zaterdag 31 mei 2014

Over de Retiring artikelen en Workshopnieuws!

Het animo voor de artikelen van de retiringlijst was groot, maar niet iedereen was op tijd voor het bestelmoment van gisteren. Op verzoek bestel ik vanavond nog een keer, dus geef voor 20.00 uur je lijstje door als je nog iets wilde hebben. Er staan overigens ook heel veel afgeprijsde artikelen in de lijst! En enkele artikelen zijn al op of bijna op!

Vind je het prettiger om gewoon lekker te kunnen snuffelen met je catalogus er bij? Dan kun je gebruik maken van deze twee volledige lijsten.

Hier vind je alle STEMPELS:

 http://su-media.s3.amazonaws.com/media/lastChance/2014_EU_RetiredList/EU_Retiring_Stamps_ENG.pdf

En hier vind je alle ACCESSOIRES (zoals stanzen, bundels, ponsen, lint, tools, inkten etc)

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/lastChance/2014_EU_RetiredList/EU_Retiring_Accessories_ENG.pdf

Alle bestellingen van vandaag doen nog mee met de verloting die ik voor de maand mei heb georganiseerd.
Voor iedere bestelling vanaf 25 euro gaat er een lot in de mand (vanaf 50 euro twee loten etc) en daar wordt morgenochtend een lot uitgegrabbeld van de gelukkige winnaar of winnares die de geweldige Two Step Stempelset Stippled Blossoms gaat winnen!

Stippled Blossoms
Een prachtige set voor de liefhebber van vintage en romantiek! Wie zal de gelukkige worden? Morgen weten we het!

En dan het Workshopnieuws:

De Fatah Morganakaartenworkshop van 7 juni aanstaande, waarin we sprookjesachtige kaarten in oosterse stijl gaan maken,  is helemaal vol geboekt.

De Vintage Workhop in nostalgische stijl Oma's naaimandje, van 17 juni  is geheel volgeboekt maar deze wordt herhaald op 19 juni. Daar zijn nog plaatjes beschikbaar. Deze workshop is heel erg leuk voor de mensen die van nostalgische kaarten houden en bijvoorbeeld graag willen weten hoe je papier oud laat lijken en hoe je zelf je decoraties maakt, uiteraard allemaal in de stijl en sfeer van de Naaimand van mijn eigen oma! Nostalgische garenkaartjes, meetlintjes, zelfgemaakte kleding, nieuwe materialen...,... je hoeft niet te kunnen handwerken om dit te kunnen doen. Met stempels kun je volop truukjes uithalen. Deze workshop is inclusief uitgebreide materialenset en inclusief geweldige stempelset! Voor meer info kun je in de agenda kijken, aan de rechterzijde van deze pagina.

Tenslotte moet de nieuwe catalogus natuurlijk feestelijk gelanceerd worden dus is er op 28 een Zomerse Nieuwe Catalogus Intro-Party, waarin er veel nieuwe producten en voorbeelden getoond worden, er twee leuke make and take projectjes gemaakt worden, er een verloting is, er een feestelijk hapje en drankje zullen zijn en welke geschikt is voor iedereen, zowel voor de volslagen beginner als de vergevorderde ;o)

Uitgebreide beschrijvingen en info vind je in de agenda!

Voor alle workshops geldt: Vol is vol! En aanmelden kan via email, maar ook per telefoon, of het contactformulier! Het zou gezellig zijn je op een van mijn workshops te zien!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!