, de nieuwe producten zijn vanaf 3 juni verkrijgbaar. Er staan bij de Kijkkast de komende tijd diverse digitale workshops op het programma, van eenvoudige projecten tot mixed media-achtige techniekenworkshops, waarover ik de komende tijd meer zal vertellen.

En dan is het nu tijd om verder te hoppen!Ben je ook zo benieuwd wat de andere designers van de Stempel-Schattengroep hebben gemaakt? Hieronder vind je de links! Veel kijkplezier en hopelijk tot snel!
XXX Annette
Wat heb ik gebruikt:
Stempels: A Good Man
Papier: Cardstock: Night of Navy, Very Vanilla, Shimmery White
            DSP: In Good Taste Dsp
Inkt: Night of Navy
Dies: Tasteful Labels Dies
Embellishments: Metallic Pearls, Flowers For Every Season Ribbon Combo Pack
Tools: Stampin'Sponges, Diecut Machine, Aqua Painters

Eerstvolgende (mee)besteldagen:
*Momenteel bestel ik dagelijks!
Je spulletjes worden direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
( Vanaf 70 euro is dat nu gratis!), maar ophalen is op afspraak ook nog mogelijk.
*Ook doe ik om de week op maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes thuis in Wognum op komen halen.


Van 2 t/m 9 juni OPEN HUIS bij de Kijkkast!
in veilige digitale vorm!
Kom je ook?
Klik >>HIER<< voor alle informatie!Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de JAARCATALOGUS ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen


4 opmerkingen :

 1. heel mooie kaart! Super! Dank je wel voor de inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart. Het is een ontzettend goed idee om het plaatje zo als achtergrond te gebruiken. Zo mooi gekleurd ook en zoveel mooie dingen te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ellen de Bakker28 mei 2020 om 23:43

  Wat een prachtige kaart, heel bijzonder! Je weet er altijd net iets speciaals van te maken Annette! Ik geniet altijd zo van je kaarten, en je gezellige, informatieve schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo hee, Annette - traantje wegpinken en je vertellen dat dit wel een heel bijzondere bijdrage is. Zo mooi om jouw vader op leeftijd te mogen eren voor zijn Vaderschap! Prachtige achtergrond! Van een prachtige dochter, hij zal het zijn mooiste kado vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...