donderdag 5 juni 2014

Nieuws over de Weekly Deals!

Gisteren kwam het nieuws dat de weekly Deals blijven bestaan! Je kunt dus elke week leuke nieuwe aanbiedingen verwachten! Dat is nog eens een mooi bericht ;o)

Dit zijn de Weekly Deals van deze week! Mocht je hiervan willen meeprofiteren kun je je lijstje aan me doorgeven, aanstaande dinsdag is het weer meebesteldag bij de Kijkkast!

Foto: Zeeeeerrrrrr goed nieuws! De Weekly deals gaan BLIJVEN! Yeeaahhh! Leuk is dat! En hier zijn meteen de nieuwe voor de komende week! Heel mooie stanzen en een geweldige rolstempel! ( weet je dat alle rolstempels en handles gaan verdwijnen? Jammer he? dus wacht niet te lang als je er nog iets van wilt hebben!) De Kerstornamentenframelits zijn he-le-maal te gek.. en.... de bijpassende stempels zijn ook nog steeds te bestellen! De vormen zijn trouwens ook geweldig geschikt als sierlijk vintagelabel he! Denk out-0f-the-box! Kun je die meteen leuk ophangen aan het geweldige vintagelint dat ook weekly deal is :0) De digitale kit is super. Twitterpaded was een van mijn favoriete designer series papersets! Zo kan ik er mijn eigen drukwerk of digitale scrapwerk mee maken!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!