maandag 9 april 2018

Verslagje On Stage, en buitenkansjes (op is op!)

* Tip! Aan het eind van dit bericht volgt 
belangrijke informatie over de uitlopende/retiring
Stampin'Up! Producten!*

Daar zijn we weer, terug van een geweldige feestdag op On Stage in Utrecht! On Stage, de feestelijke en altijd supergezellige grote bijeenkomst van Stampin'Up! Demonstratrices! Op deze dag vonden wereldwijd in alle landen waar Stampin'Up! actief is (en dat zijn er inmiddels al aardig wat!) dit zelfde feestje gevierd!

Deze keer was dit voor ons, Nederlandse demo's, in Utrecht, en besloten Maaike en ik om er een gezellig dagje aan vast te plakken. We gingen dus vrijdagmorgen al die kant op en hebben overdag heerlijk in het zonnetje door Utrecht gewandeld... (en geshopt...) heerlijk gegeten en met wat collega's nog een gezellige avond gehad.

 Maar de volgende dag was het pas echt groot feest want toen kwamen er 220 democollega's bij elkaar. De stemming zat er al meteen goed in!

Bij het inchecken werden we al meteen verwend met kadootjes! Een supergave tas die je aan twee zijden kunt gebruiken, een geweldig notebook/planner, een setje pennen, een allerschattigste nieuwe stempelset en een supergaaf extraatje, dit allerschattigste lichtbakje waar je je eigen tekst op kunt zetten, inclusief speciale Stampinup-inzetjes!

 En in de loop van de dag kwam daar nog allerlei leuks bij ;o)

Al meteen na het binnenkomen, het zoeken van een plekje, en het begroeten van teamgenootjes en andere bevriende collega's begon het Swappen! Ik blijf dat geweldig leuk vinden! Zelf had ik ook swapjes gemaakt, en ik ben met een tas vol leuks ook weer thuis gekomen. Daarover zal ik in een volgende blogpost meer vertellen!

 De dag begon knallend en dat is eigenlijk de hele dag zo doorgegaan. Het was een ontzettend leuk programma, met afwisselend informatieve, leerzame, interessante en creatieve onderdelen. Er waren leuke presentaties van mede demo's en een paar heel bijzondere aankondigingen waarover ik later meer zal vertellen. En natuurlijk kwam ook het moment waar we allemaal op zaten te wachten.. we kregen de nieuwe catalogus voor het komende jaar in handen! En toen waren al die 220 mensen ineens alleen maar vol aandacht voor dat dikke boek vol moois. Het enige wat je nog hoorde waren enthousiaste uitroepen!

 Natuurlijk konden we ook zelf aan de slag....

en maakten we een paar leuke projecten met nieuwe spulletjes... Jammie jammie, zo leuk allemaal!

Verder waren er uiteraard ook "Price Patrols"en wonnen we over de hele dag verdeeld allemaal een gave nieuwe stempelset! Yeej!


Halverwege de middag was er voor iedereen een feestelijk taartje, vanwege het feestelijke jubileum! Stampin'Up! bestaat immers 30 jaar dit jaar!
En dat was aanleiding voor een klein baldadig momentje en wat melige foto's ;o) 


( verder hebben we ons uitermate keurig gedragen hoor!)

foto van Annette Elias.

Het was echt een meer dan fantastische dag, en hopelijk kunnen er de volgende keer, in november meer teamgenootjes mee! Zowel huidige teamgenootjes als nieuwe! Mocht jij het ook leuk vinden zulke leuke dagen mee te maken en meer plezier te hebben van je creatieve hobby, of om lid te worden van deze fantastische groep meiden waar ik apetrots op ben, vraag me dan gerust om informatie, want het is gewoon mogelijk in het vervolg ook mee te gaan! Stampin'Up! is voor ons creativiteit, prachtige producten en aantrekkelijke kortingen en ook zelfs wat verdiensten, maar vooral ook gezelligheid, saamhorigheid en vriendschap en nog heel veel meer!!

Maar goed, over een poosje, begin juni, is er dus een nieuwe catalogus, met daarin veel nieuwe producten! En waar nieuwe dingen bij komen moet er ruimte gemaakt worden en gaan er ook bestaande producten uit de collectie...  Zo hier en daar doet dat wel een klein beetje zeer...

Maar er is vanaf heden nog kans om aan je geliefde producten te komen, alleen is het wel zaak er SNEL bij te zijn! Want vanaf vanavond is het echt:  Op is Op!


Heel belangrijk nieuws!
Omdat vanavond om 21.00 uur de retiringlijsten bekend worden gemaakt, verschuift het wekelijkse Kijkkast mee-bestelmoment naar 22.30 uur! De retiringlijsten zijn de lijsten van producten die uit de collectie gaan verdwijnen, en deze lijsten zijn deze keer zodanig bijzonder dat ik weet dat er veel mensen heel graag nog producten willen bemachtigen! 😉 Vanaf het moment dat de lijsten bekend worden komt er geen nieuwe aanvulling meer van de voorraad, en zoals veel van jullie weten zijn geliefde producten dan HEEL snel uitverkocht! Heb je vragen of heb je nu al een lijstje, geef het dan alvast door, want hoe sneller we kunnen bestellen, hoe meer kans er is dat alles nog verkrijgbaar is....
Een paar tips:
*Alles wat nu in de catalogus als bundle te bestellen is, is dat straks niet meer, want een bundleaanbieding is altijd eenmalig. Als het product al terugkomt in de nieuwe catalogus zal dit niet meer als bundelaanbieding besteld kunnen worden. Je loopt dan dus sowieso de bundlekorting mis....
*We krijgen uiteraard weer nieuwe in-Colors! Denk er aan dat je nu dus nog van al je huidige In Colors inkt, reinker, markers, lint, embellishments en cardstock in de In Colors 2016-2018 kunt bestellen.
*We krijgen elk jaar veel nieuw Designer Series Paper, lint en embellishments, dus heb je nu nog favorieten, wacht dan niet!

Heb je een wensenlijstje? Geef dit dan door tot uiterlijk 22.30 uur vanavond. Maar hoe eerder hoe fijner!
Om 21 uur komt de informatie vrij over de retiringlijsten. Ik zal hier zo spoedig mogelijk de info delen. Houd dus dit blog en mijn Facebookpagina goed in de gaten.
Ik ga dan natuurlijk mijn uiterste best doen om je favoriete spulletjes nog voor je te bemachtigen.....

Tot vanavond dus!
Annette


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Maandag 9 april om 22.30 uur
Dinsdag 10 april om 20.00 uur
Maandag 16 april om 19.00 uur
Van 3 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
Tijdens deze actieperiode mag je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis kado uitkiezen!
Nieuw! Ook zijn er extra luxe kadoos uit te kiezen, bij een bestelling vanaf 120 euro!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen2 opmerkingen :

  1. Bedankt voor je swapje, wil je mij verraden waar je die verfrissingsdoekjes gekocht hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hai Wilma, jij ook bedankt voor het swappen! ;o) Ik laat mijn aanwinsten de komende dagen nog zien hoor! De verfrissingsdoekjes heb ik via een groothandel gevonden, via een vriendin in de horeca. Ze worden ook wel tafeldoekjes genoemd geloof ik.

      Verwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...