dinsdag 10 juni 2014

Project Life!!! Ik ben helemaal OM!

Laat ik me niet beter voordoen dan ik ben....Oke, ik geef het toe... Het kan af en toe een enorme puinhoop zijn op mijn knutseltafel, ook al ruim ik ALTIJD na elke project mijn werkplekje op, en doe ik steeds alles weer terug waar het hoort... Als je helemaal ingespannen bezig bent verzamel je toch elke keer een hele berg om je heen....Als je ook graag knutselt zal dit je zeker niet onbekend voorkomen, toch? ;o)

Je begint met een maagdelijke tafel, pakt papier, inkten, een pak cardstock, oh nee, toch ook maar even dat kleurtje er bij, stukje designpapier, lintje... je schaartje, je lijm, en voor je het weet ligt het vol en heb je een werkplekje over van het formaat postzegel ;o)

Eigenlijk ben ik gestart als een echte scrapbooker, daar is ook mijn passie voor stempelen begonnen! Dus ik mix en combineer graag alle materialen die ik tot mijn beschikking heb. Nu moet ik zeggen dat ik dat "bij elkaar zoeken" juist erg leuk vind om te doen.... maarreh.... niet altijd!. Ik wil namelijk ook wel eens "even iets kunnen maken"...zonder veel tijd te hebben en zonder er zo veel voor tevoorschijn te hoeven halen....

Maar kijk eens hoe keurig het er vandaag bij ligt?Eh, voor mijn doen dan he? ;o) Het past allemaal op mijn snijmat, en toch liggen er twee complete stempelsets, diverse achtergrondpapiertjes in diverse maten en kleuren, clipjes, embellishments, washitape, pons, een set stanzen die ook weer past bij de kaartjes en de stempels (heerlijk is dat! Dat zijn altijd de stempels en stanzen die je het snelst pakt), die cuts, stickers, alfabets, pennen en nog veel meer en alles past bij elkaar en ook nog bij de Stampin'Up!spullen die ik al had/heb! Ideaal als je het mij vraagt!

Dit materiaal is van de Nieuwe Project Life! Gemaakt door Becky Higgins in samenwerking met Stampin'Up! Een nieuwe manier om een fotoboek, scrapbook, of zo je wilt beelddagboek te maken!

Project life is ideaal voor drukbezette mensen die TOCH graag de dingen en gebeurtenissen vast willen leggen. De jaren vliegen voorbij, dat zie je bijvoorbeeld aan de kinderen, maar ook aan het feit dat het steeds vaker kerst wordt terwijl je het gevoel hebt de kerstballen net op zolder gezet te hebben... Het is een superhandig idee, je werkt met insteekhoezen met vakjes in verschillende maten, met bedrukte kaartjes, en verder natuurlijk met je eigen foto's, aantekeningen, briefjes, bonnetjes en wat verder de herinnering levend houdt. Zo hoef je niet te wachten tot je een keer veel tijd hebt (en dan de helft al weer vergeten bent en voor je het weet gigantisch achterloopt) maar zet je in een handomdraai een geweldige persoonlijke en creatieve pagina in elkaar waar je met plezier naar kijkt, meteen al! En het maken is hiermee ook een stuk makkelijker dus LEUKER!

Alles is ZO gemaakt dat je niet perse een schaar of lijm nodig hebt, maar natuurlijk KAN dat wel! Als je net zo'n eigenwijze frutselaar bent als ik, wil je toch vaak iets extra toevoegen, en dat kan hierbij OOK heel makkelijk. De kleuren passen immers bij de inkt en het cardstock dat je als Stampin'Upliefhebber al hebt, of er eventueel voor aanschaft, dus kun je als Project-Life-scrapper toch lekker je stempels en stansjes uit je kast integreren en zo veel uit je creatieve dak gaan als je maar wilt!

Bovendien werk je niet op zo'n overweldigend grote pagina, maar op lieve, leuke, frisse, handzame kaartjes, die je stuk voor stuk kunt pimpen, voorzien van je eigen tekst en afmaken. Dat formaat geeft veel houvast! Het is ook een goed te behappen projectje om "even tussendoor" aan te pakken. En het lukt altijd! Makkelijk dus, maar met een vreselijk leuk resultaat!

