Project Life

Project Life in Kijkkast Style!

*DEZE PAGINA WORDT BINNENKORT GEHEEL VERNIEUWD!! We Starten met een nieuw, veelzijdig scrapconcept waarin het Pocket Scrapbooken ( Project Life) zeker een grote rol zal spelen. Kom binnenkort langs voor meer informatie!* Verwerk je foto's en herinneringen eenvoudig en creatief in een prachtig album! Je combineert het gemak, de eenvoud en de snelheid van prachtige Stampin'Up! Producten met je eigen, persoonlijke, handgemaakte toevoegingen en aanvullingen, zodat een uniek fotoboek het resultaat is. Die beide ingredienten zijn het speciale recept voor Project Life in Kijkkast Style! Je kunt je voorraad bestaande (of zelfs oudere) foto's verwerken maar ook kun je een soort dagboek bijhouden over je belevenissen van NU

*Je verwerkt al die leuke foto's in een tastbare herinnering
*Het worden geweldige boeken waar mensen graag en vaak in blijken te kijken
*Het is relatief snel!
*Er is geen ervaring voor nodig. Iedereen kan dit! Ja, ook als je geen creatieveling bent! (of denkt te zijn)
*Je kunt er naast foto's ook andere elementen en herinneringen in verwerken, ook kaartjes, folders, bonnetjes etc, zonder dat het snel rommelig wordt
*De vakjesindeling geeft structuur en houvast, maar biedt tegelijkertijd volop mogelijkheden.
*Je kunt naar gelang je smaak, je stemming, je stijl, de foto's die je hebt of de gelegenheid waar het over gaat er meer of minder eigen creatieve input in doen.
*Je kunt met een aantal basismaterialen al enorm veel leuke dingen doen waardoor het ook niet zo kostbaar en ingewikkeld wordt.
*Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.
* Je KUNT je uitleven met creatieve maaksels als je daar zin in hebt, maar het HOEFT NIET PERSE om een prachtig resultaat te krijgen
*Je gebruikt de materialen optimaal en blijft niet met restjes zitten die nergens bij passen
*Het ziet er professioneel, verzorgd en tegelijkertijd heel persoonlijk uit.

*Het is vooral ook ONTZETTEND LEUK om te doen!!!Practische informatie:

Er zijn zowel maandelijke avondworkshops als speciale Project Lifedagen.

De normale maandelijkse Project Life Workshops zijn in de avond van 20.00 tot 22.00 uur (met een uitloop tot 22.30). Op verzoek kan ook de ochtend geboekt worden als er minimaal drie aanmeldingen zijn.
Wil je liever een andere dag of datum? In overleg is er heel veel mogelijk!

De kosten van de workshop zijn 11,50 per keer, inclusief materiaalkit en een 12 inch Project Life insteekhoes

Je zorgt zelf voor 5 a 6 foto's (waar nodig krijg je tips over de foto's, de maten etc)Je neemt mee: Je basisgereedschap: Papiersnijder, schaartje, plakmiddelen 

Bij elke workshop krijg je een 12 inch Project Life insteekhoes, een pakketje met kaartjes, cardstock, embellishments etc. waarmee je een lay out  gaat maken! De samenstelling is elke keer anders maar is natuurlijk mooi op elkaar afgestemd.

Daarbij maken we dan ook nog zelf een aantal kaartjes, elementen of versieringen, dat wisselt per keer! Zo kun je leuke persoonlijke elementen gaan toevoegen. In elke les zal een techniek, thema of onderwerp centraal staan. Je doet dus elke keer nieuwe handigheidjes, technieken, en vaardigheden op en maakt kennis met meerdere materialen die Project Life perfect aanvullen.

Na het "les"gedeelte ga je zelf je Lay-out afmaken ( want iedereen heeft immers andere foto's) maar help ik je verder met tips en doe ik suggesties. Natuurlijk kun je hierbij mijn stempels, inkten en tools gebruiken. Ik geef je -als je dat wilt- aanwijzingen om er een mooi geheel van te maken. Daar zijn ook een aantal handigheidjes voor die ik graag met je deel.

Je gaat naar huis met elke keer nieuwe ideeen waarmee je ook thuis weer heel concreet aan de slag kunt.De Project Life thema-dagen of -middagen zijn een aparte activiteit die naast de maandelijkse workshops plaatsvinden. Deze dagen of middagen hebben elke keer een andere invulling. Ze zijn inclusief diverse workshopjes, instructiemomenten of make and takes, en zijn inclusief een uitgebreid pakket uitdagende materialen. Natuurlijk verwerk je op zo'n dag of middag meestal meer foto's dan tijdens de normale Project Life Workshops.In de Workshopagenda op dit Kijkkastblog zie je de data van de Kijkkast-Thema- Project-Life-Dagen! 

Het Programma:
Op 26 november a.s. organiseert de Kijkkast de derde editie van de geliefde December Daily PL workshop! Je leest er HIER alles over! Kom je ook!
5 opmerkingen :

 1. Hoi Annette, nou de Project Life workshopmiddag die je speciaal voor ons groepje had georganiseerd was ver boven verwachting. Het kon niet op! Zoveel leuke tips en ideeen, en zo veel doen met het materiaal! Geen moeite was je te veel en jouw tips waren enorm inspirerend! Je bent enorm inventief en inspirerend en supercreatief! Alleszins de rit waard! Top hoor! Zeker voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na verschillende workshops gedaan te hebben bij "de grote winkels" kwam ik bij jou voor een tweetal Project Life workshops en dat was echt geweldig. Heel gemoedelijk, heel leerzaam, veel gedaan. Achteraf realiseerde ik me pas hoe VEEL ik eigenlijk bij jou geleerd heb, veel meer dan in al die vorige workshops..... Je hebt er een fan bij Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu al weer zin in de komende Project Life avondjes! Volgende week weer! Heb er nu al enorm veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf, ik heb er weer zin in. We leren zo veel leuke truukjes en technieken bij jou! En veel zelfmaken is alleen maar leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...