Enne.... als je klaar bent, ben je niet minstens anderhalf uur bezig met opruimen, maar doe je de stempels hup in de clearcases, de kaartjes, markers en bijna alles accessoires hoplakee in de GEWELDIGE  opbergbox waarin je de kaartjes geleverd krijgt en is dit alle ruimte die het inneemt in je kast!Een complete scrapbookcollectie op een schamel oppervlaktetje van nog geen 13 bij 19 cm! Cool!

Dit is nou PROJECT LIFE! Ik ben helemaal OM!
 Vanaf vandaag kun je een deel van de collectie al bestellen!
Dit is de serie die je op de getoonde foto's hier ziet, Everyday Adventure. Een geweldige serie om eigenlijk ALLES op te verwerken. Elke dag is wel een avontuur, elke dag gebeurt er wel iets dat de moeite is om vast te leggen! Er zijn meteen ook een heleboel geweldige extraatjes bij. Uiteraard  de vakjeshoezen, 12 stuks met diverse indelingen, de passende kaartjes, bij elke serie kaartjes is een superset met accessoires, en daar zit echt van alles bij, van letters, tot stickers, dieduts, washi tape etc... de acid free archival markers (zodat je geschreven teksten ook later nog leesbaar zijn), twee geweldige stempelsets!! en bijpassende framelits (stanzen). Ook is er een superhandige hoekjespons zodat je zelf kunt beslissen of je de kaartjes en foto's in hun oorspronkelijke vorm laat of ze met afgeronde hoekjes in de hoezen stopt!

Natuurlijk zijn alle producten ook prima te gebruiken voor kaarten, minialbumpjes, en wat je zelf maar bedenkt! Leuk juist om dingen optimaal te gebruiken!

Vanaf 1 juli is er een nieuwe Stampin'Up!jaarcatalogus, en daar zullen nog een heleboel andere series, bijpassende accessoires, stempels etc in staan. Maar alles is natuurlijk weer uitstekend te combineren!

Lijkt het je moeilijk om te beginnen? Of wil je nog meer leuke tips? Binnenkort komen er Project Life workshops in het workshopprogramma! En natuurlijk zal ik zodra dat kan ook voorbeelden hier voorbij laten komen!

Extra aanbieding!!
Plaats je deze maand een bestelling om aan je Project Life producten te komen, eventueel gecombineerd met andere producten uit de catalogus, dan krijg je er bij een bestelling vanaf 80 euro gratis een splinternieuwe Stampin'Up! catalogus 2014-2015 bij kado!


Hieronder vind je de artikelen die je nu al kunt bestellen! Wil je meer weten? Vraag me gerust om informatie, ik help je graag verder. Vanavond gaat hier een (mee) bestelling de deur uit! Ik kan altijd iets voor je meebestellen.Item
Description
Price
135294
Variety Pack 12" x 12" Project Life Photo
Pocket Pages
12 pages: 2 ea. of 6 designs.
7,95 €/£5.95
135298
Everyday Adventure Project Life Card Collection
100 double-sided, color -coordinated cards in 3 sizes: 
4" x 6", 4" x 4", and 3" x 4"
17,95 €/£13.50
135301
Everyday Adventure Project Life Accessory Pack
4 3" x 4" specialty cards; 8 sticker sheets;
1 acetate accents sheet; 8 wood accents;
2 epoxy stickers; 4 arrow paperclips;
1 roll washi tape (5 yds.)
11,95 €/£8.95
135304
Project Life Journaling Pens
2 pens (01 and 05)
5,95 €/£4.50
135346
Project Life Corner Punch
9,50 €/£7.25
135707
Cards & Labels Project Life Framelits Dies
5 dies
27,95 €/£20.95
135785
Project Life Day to Day Photopolymer Stamp Set
42 stamps
30,95 €/£22.95
136706
Project Life Au jour le jour
(Day to Day Set in French)
30,95 €/£22.95
136707
Project Life Tag für Tag Photopolymer Stamp Set
(Day to Day Set in German)
30,95 €/£22.95
135787
Project Life Point & Click Photopolymer Stamp Set
26 stamps
18,95 €/£13.95
What Now?

1 opmerking :

  1. Lijkt me leuk! Vooral als jij leert hoe je er ook nog iets van je zelf ik kunt stoppen. Ik ben daar heel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!